Οικονομία

Τζιζ. Μη πιάνετε τους δημόσιους υπαλλήλους στο στόμα σας γιατί είναι ποινικό

Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος, είπε στον ΥΠΕΣ κ. Βερναρδάκη δημοσίως, πως δεν έχουμε υπερβολικά πολλούς δημόσιους υπαλλήλους!

Απλά λέει είναι λάθος κατανεμημένοι.

Δεν ξέρω πως το εννοούσε, πάντως η Μινεσότα των ΗΠΑ με 10 εκατομμύρια κατοίκους, είχε το από το 2002 ήδη, μόνο 51.000 δημόσιους υπαλλήλους! Χωρίς το στρατό βέβαια και τη δημόσια υγεία, που όμως στην Ελλάδα δεν είναι δημόσια αλλά απλώς κρατική, καθώς 3.000.000 Έλληνες είναι ανασφάλιστοι.

Δεν ξέρω πως γίνεται να έχουμε διπλάσιους δημόσιους εκπαιδευτικούς ανά 100 παιδιά από όσους η Φινλανδία με το καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα στον κόσμο.

Πως γίνεται να είναι κρατικός ο ηλεκτρισμός, τα λιμάνια, η μεταποίηση της ζάχαρης και χιλιάδες άλλες δραστηριότητες που κανονικά τις ασκούν ιδιώτες.

Πως γίνεται να έχουμε την χειρότερη γραφειοκρατία και διαφθορά και να λέμε πως δεν φταίνε οι αριθμοί.

Φταίει η αξιολόγηση.

Αυτός βέβαια είναι ο άνθρωπος, που ως ΥΠΕΣ προσέλαβε 865.000 πρόσθετους ανθρώπους στο Ελληνικό Δημόσιο.

Εκτόξευσε έτσι το έλλειμμα του προϋπολογισμού και εκτροχίασε την Ελλάδα, και κατόπιν συμμάχησε με τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ για να βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Μας λέει τώρα πως η Ελλάδα με τους 23.000 δημόσιους οργανισμούς φαντάσματα (Κωπαΐδα κλπ), και τους πιθανόν 1.200.000 υπαλλήλους στενού δημοσίου (650Κ)/ΔΕΚΟ/δήμων/δημοτικών και άλλων κρατικών ΑΕ, έχει λίγους δημοσίους υπαλλήλους!

Δεν αντέχουμε άλλους. Δεν αντέχουμε καν όσους έχουμε.

Ο άνθρωπος δεν το έχει!!!

Τελείως όμως!!!

Χωρίς στρατό και υγεία, το κράτος μας έχει 20πλάσιους δημόσιους υπαλλήλους από τη Μινεσότα!

Τζιζ, γιατί όπως με ενημερώνει συνομήλικη φίλη (51) πρώην δημόσιος υπάλληλος νυν συνταξιούχος, παραβαίνω το άρθρο 168 παράγραφος 2 του ποινικού κώδικα εκφέροντας αρνητική άποψη για τον ΠτΔ!

Έχουμε τότε ίσως Δικτατορία στην Δημοσιοϋπαλληλομπανανία, και απαγορεύονται οι γνώμες όταν δεν συμφέρουν τους επικυρίαρχους!

Κάντε μου μήνυση όποιος θέλει, παραβιάζοντας την συνταγματικά κατοχυρωμένη μου ελευθερία του λόγου, και κάντε με ήρωα να δω κάτι…!

Αγης Βερούτης
liberal.gr

Πηγή

Popular

To Top