Politics

Ο κ. καθηγητής διαβάζει …και σχολιάζει

1

1)»Μείωση 40% στις προκρατήσεις των τουριστών για την Κω το 2016″

Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015 Δήμος Κω:

ΣΥΡΙΖΑ 36,05
ΝΔ 25,57
«Πόσο χειρότερα μπορούν να γίνουν ;» και με τις υγείες σας
Μείωση 40% στις προκρατήσεις των τουριστών για την Κω το 2016
2) «Στις Βρυξέλλες ο Φίλης για τη Σύνοδο των υπουργών Παιδείας της ΕΕ»
Θα τον δουν οι υπουργοί της ΕΕ και θα νομίσουν ότι στείλαμε τον εκπρόσωπο των χασάπηδων ή των σουβλατζήδων
3) «Θα είχε νόημα να δοθεί στήριξη στην παρούσα κυβέρνηση, εφόσον υπήρχε ξεκάθαρη ένδειξη ότι η στήριξη αυτή αποσκοπεί στη σταθερότητα, έστω και με τη λήψη δύσκολων μέτρων. Ωστόσο, τα γενόμενα, ο διχασμός, η έπαρση και οι κινήσεις της συγκυβέρνησης την εκάστοτε χρονική στιγμή συνηγορούν στην άποψη ότι η συναίνεση θα λειτουργήσει υπέρ της πολιτικής επιβίωσης του κ. Τσίπρα πολύ περισσότερο από την επιβίωση της χώρας αυτής καθαυτής. Επιπλέον, έχει αρχίσει να γίνεται ξεκάθαρο πως θα ενισχύσει την έλλειψη εμπιστοσύνης του εκλογικού σώματος στο πολιτικό προσωπικό. Σε τελική ανάλυση, με ποιο έρεισμα ο κ. Τσίπρας ζητάει τη συναίνεση αυτών των οποίων τις εκκλήσεις εμφαντικά αγνοούσε;»
Ο Παλαιοπασόκος
4) Ρέγκλινγκ για το χρέος: «Με εφαρμογή του προγράμματος θα γίνει βιώσιμο»
Ωχ ωχ ωχ, πάει και η ελάφρυνση «σύντροφοι»
5) Κάποιος κακοπροαίρετος πάντως θα έλεγε ότι ο Γαβριήλ μετακομίζει στο UK επειδή ξέρει ότι «τα καλύτερα έρχονται». Κάποιος κακοπροαίρετος βέβαια, όχι εμείς.
6) Τζιτζικώστας «Δεν παραιτούμαι από περιφερειάρχης»
Ε για περιφερειάρχη σε θέλουμε
7) Πάει το μέτωπο (κούτελο θα έλεγα) του ευρωπαϊκού νότου, PoRdemos and friends that is, πάει και η Αρχεντίνα «σύντροφοι». Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι (τραγουδιστά να δω αν είστε καλοί γιατί μόνο για freak talent show κάνετε)
8) Βαρουφάκης «Είχαμε την ευκαιρία να χρεοκοπήσουμε και την χάσαμε. Έπρεπε να είχα χρεοκοπήσει. Θα ερχόντουσαν κοντά μας και θα είχαμε μία συμβιβαστική συμφωνία, αλλά δεν μου επετράπη να χρησιμοποιήσω αυτό το όπλο.»
Είχαμε την ευκαιρία ,μέσω Τσίπρα, να κάνουμε υπουργό οικονομικών έναν επικίνδυνο κλόουν και δεν την αφήσαμε να πάει χαμένη.
9) Μετακομίζει στο Λονδίνο ο Γαβριήλ ο Σακελλαρίδης. Εσύ πάλι στόκε μου της εθνοσωτηρίου ετοιμάσου για τη δεύτερη δόση του ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε ο Γαβριήλ and friends.
10) «Και σήμερα, το ποτήρι ξεχειλίζει. Ενώ περιμένουν οι πολίτες ότι όλη αυτή η δίμηνη φαρσοκωμωδία τελειώνει, ενώ δε λείπουν εκείνοι που λένε «τελοσπάντων ας βγει κάποιος να τελειώνουμε», οι εκλογές δεν έγιναν ποτέ. Αναβλήθηκαν. Σαν αγώνας ποδοσφαίρου είπαν κάποιοι. Λάθος. Η αναβολή ενός αγώνα για πέντε κάφρους ή και η ματαίωσή του, όσο απαράδεκτη κι αν είναι σε ευρωπαϊκή χώρα είναι επιβεβλημένη ενέργεια. Η αναβολή ή και πιθανή ματαίωση εσωκομματικών εκλογών, που προετοιμάζονται δύο μήνες λόγω «οργανωτικών προβλημάτων» αποτελεί ντροπή. Ντροπή που φέρει ακέραιη η αρμόδια επιτροπή.
Δε λείπουν οι καλοπροαίρετοι που θεωρούν πως δεν υπήρχε δόλος. Για την οικονομία της κουβέντας, ας συμφωνήσουμε. Να μην αποδώσουμε το σημερινό φιάσκο σε δόλο, μικροπολιτική ή ιδιοτέλεια. Ανικανότητα λοιπόν. Είναι καλύτερα έτσι; Την ώρα που η χώρα έχει ανάγκη μια σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση, υπεύθυνη, απέναντι σε έναν επικίνδυνο τυχοδιώκτη που μετά την καταστροφή του δημοψηφίσματος, των capital controls, της τελικής υπογραφής μιας συμφωνίας με πολύ δυσμενέστερους όρους απ’ ότι αρχικά προβλεπόταν, οδήγησε δόλια τη χώρα ξανά σε εκλογές με σύνθημα «Εμείς ή αυτοί» και τώρα χωρίς ίχνος ντροπής ζητά «συναινέσεις». Κι απέναντι σε αυτό, η αξιωματική αντιπολίτευση , νηπιώδης, ανήμπορη να συλλάβει τη μεγάλη εικόνα, δεν μπορεί καν να διεξάγει στοιχειωδώς μια διαδικασία εσωκομματικών εκλογών.
Φυσικά, δε θρηνούμε την τύχη της Νέας Δημοκρατίας. Μεγάλες οι ευθύνες της για το πώς φτάσαμε ως εδώ. Αλλά μας ανησυχεί και μας θλίβει που το ισχυρότερο λόγω συγκυριών, ανάχωμα απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ άγεται και φέρεται από τους κάθε λογής Παπαμιμίκους. Αυτό το τέλος, ούτε σε αυτήν την Νέα Δημοκρατία δεν αξίζει.»
Β.Κ.
εδώ η συνέχεια Όταν σε τρολάρει και ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ (το ημερολόγιο ενός εκλογικού φιάσκου)

11) Τον μαλάκα τον δεξιό που θα σου γράψει shit happens με αφορμή το φιάσκο της εκλογής τον βρίσκεις σε κάθε τοίχο.
12) Η ΝΔ έδωσε σήμερα την εικόνα του τσίρκου όταν το, πραγματικό, τσίρκο που λέγεται εθνοσωτήριος άρχισε να ξεμένει από νούμερα (like that’s possible αλλά λέμε). «Ανέστησε τον πεθαμένο» που θα λέγαμε εμείς οι «ποδοσφαιρικοί». Και δεν είναι μικρό το πλήγμα όπως φαίνεται και όχι μόνο σε επίπεδο τρολαρίσματος. Ο μέσος μπετόβλαξ της εθνοσωτηρίου θα μείνει στο τσίρκο του αντίπαλου. Σαν να τους ακούω στις καφετέριες να λένε «Θέλουν να ρίξουν τον Τσίπρα και δεν μπορούν να εκλέξουν αρχηγό». «Μπετονάρουν» , οι μπετόβλακες, στο υποσυνείδητό τους το ότι υπάρχουν και άλλοι βλάκες και κακώς υποτιμάται, αν υποτιμάται, ως αντίδραση.
13) Και επειδή τα χώνουμε , δικαίως,στην εθνοσωτήριο, να πούμε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων της ΝΔ θεωρεί τον Καραμανλή (τον νεότερο) πολιτικό κεφάλαιο και ένα άλλο, επίσης μεγάλο, θεωρεί σοβαρή την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα.
The extaordinarily stupid voters League
14) Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.
Unknown
(τη ΝΔ είχε στο μυαλό του)
και άλλο κακό να μη μας βρει
Ο Κύριος Καθηγητής

Πηγή

Popular

To Top