Real opinions

Επιχειρούν με καλπονοθεία να κόψουν τον δρόμο στον Κυριάκο;

 

Swearing-in ceremony of the new Greek Parliament in Athens, Greece on Oct. 3, 2015. / Ορκωμοσία της νέας Βουλής, Αθήνα, Ελλάδα στις 3 Οκτωβρίου 2015.

Εφιάλτης για τους καραμανλικούς η επικράτηση του Μητσοτάκη

Eνώ στην Ισπανία έγιναν γνωστά τα τελικά αποτελέσματα των εθνικών εκλογών, η διαβόητη ΚΕΦΕ των βουκόλων της Συγγρού ακόμη δεν έχει καταφέρει να ανακοινώσει το αποτέλεσμα των εκλογών, γεγονός που δημιουργεί υποψίες και ερωτηματικά για αλλοίωση σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο ανεκδιήγητος Τραγάκης, ως άλλος Κατέλης, βγαίνει κάθε λίγο στις κάμερες και ανακοινώνει ότι σε λίγο θα μας ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Από χθες βράδι αυτό το βιολί και αποτέλεσμα ακόμη δεν υπάρχει.

Εάν σκεφθείς τι έχει προηγηθεί δεν μπορείς να αποκλείσεις την νόθευση του αποτελέσματος.

Εάν συμβεί αυτό ο Κυριάκος θα είναι το δεύτερο μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη που θα πέσει θύμα νόθευσης αποτελέσματος για την αρχηγία της ΝΔ.

Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι ενώ έρχονται στην επικαιρότητα οι σχετικά πρόσφατες καταγγελίες της Ντόρας για στημένες εκλογές το 2009-τότε που για 4 ώρες “έπεσαν τα μηχανήματα”!

Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο Mega, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τα όσα συνέβησαν στις εκλογές της ΝΔ, που οδήγησαν και στην αναβολή τους, να αποτελούν «σαμποτάζ», υπογραμμίζοντας πως δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα συμφέρον και σε κανέναν εκτός ΝΔ, να αποφασίζει για τα δικά μας θέματα.

Εξηγώντας τι εννοεί, μίλησε για «πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα», ενώ αναφερόμενη στις εκλογές του 2009 έκανε λόγο για «σημεία και τέρατα» και χαρακτήρισε προβληματική τη διαδικασία. Υπογράμμισε δε, ότι η διαδικασία σήμερα πρέπει να είναι αδιάβλητη.

-Το 2009 έπεσαν τα μηχανήματα τέσσερις ώρες, εκείνη την ώρα έγιναν πράγματα και θαύματα», ανέφερε, διευκρινίζοντας ότι εκτίμησε τότε πως έπρεπε να αποδεχθεί το αποτέλεσμα…”

Το γεγονός ότι ο Κυριάκος κατάφερε κόντρα σε όλες τις προβλέψεις να διεκδικεί την νίκη στις εκλογές της 10ης Ιανουαρίου είναι κάτι δυσβάστακτο για τους καραμανλικούς και για τον Παυλόπουλο.

Η πολύ πιθανή επικράτηση του Μητσοτάκη κλείνει οριστικά την πόρτα στο σενάριο των Παυλόπουλου-Καραμανλή για επιστροφή του βούδα της Ραφήνας.

Ο Μητσοτάκης δε ήταν αυτός που καταψήφισε τον Παυλόπουλο ως πρόεδρο Δημοκρατίας λέγοντας ότι ο σημερινός πρόεδρος ης Δημοκρατίας ήταν εκείνος εξαιτίας του οποίου κάηκε η Αθήνα στα γεγονότα που ακολούθησαν τον θάνατο του Γρηγορόπουλου.

Το σύστημα Καραμανλή λοιπόν θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του να βγάλει εκτός παιγνιδιού τον Κυριάκο Μητσοτάκη που από χθες βράδι είναι ο νέος εφιάλτης τους.

Τις τελευταίες μέρες ο Καραμανλής έδωσε ρέστα ώστε τα πουρά της ΝΔ, που ζούνε με τις αναμνήσεις του θείου του, να ψηφίσουν Μειμαράκη.

Την Κυριακή των εκλογών ανέβηκε και ο ίδιος στη Θεσσαλονίκη για να ψηφίσει τον υπηρεσιακό του Βαγγέλα, τον αυτοφωράκια και πελατάκι του Τσίπρα.

Ο δε Χατζηνικολάου που τού κόλλησε το παρατσούκλι του “Κουρασμένου” έσπευσε να πανηγυρίσει για την διαφαινόμενη επιστροφή του!!!

realnews5300

 

(Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…)

πηγή kourdistoportocali.com

Popular

To Top