Politics

Γιατί ο Άδωνις γίνεται απαραίτητος

Γίνεται πλέον ηλίου φαεινότερον ότι ο Τσίπρας και η παρέα του οδηγούν την χώρα στην πλήρη καταστροφή. Και είναι λάθος να αντιμετωπίζονται με τις γνωστές αστικές ευγένειες
Οι αστοχίες του Τσίπρα σε όλα τα θέματα, εθνικά και δημοσιονομικά, οι οποίες σωρεύουν συνεχώς ερείπια, δεν οφείλονται στο ότι είναι «ψευταράκος», «πονηρούλης», «χαχανούλης».

Οφείλονται στο ότι είναι κομμουνιστής. 

Είναι εθνικά ανάξιος να εκπροσωπήσει όλους τους Έλληνες, διότι δεν τους βλέπει ως γένος για το οποίο οφείλει να νοιάζεται στην ολότητά του, αλλά ως «ταξικούς φίλους» και «ταξικούς εχθρούς».

Από την οπτική αυτή προέρχεται η εχθρότητα, όπως εκφράζεται στην επιλογή φορολογικών μέτρων, απέναντι σε εκείνους που έχουν εξασφαλίσει κάτι παραπάνω από τα απολύτως στοιχειώδη για την επιβίωση. 

Στο μολυσμένο από το ταξικό κριτήριο μυαλό του δεν υπάρχουν Έλληνες, υπάρχουν μόνον πλούσιοι και φτωχοί.

Ένας Έλληνας με σπίτι 100 τμ από γονική παροχή, αυτοκίνητο 1.600 κυβικών και 30.000 φορολογημένες αποταμιεύσεις στην τράπεζα είναι γι αυτόν ταξικός εχθρός, τον οποίο οφείλει να απομυζήσει για να συντηρήσει τους ταξικούς του φίλους. Οι πολλαπλές αναφορές «αυτό δεν θίγει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ γιατί οι ψηφοφόροι του δεν έχουν καταθέσεις», δεν χρειάζονται περαιτέρω ερμηνεία.

Υπό το φως των τελευταίων αποκαλύψεων του πρώην υπουργού Γιάννη Πανούση και του τρόπου που αντέδρασαν σε αυτές ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση, κάθε Έλληνας με λίγη κριτική σκέψη θα πρέπει να ανησυχεί πλέον πολύ σοβαρά. 
Η κατάσταση εκτρέπεται στην χώρα. Δυστυχώς δε, η αξιωματική αντιπολίτευση ακόμα ψάχνεται.
Μέσα σε αυτό το πολύ μουντό περιβάλλον, η ΝΔ θα πρέπει να αποκτήσει αρχηγό που γνωρίζει την πιάτσα και καταλαβαίνει τί συμβαίνει.

 Χρειάζεται κάποιον που να έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης, η οποία, όπως πάει το πράγμα, μάς απομακρύνει από την δημοκρατία. 

Ανομολόγητος, ωστόσο ορατός, σκοπός του Τσίπρα είναι να δημιουργήσει προσωποπαγές καθεστώς, στα πρότυπα του Ανδρέα, όμως πολύ πιο απολυταρχικό.

Όλοι, είτε θα συμβιβαστούν μαζί του είτε θα εξοντωθούν. 

Στρατός του θα είναι οι χιλιάδες πιστοί του στο Δημόσιο, το οποίο θα ελέγχεται από κομισάριους, τα ελεγχόμενα σώματα ασφαλείας και η Δικαιοσύνη για την εξόντωση με εμφανή τρόπο, το παρακράτος από αναρχικούς, τρομοκράτες και λαθρομετανάστες για τις αφανείς επιχειρήσεις. 
Και ένας ελεγχόμενος, εκβιαζόμενος από αδειοδοτήσεις, χρέη και δάνεια Τύπος για να παρουσιάζει το μαύρο ως άσπρο, κατά το συμφέρον του καθεστώτος.
Οφείλει λοιπόν ο νέος αρχηγός της ΝΔ να είναι προετοιμασμένος να αποκαλύπτει διαρκώς τις προς τον σκοπό αυτόν μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να καλέσει τους πολίτες σε κοινωνική αντίδραση.

Και αυτό δεν μπορεί να το επιτύχει ένας αρχηγός που αντιμετωπίζει τον Τσίπρα θεσμικά και με αστικές ευγένειες, θεωρώντας αφελώς τον μπολσεβίκο ως υπηρέτη της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Σημειωτέον ότι τα παραπάνω κριτήρια αποτελούν σύνοψη από εκτεταμένες συζητήσεις μεταξύ ιστορικών ψηφοφόρων της ΝΔ, όπου κατατέθηκαν δεκάδες απόψεις.

Δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος αρχηγός ο οποίος να τα πληροί από τον Άδωνι Γεωργιάδη. 

Επιπλέον, ο Άδωνις προέρχεται από την μεσαία τάξη, δουλεύει από νέος, αποδεδειγμένα δεν είναι αχάριστος, υπερασπιζόμενος συνεχώς το κυβερνητικό έργο της ΝΔ.
του Πάνου Παμούκογλου

Πηγή

Popular

To Top