Politics

Ο κ. καθηγητής διαβάζει …και σχολιάζει!

1)Ο Μητρόπουλος ο οποίος διώκεται πλέον ήταν εξέχον μέλος της εθνοσωτηρίου μέχρι το Σεπτέμβριο που μας πέρασε. Λέω γι αυτούς που νομίζουν ότι ξεχνάμε.

2)Βαλαβάνη, Μητρόπουλος, Φλαμπουράρης, Σταθάκης

Βαλαβάνη, Μητρόπουλος, Φλαμπουράρης, Σταθάκης
Βαλαβάνη, Μητρόπουλος, Φλαμπουράρης, Σταθάκης
Βαλαβάνη, Μητρόπουλος, Φλαμπουράρης, Σταθάκης
Βαλαβάνη, Μητρόπουλος, Φλαμπουράρης, Σταθάκης
αγέρωχος εσύ χόρευε στο Σύνταγμα για το ΟΧΙ
3)Αυτές οι μανάδες των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ (μάνα Βαλαβάνη, μάνα Σταθάκη) όλες στο City του Λονδίνου μεγάλωσαν;
4)Γεροβασίλη στον ΣΚΑΙ: «Δεν κάλεσε η κυβέρνηση τον κόσμο σε απεργία εναντίον της, ο ΣΥΡΙΖΑ το έκανε»
better and better every single day
Γεροβασίλη: «Συμφωνήσαμε να κοπεί το 1% από τον προϋπολογισμό του ασφαλιστικού αλλά γίνονται προσπάθειες για να μην κοπεί από τις κύριες συντάξεις»
Γιατί αν ας πούμε σου κόψουν 50 ευρώ από την επικουρική και όχι από την κύρια σύνταξη έχει διαφορά.
5)Παπαδημούλης «Απορώ με όσους έκαναν διαδήλωση για το «Μένουμε Ευρώπη», αλλά λένε Οχι στην καύση των νεκρών κ στο σύμφωνο συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια…»
Αγαπητέ «φίλε» Παπαδημούλη, οι του «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ» δεν είναι «Φαήλοι» επειδή ο Φαήλος, ενδεχομένως, θέλησε αντιπολιτευτικά να κατεβεί στις πλατείες. Καλό είναι λοιπόν να μας υποδείξετε κάποιους του «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ» που αντιδρούν. Διαφορετικά είστε συκοφάντης (κοινός, ο ευρωβουλευτικός).
Κάποιος επίσης να ενημερώσει τον κύριο Παπαδημούλη ότι το κόμμα του κυβερνά και είναι ο ένας εκ των δύο εταίρων της παρούσης εθνοσωτηρίου οπότε έχει την πλειοψηφία, η εθνοσωτήριος, να ψηφίσει νόμο και για το σύμφωνο για τα ομόφυλα ζευγάρια και για την αποτέφρωση νεκρών. Αν βέβαια της το επιτρέπουν, της εθνοσωτηρίου πάλι, οι αγκαλιές,τα φιλιά και οι «χειροτονήσεις» των μελών της. (των μελών της εθνοσωτηρίου)
6)»Έτσι λοιπόν, έχει μεγάλη πλάκα αυτό που γίνεται διαχρονικά. Η πολιτική εξουσία δεν κάνει αυτό που πρέπει και μένει στο απυρόβλητο. Φταίνε οι άλλοι που αντιδρούν! Εκτονώνονται κιόλας οι φίλοι των μεταρρυθμίσεων πάνω στους εναντίον αυτών κι όλοι καλά, όλα καλά.
Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να έρθει η μέρα που κάθε Έλληνας θα μπορεί να κάνει σύμφωνο συμβίωσης με όποιον εκείνος επιθυμεί και διαλέγει και να κάνει το σώμα του ό,τι θέλει. Κι αντίστοιχα ο Άγιος Πειραιώς να αφορίζει (να θέτει εκτός εκκλησιαστικού σώματος, αυτό είναι όλο, μην τρελαίνεστε μερικοί!) όποιον θεωρεί ότι δεν του κάνει για πελάτης στο μαγαζί του. Τόσο απλά.
Υ. Γ. Πάντως, αν θυμάμαι καλά, ο Χριστός μάλλον με τους υποκριτές και τους Φαρισαίους κι όσους θεωρούσαν εαυτούς αναμάρτητους δεν τα πήγαινε καλά. Δεν διέκρινα σε κανένα ευαγγέλιο ιδιαίτερο ζήλο κατά των ομοφυλοφίλων. Ακόμη και στο περιβόητο χωρίο του Αποστόλου Παύλου περί αρσενοκοιτών (το μοναδικό σε όλη την ΚΔ) υπάρχουν κάποια θέματα. Όσο δε στα περί καύσεως, θύμαμαι εκείνο το «αφήστε τους νεκρούς να θάψουν τους νεκρούς». Όποιος δε πιστεύει πως ο Θεός στη Δευτέρα Παρουσία μπορεί να αναστήσει ένα λιωμένο πτώμα αλλά όχι ένα αποτεφρωμένο, ε, μάλλον δεν Του έχει και μεγάλη εμπιστοσύνη…»
B.K.
η συνέχεια εδώ Για όλα φταίνε οι συντεχνίες!
7) Πείτε λίγο, υπάρχει κάτι που δήλωσε ο Σταθάκης;
4 Δεκεμβρίου 2014
Αλκίνοος Ιωαννίδης: «Άνθρωποι σαν τον Ρωμανό καθρεφτίζουν την αμηχανία και την ανημπόρια μας»
άνθρωποι σαν κι εσένα μας θυμίζουν την αλληλεγγύη του βολεμένου και τις επικο-λυρικές κοτσάνες
Ζούμε σε μια χώρα στην οποία αν καμιά μέρα εφαρμοστεί ένας νόμος τα σύννεφα θα μείνουν ακατοίκητα.
Ο Ντράγκι είπε ότι δεν καταλαβαίνει τι θέλουν από την ΕΚΤ το PoRdemos και ο ΣΥΡΙΖΑ. Να βρέξεις λεφτά ρε Μάριο και να νομιμοποιήσεις τα λεφτόδεντρα. Σε είχα και για έξυπνο.
Η επιστολή των Νάσιουτζικ-Ρωμανού επιβεβαιώνει τη θεωρία του Χρήστου από το Λος Άντζελες ότι σε μερικούς δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται να κάνουν παιδιά.
Γονείς του Ρωμανού: Η Ελλάδα κινδυνεύει να θρηνήσει τον πρώτο νεκρό πολιτικό κρατούμενο από απεργία πείνας
Η Ελλάδα κινδυνεύει να θρηνήσει νεκρό ενήλικο από εγκληματική απεργία λογικής των γονιών του.
10818199_1557140481190160_4498952459325306660_o
Ο Κώστας ο Βαξεβάνης δημοσίευσε την επιστολή Ρωμανού χωρίς το υστερόγραφο στο οποίο ο Ρωμανός «έφτυνε» τον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά βέβαια το «διόρθωσε» βάζοντας και το υστερόγραφο. Ο Κώστας ο Βαξεβάνης είναι αυτός που έγραψε στο επαναστατικό (my ass) μέσο των 140 χαρακτήρων ότι οι δημόσιες υπηρεσίες ενέργειας δεν βομβαρδίζονται σε καιρό πολέμου. Άμα είναι έγκυρος ο άνθρωπος.
Ο Λυμπερόπουλος (όχι ο Νίκος , ο ταξιτζής) απείλησε με «κρέμασμα στο Σύνταγμα σε όσους ταξιτζήδες συνεργάζονται με την Uber». Να δεις ποιοι έβγαιναν στα μπαλκόνια μαζί του εκείνο το επαναστατικό καλοκαίρι επί ΓΑΠ. Τι πας και θυμάσαι ρε ηχολήπτη.
και άλλο κακό να μη μας βρει
Ο κύριος Καθηγητής

Πηγή

Popular

To Top