Politics

Ο κ. καθηγητής διαβάζει …και σχολιάζει

1)»Oι βουλευτές, που είναι αυτή τη στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν γνώση και της συμφωνίας η οποία ψηφίστηκε, όπως βέβαια τη συμφωνία γνώριζε και ο ελληνικός λαός που επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ για την υλοποιήσει» είπε η Ράνια η Σβίγκου η εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος με τους 144 βουλευτές μέλη της εθνοσωτηρίου.


Σου είπαν ψηφοφόρε (τους) για παράλληλο πρόγραμμα, για διαφορετική διαχείριση του μνημονίου,που συμφώνησε και υπέγραψε η εθνοσωτήριος των Τσίπρα και Καμμένου, πιο «αριστερή», και από τις 21 Σεπτμεβρίου, αφού σου πήραν την ψήφο, σε έχουν πει, και συνεχίζουν να σε λένε, μαλάκα με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους.

Με την αξία σου βέβαια το κέρδισες το «δικαίωμα». Να τα λέμε όλα.
2)Από τη μία οι λογής λογής Λιακόπουλοι, Βελόπουλοι, Χαρδαβέλλες και διάφοροι ιεροφάντες και τιμητές της υποτιθέμενης αλήθειας την οποία ξέρουν οι ίδιοι και την κοινωνούν στους πολλούς ενάντια σε «σκοτεινά συμφέροντα» που θέλουν να την κρατούν κρυφή. Δημοσιογραφία (αλλά και νοοτροπία) της κλειδαρότρυπας, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του νεοέλληνα που έμαθε να τα παίρνει όλα έτοιμα και να στρουθοκαμηλίζει.
η συνέχεια εδώ Δηλητηριώδη αντίδοτα
3)Αλεξιάδης (Τρύφωνας) «Ό,τι κάνουμε δεν είναι για ψυχαναγκασμό ή για να τιμωρήσουμε κάποιους, αλλά για να προχωρήσουμε στην επόμενη σελίδα. Το υπουργείο είναι στη μέση ενός τυφώνα, δεχόμαστε πιέσεις και απειλές στη μέση μιας επικοινωνιακής καταιγίδας είτε πως χαρίζουμε στους φοροφυγάδες ή ότι είμαστε σκληροί, αλλά είμαστε εδώ, για να λύνουμε προβλήματα»
Για να δημιουργείτε προβλήματα είστε και σταματήστε τις γελοιότητες περί απειλών. Εχθές «πολιτικό σαμποτάζ» με τις διακοπές συνδέσεων της ΔΕΗ , σήμερα οι απειλές, είπαμε να λέμε και καμιά υπερβολή αλλά εσείς καθημερινά το τερματίζετε.
4)»Οι αγορές «γιορτάζουν» την ήττα της αριστεράς στην Αργεντινή»
Αλέξης Τσίπρας 07/09/2012 : «μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή»
Πρόεδρε, Αργεντινή μπορεί να γίνουμε όχι όμως για το λόγο που είπες αλλά για το «την ήττα της αριστεράς»
5)Τους Ιταλούς πάντως μην τους βάζετε ως παράδειγμα εναντίον της βίας στα γήπεδα (επειδή είδα διάφορες φωτό). Μόλις πέρυσι σκοτώθηκε οπαδός μετά από συγκρούσεις χούλιγκαν. Είπαμε, είμαστε παράδειγμα προς αποφυγή αλλά δεν τα κάνουν όλα καλά οι Ευρωπαίοι.
«Παραδοχή Αλεξιάδη στη Βουλή: «Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε για τη λίστα Λαγκάρντ»»
Δεν πειράζει, όποιος δουλεύει κάνει και λάθη
6)Ο Αλαβάνος είπε ότι η εθνοσωτήριος πρέπει να φύγει με πίσσα και πούπουλα. Το ότι υπήρξε μέντορας του Τσίπρα με αφήνει παγερά αδιάφορο. Έτσι κι αλλιώς και ο Τσίπρας να μην ήταν θα βρίσκαμε άλλο «Μπόζο» να φορτωθούμε (λόγω κρίσης). Εκείνο που με κάνει όμως έξαλλο είναι ότι δεν κουνιέται φύλλο για τη δήλωση ενώ αν την ίδια δήλωση την έκανε κάποιος άλλος, ο Τζήμερος πχ, θα κατέβαινε το σύμπαν.
και άλλο κακό να μη μας βρει
Ο Κύριος Καθηγητής

Πηγή

Popular

To Top