[ccpw id="136103"]

“Εκρηκτική”, διαβάζω, η τελευταία εμφάνιση της Νοτοπούλου. Και κλικάρω. Και τί να δω. Ένα κανονικό κορίτσι, ένα καθημερινό, γεματούτσικο κορίτσι, που θα μπορούσε να δουλεύει ταμείο στο σουπερμάρκετ ή τηλεφωνήτρια σε εταιρία (αν δεν επέλεγε να ζήσει τη ζωή του αριστερού βύσματος), ντυμένο απολύτως κανονικά.
Αναδημοσίευση από: meaculpa.gr
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ

Πού είναι το εκρηκτικό, ρε παλικάρια; Τί φόρεσε η Νοτοπούλου, δηλαδή; Μαύρο κολλητό φόρεμα με μια σι θρου λεπτομέρεια πάνω από το ύψος του ντεκολτέ, οπάκ μαύρο καλσόν, ένα δερμάτινο β’ διαλογής από πάνω με μια παράταιρη μουντή φόδρα και προφανώς – αν και δε φαίνεται στις φωτογραφίες – τους τυπικούς κοθόρνους της νεοελληνίδας κοπελιάς σε κάποια αρτιστίκ παραλλαγή λόγω σινεφίλ περίστασης.
Συνεπώς, η κόρη της συντρόφου του πατέρα του εξ απορρήτων του πρωθυπουργού ακολούθησε την πλέον πεπατημένη οδό στον σύγχρονο νεόπτωχο κόσμο μας, που προσδιορίζει την αισθητική των καιρών: Μία εμφάνιση-φασόν δια πάσαν περίστασιν. Ένα σετάκι που με μικρές αλλαγές στα αξεσουάρ καλύπτει γάμους, βαφτίσια, κλάμπινγκ, αποφοίτηση, μπουζούκια, interview για δουλειά, επαγγελματική έξοδο, κηδεία, θέατρο, φαγητό-ποτό, Ανάσταση και πλέον, προφανώς, επανάσταση.
Με άλλα λόγια, αυτό που έβαλε η Νοτοπούλου δεν διαφέρει από την στολή της σύγχρονης νεαρής Ελληνίδας και δη χωρίς καμία εξαλλοσύνη. Ούτε νύχια-κοκοφοίνικες έκανε, ούτε καν το μαλλί μπούκλα στυλ Λουδοβίκου. Αντίθετα, το σύνολό της ήταν και σεμνότερο από τον μέσο όρο, καθώς όλο και περισσότερα κορίτσια στην Καρντάσιαν εποχή κυκλοφορούν, πλέον, ημίγυμνα. Μην τρελαθούμε. Το ελάχιστο μπούστο που έδειξε η Κατερίνα δεν θα έκανε εντύπωση ούτε στον μεσαίωνα.
Να τελειώνουμε, λοιπόν, παρακαλώ, με την ανωτάτη λιγουρευτική, που έχει αναχθεί σε δημοσιογραφική επιστήμη συγκομιδής ηλεκτρονικών χτυπημάτων, ήτοι κλικ με το ζόρι. Τίποτα το εκρηκτικό δεν έχει η τελευταία εμφάνιση της Νοτοπούλου, ούτε, εδώ που τα λέμε, και οι πιο πολλές εμφανίσεις κυριών του δημοσίου βίου, που μας ταΐζονται από τα – κατά τα άλλα “ενημερωτικά” – κανάλια και σάιτ κάθε τρεις και λίγο ως δήθεν αξιοπρόσεχτες.
Χαλαρώστε λίγο, αγαπητοί συνάδελφοι. Κι ας λείψει και κανένα κλικ. Καταντήσαμε που καταντήσαμε μπατίρια, μη γίνουμε και τελείως λιγούρια.

mc-notopoulou-1.jpg
mc-notopoulou-2.jpg

. .

..

. . . ..



Πηγή