Real opinions

Δε βάζει μυαλό με κανέναν τρόπο, η Ολγα Γεροβασίλη

Δε φτάνει η πρώτη φορά που υποπίπτει σε σοβαρό «φάουλ», επικοινωνιακό και ουσιαστικό, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, επιχειρεί και να το καλύψει μέσω επίθεσης κατά πάντων, ενώ δεν της είπαν παρά το αυτονόητο, δίνοντας την εντύπωση ότι εμφορείται από ολοκληρωτική και ιδιαζόντως αντιδημοκρατική νοοτροπία.
Φυσικά επέλεξε ως στόχο τη Νέα Δημοκρατία, επιχειρώντας να αποκρύψει ότι εκνεύρισε μέχρι και… τις πέτρες με την αναφορά – υπόδειξη – διαμαρτυρία, διότι δεν διέκοψαν τα κανάλια το πρόγραμμά τους να δείξουν σε ζωντανή μετάδοση τις δηλώσεις των ηγετών της Ευρωμεσογειακής Συνόδου.
«H NΔ για μια ακόμη φορά λειτούργησε ως γραφείο Τύπου των καναλιών», ήταν η εμπνευσμένη της απάντηση, προσθέτοντας ότι το «αυτονόητο δικαίωμα του ελληνικού λαού στην ενημέρωση για τόσο σημαντικά ζητήματα, όπως η χθεσινή Σύνοδος Προέδρων και Πρωθυπουργών στο Ζάππειο, καταπατήθηκε από την επιλογή των ιδιωτικών καναλιών να προβάλλουν ή να αποκρύπτουν ό,τι νομίζουν».
Δυστυχώς, της είναι ακόμα δύσκολο της κυρίας Όλγας να αντιληφθεί, ότι σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, την άποψή της μπορεί να τη λέει, όμως δεν της έδωσε κανένας το δικαίωμα να παρεμβαίνει σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και να τους υπαγορεύει αυτή με τον υποκειμενισμό της, τί θα δείξουν και τί όχι, επειδή η δουλειά της είναι το να οικοδομήσει ένα θετικό προφίλ για το πολιτικό της «αφεντικό», τον πρωθυπουργό.
Σε όλα δε αυτά, η κυρία Όλγα είδε και σκοπιμότητα: «Στη Δημοκρατία είναι δικαίωμα και υποχρέωση της κυβέρνησης να το επισημαίνει δημόσια, ειδικά όταν θεωρεί ότι η πρακτική αυτή υποκρύπτει σκοπιμότητα. Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας δεν εξέπληξε κανέναν καθώς έσπευσε να στηρίξει μια πρακτική επιλεκτικής πληροφόρησης. Λειτούργησε ακόμη μια φορά σαν γραφείο τύπου των καναλιών. Καλώς για τις μικροπολιτικές της επιδιώξεις, κάκιστα όμως για τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα».
Για να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή λοιπόν, μπας και το καταλάβει η κυρία Όλγα, αν και μοιάζει κάπως δύσκολο με τα δείγματα που μας έχει δώσει μέχρι σήμερα: Έχουμε δικαίωμα κυρία μου να προτιμάμε να βλέπουμε ως πολίτες Μαμαλάκη και Παρλιάρο, αντί τον κάθε αποδεδειγμένο ψευταρά που κατάφερε να αποδείξει εαυτόν σε χρόνο ρεκόρ χειρότερο από όλους τους προηγούμενους και να μετατραπεί σε ένα μοιραίο πρόσωπο που διέλυσε τις ζωές αυτών που διερρήγνυε τα ιμάτιά του ότι θα προστατεύσει.
Είτε της αρέσει είτε όχι, η εποχή που κάποιοι αναγνωρίζαμε τουλάχιστον καλές προθέσεις στον Τσίπρα και την χαβαλεδοπαρέα της Αριστεράς που κυβερνάει, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί και γι’ αυτό φρόντισαν όχι μόνο οι συνεχείς κωλοτούμπες, αλλά και όλα τα φαιδρά πρόσωπα που προσέλαβαν για «συμβούλους», τους οποίους πληρώνει ο φορολογούμενος που τον στράγγιξε με τους φορους η «αριστερά» για να προστατεύσει το φέουδο του Δημοσίου, το οποίο αρνείται να πειράξει.
Πολύς, μα πάρα πολύς κόσμος τους σιχάθηκε στην κυριολεξία, διότι αποδείχθηκαν το κερασάκι στην άθλια «τούρτα» της Μεταπολίτευσης. Τους ευχαριστούμε βέβαια ολόθερμα που βοήθησαν τόσο καθοριστικά στο να αποδειχθεί πέραν άσης αμφιβολίας πως ήταν τενεκέδες που ακούγονταν πολύ δυνατά κάνοντας πολύ φασαρία και τίποτα περισσότερο.
Έχοντας πάρει διαζύγιο από την πραγματικότητα, ζημίωσαν τη χώρα χειρότερα από κάθε προηγούμενο πολιτικό σχηματισμό, καθώς είχαν επί δεκαετίες δηλητηριάσει τον κόσμο με τις ηλιθιότητες και τις θεωρητικολογίες που διακήρυσσαν, φανατίζοντας τον κόσμο που συμπεριφερόταν ανάλογα και «ζωγραφίζοντας» τους αντιπάλους τους ως το απόλυτο κακό, ενώ τώρα που οι ίδιοι βυσσοδομούν, δεν ανοίγει μύτη. «Άντε γεια» λοιπόν.

Πηγή

Popular

To Top