Politics

Αγριο ξύλο Αδωνι σε Κότα-πολάκη και Μπάρκα: Ανθρωπάκια, κότες, κόβατε συντάξεις και γιορτάζατε με τον Καμμένο και τον Γονίδη

Αγριος καβγάς ξέσπασε στη Βουλή, με απίστευτους χαρακτηρισμούς και αλληλοκατηγορίες: «Ανθρωπάκι», «κότα», «θεομπαίχτης» είναι μερικά από όσα ακούστηκαν, ενώ στη διαμάχη ενεπλάκησαν αρκετοί βουλευτές.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, τον κατηγόρησε έντονα για το κοινό πάρτι που έκαναν με τον Πάνο Καμμένο την Παρασκευή, παρουσία του τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη.

«Την ημέρα που κόβατε τις συντάξεις, Καμμένος και Πολάκης γιόρταζαν στη βίλα του Καμμένου με συντροφιά τον τραγουδιστή Γονίδη. Ντροπή σας, είστε ανθρωπάκια!» είπε σε έντονο ύφος.

«Σε δείχνω όπως πραγματικά είσαι στην κοινωνία:

Πολλά βαρύς και … κότα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας υπενθυμίζοντας παλαιότερη ανάρτηση στην οποία ο κ. Πολάκης έγραφε: «Το ΟΧΙ θέλει Έλληνες, το ΝΑΙ θέλει προδότες. Καιρός να ξεχωρίσουμε τα αγρίμια από τις κότες».

Κατήγγειλε δε ότι το βράδυ της κατάθεσης του μνημονίου στην Βουλή οι κύριοι Παύλος Πολάκης και Πάνος Καμμένος γιόρταζαν τα γενέθλιά τους με τον γνωστό τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη.

«Η κυρία Τελιγιορίδου μας είπε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν από πρώτο χέρι την ένδεια. Αλήθεια; Για ρωτήστε τον κ. Τσακαλώτο με τις 700.000 ευρώ στην Black Rock και τον κ. Σταθάκη με τα 30 ακίνητα και τα 2.000.000 ευρώ» συνέχισε σε άλλο σημείο για να προσθέσει «είστε ανθρωπάκια. Ψηφίζετε ΝΑΙ σε ΟΛΑ για την καρέκλα».

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης επετέθη στον βουλευτή Πρεβέζης του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνο Μπάρκα.

Οι εκρηκτικοί διάλογοι

  • Α. Γεωργιάδης (απευθυνόμενος προς τον Κ. Μπάρκα): Ερχεσαι στη Βουλή και ορκίζεσαι χωρίς γραβάτα και πας στη λιτανεία της εικόνας με γραβάτα. Είσαι θεομπαίχτης.
  • Κ. Μπάρκας: Λυπάμαι που η ΝΔ έχει τον Γεωργιάδη να την εκπροσωπεί. Δεν θα ζητήσω από κανένα άδεια για το τι θα φοράω. Θα υπερασπίζομαι τη Δημοκρατία. Το ίντερνετ είναι γεμάτο από δηλώσεις Γεωργιάδη που βρίζει τον σημερινό αρχηγό της και όλα τα στελέχη της. Η ΝΔ σήμερα δεν είναι η παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
  • Α. Γεωργιάδης: Την ημέρα που κόβατε τις συντάξεις, Καμμένος και Πολάκης γιόρταζαν στη βίλα του Καμμένου με συντροφιά τον τραγουδιστή Γονίδη. Ντροπή σας, είστε ανθρωπάκια!
  • Π. Πολάκης: Δεν θα συζητήσω τα κοινά γενέθλια τα δικά μου και του Καμμένου. Ανθρωπάκι είναι αυτός που κάνει ερωτήσεις για τα υποβρύχια κατ’ εντολήν του αρχηγού του και μετά φεύγει και πάει άλλου και γίνεται υπουργός. Ανθρωπάκι είναι ο Γεωργιάδης. Εμείς δεν είμαστε δεμένοι με τις καρέκλες, είχαμε αξία και πριν γίνουμε υπουργοί. Θα μας θυμούνται οι ασθενείς και οι συγγενείς τους. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Έχετε πάθει αλλεργία και λυσσάρα. Εμείς και αύριο να φύγουμε από την εξουσία έχουμε τρόπο για να ζήσουν, άλλοι δεν έχουν. Το κατάλαβες, κύριε αντιπρόεδρε του κόμματος που ίδρυσε ο Καραμανλής και εσύ δέχεσαι αφιερώσεις από τον Παττακό;
  • Α. Γεωργιάδης: Ανθρωπάκι είσαι εσύ που έλεγες «όχι» και τώρα ψηφίζεις «ναι». Είσαι κότα. Ανθρωπάκι και κότα είναι αυτός που κρύβεται. Πολλά βαρύς και κότα είσαι, γιατί κρύβεσαι όταν σου κάνω μήνυση και ζητάς από τους βουλευτές να μη σου άρουν την ασυλία.
  • Μ. Βορίδης (απευθυνόμενος προς τον Π. Πολάκη): Σας δίνω τη δυνατότητα να ανακαλέσετε αυτό που είπατε για μένα, ότι υπέγραφα ερωτήσεις για τους εξοπλισμούς. Αν δεν το κάνετε, θα θεωρήσω ότι συνεχίζετε τη συκοφαντία εναντίον μου και τα άλλα θα τα πούμε εκεί που πρέπει.
  • Π. Πολάκης: Καταθέτατε ερωτήσεις με τον Γεωργιάδη; Εάν δεν συνυπογράφατε, δεν ισχύσει η μομφή. Αυτή την πληροφόρηση είχα. Αν δεν ισχύει, εντάξει. Γεωργιάδη, όταν ήσουν υπουργός είχες προσλάβει 23 και έκαναν αργομισθία. Το συστηματάκι σας θα το σπάσουμε, όσο κι αν κλαίτε.

Φωτογραφία από το πάρτι Καμμένου- Πολάκη

Πηγή

Popular

To Top