Politics

Ο Άδωνις κόβει το νήμα…

Μην γελιέστε. Την Κυριακή στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας κρίνεται το μέλλον της χώρας, όχι μιας παράταξης. 
Κρίνεται το αν σε αυτό εδώ τον τόπο θα μπορέσει να υπάρξει μια ισχυρή δύναμη που θα μπορέσει να συγκρουστεί και να νικήσει την αριστερά και τον αδιέξοδο κρατισμό, έχοντας στο πλευρό της την πραγματική σιωπηλή μέχρι σήμερα πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που ανήκει στον κόσμο της δημιουργίας και της παραγωγής.

«Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν . Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι. Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους.» είχε πει ο Πλάτωνας και αυτή ακριβώς είναι η αιτία που η πατρίδα και ο λαός μας έχει βρεθεί στην κατάσταση που ζούμε σήμερα.

Οι υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας αισθάνθηκαν στα χρόνια της ευημερίας πως είναι ελεύθεροι και αδιαφόρησαν για την πολιτική. Ως άνθρωποι που διέθεταν την ικανότητα να παράγουν και να δημιουργούν, έμειναν εκτός. Δεν είχαν καμία δουλειά να συμμετέχουν σε ένα σύστημα που μετά το ’81 το μόνο που έκανε ήταν κυρίως να βολεύει τα δικά τους παιδιά εις βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Η πλειοψηφία του κόσμου της δημιουργίας και της παραγωγής ανέχθηκε τον κρατισμό, χάνοντας σιγά σιγά την ελευθερία του, γιατί όλα αυτά τα χρόνια μπορούσε να τον υποστηρίξει.

«Κάπου πρέπει να δουλέψουν και αυτοί που το όνειρο τους είναι μια θέση στο δημόσιο» σκεφτόταν ο μέσος από αυτούς που δεν θα μπορούσε ποτέ του να διανοηθεί τον ευατό του στη θέση ενός αργόσχολου αναξιοκρατικά διορισμένου δημοσίου υπαλλήλου, άνευ πολλές φορές αντικειμένου εργασίας.

Σήμερα όμως αυτός ο κόσμος, που στην πλειοψηφία του ανήκει στο ποσοστό της αποχής των εθνικών εκλογών, βρίσκεται στα όρια του και μαζί τους και ολόκληρη η χώρα. Βλέπετε μπορεί να μην υπάρχει η δυνατότητα αντίδρασης έλλειψη οργάνωσης, όμως η εξωφρενική υπερφορολόγηση του ιδιωτικού τομέα που γιγαντώθηκε επι ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει σε εκτόξευση της ανεργίας (απόρροια του κλεισίματος χιλίαδων επιχειρήσεων) και αργά αλλά σταθερά το κράτος μας στη στάση πληρωμών και την πλήρη κατάρρευση.

Αν κάποια δύναμη μπορεί να σταματήσει την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από τη Νέα Δημοκρατία.

Η Νέα Δημοκρατία ως αξιωματική αντιπολίτευση διαθέτει την οργάνωση και τα μέσα ώστε έγκαιρα να μπορέσει, εφόσον συγκρουστεί με το ΣΥΡΙΖΑ και αναπτύξει ένα ειλικρινές και βιώσιμο πολιτικό αφήγημα για την επόμενη ημέρα της Ελλάδας, να κερδίσει και να εφαρμόσει πολιτικές κοινής λογικής (στήριξη της επιχειρηματικότητας, κίνητρα για επενδύσεις κτλ) που θα φέρουν καλύτερες ημέρες στην πατρίδα μας.

Όλοι σήμερα αντιλαμβάνονται ότι ο Τσίπρας πρέπει να φύγει.

Όλοι σήμερα, ξέρουμε, πως αν συνεχίσουμε ως χώρα στο δρόμο που ακολουθούμε θα έρθει απόλυτη δυστυχία και μιζέρια.

Για να μπορέσουμε όμως ως Νέα Δημοκρατία να κερδίσουμε το ΣΥΡΙΖΑ και να σώσουμε τη χώρα, έχουμε ανάγκη μια ηγεσία με ξακάθαρα λόγια και θέσεις που θα είναι αποφασισμένη να συγκρουστεί ευθέως και να δώσει όλες τις μάχες για να εκτελέσει το χρέος της απέναντι στην πατρίδα.

Ο μόνος από τους υποψηφίους της Κυριακής που δείχνει να έχει αντιληφθεί τα παραπάνω και που ευθέως και αδιαφορώντας για τους πολιτικούς τακτικισμούς, γυρίζει την πλάτη του στο παλιό που είχαμε συνηθίσει, της ενοχικής ανέχειας για την αριστερή καταστροφική νοοτροπία είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων της δημιουργίας και της παραγωγης

Αν είσαι άξιος και μέχρι σήμερα δεν σου είχαν δοθεί οι ευκαιρίες για να εξελιχθείς

Αν είσαι άνεργος και θέλεις να βρεις δουλειά σχετική με τα προσόντα σου

Αν είσαι δημόσιος υπάλληλος ή συνταξιούχος και θέλεις να εξακολουθείς να πληρώνεσε κάθε μήνα

Αν είσαι επιχειρηματίας και θέλεις να αναπτυχθείς αντί να βάλεις λουκέτο και να πας φυλακή

Αν θέλεις να ζήσεις στη χώρα σου και να μην μεταναστεύσεις

Αν αγαπάς την Ελλάδα και θέλεις να την δείς εκεί που της αξίζει

ΠΡΕΠΕΙ

Να στείλεις τον Άδωνι Γεωργιάδη στο Β’ γύρο των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας

Αν τώρα θέλεις κάποιον που να αποτελεί σύστημα της λανθασμένης νοοτροπίας που μας έφτασε μέχρι εδώ.

Αν θέλεις τη διάσπαση της τελευταίας όρθιας δύναμης που μπορεί να εμποδίσει την καταστροφή της χώρας

Αν θέλεις να φύγει το παιδί σου στο εξωτερικό γιατί εδώ δε θα βρίσκει δουλειά

Αν θέλεις να ζήσεις μια απ’ τα ίδια αυτή τη φορά χωρίς καμία ελπίδα

Αν θέλεις να αφήσεις τον Αλέξη Τσίπρα ανεξέλεγκτο για τα επόμενα 10 χρόνια στην εξουσία

Τότε να επιλέξεις τον Τζιτζικώστα.

Δεν χωρούν δικαιολογίες, δεν θα υπάρχει το επιχείρημα «δεν ήξερα». Την Κυριακή με αίσθημα ευθύνης πρέπει όλοι να επιλέξουμε ποιον από τους δυο θα στείλουμε στον δεύτερο γύρο.

Η απόσταση σύμφωνα με τις εκτιμήσεις είναι μικρή, καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη.

neodimokratis.gr

Πηγή

Popular

To Top