Politics

ΟΧΙ γουρούνι στο σακί, ΠΡΙΝ ψηφίσεις ενημερώσου – Ιδού οι καθαρές, κρυστάλλινες θέσεις του Άδωνι – VIDEO

Tην κεντρική ομιλία του στην Αθήνα, σε ένα κατάμεστο Σπόρτιγκ, πραγματοποίησε χθες o υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Το «παρών» έδωσαν η πρώην ευρωβουλευτής κ. Νίκη Τζαβέλα, ο πρώην βουλευτής κ. Θάνος Πλεύρης, ο πρώην βουλευτής κ. Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, ο πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας κ. Σωτήρης Ησαΐας και η πολιτεύτρια Νέας Δημοκρατίας κ. Ζωή Ράπτη, πλήθος κόσμου, φίλοι και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του.
Tα κυριότερα σημεία της ομιλίας του A. Γεωργιάδη:
Για τον Αντώνη Σαμαρά:
«Ξεχνάμε τόσο γρήγορα που ακόμα και μέσα στη Νέα Δημοκρατία έχει συμβεί το αμίμητο. Μόλις προ 10 μηνών δίναμε όλοι μαζί οι Νεοδημοκράτες την εκλογική μάχη κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας στα σπίτια μας, στα καφενεία, στις δουλειές μας, στις οικογένειές μας ότι είχαμε ένα εργατικό Πρωθυπουργό και ότι είχαμε μία Κυβέρνηση που παρέλαβε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού και την παρέδιδε 2,5 χρόνια μετά σχεδόν ένα βήμα έξω από το μνημόνιο.
Και τι έχει συμβεί τώρα; Μετά από δέκα μήνες σχεδόν το έχουμε ξεχάσει όλοι. Ακόμα και μέσα στην ίδια τη Νέα Δημοκρατία. Και αυτό, κυρίες και κύριοι, είναι πρόβλημα και για τη Νέα Δημοκρατία και για την Ελλάδα.
Εμείς, όμως, που είμαστε εδώ έχουμε δυνατή μνήμη και θυμόμαστε ότι ο Αντώνης Σαμαράς και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έκαναν το χρέος τους απέναντι στην Ελλάδα».

Α. Γεωργιάδης: Την Κυριακή λέμε όχι στην ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς 200361 photo
Για το προεκλογικό σποτ της ΝΔ:
«Το θυμάστε; Θυμάστε τι μας έσουρναν για αυτό το βίντεο το 99,9% των δημοσιογράφων στην Ελλάδα; Τι μας έσουρναν για αυτό το βίντεο οι πολιτικοί μας αντίπαλοι κατηγορώντας μας για την εκστρατεία του φόβου, αλλά και τι μας έσουρναν για αυτό το βίντεο, δυστυχώς, και πάρα πολλοί εντός της δικής μας παρατάξεως; Εντός της Νέας Δημοκρατίας; Το θυμάστε;
Και όμως όταν το βλέπει κανείς σήμερα, δέκα μήνες μετά αισθάνεται ανατριχίλα. Το βίντεο αυτό είναι σαν να μην γράφτηκε από πολιτικό, είναι σαν να γράφτηκε από προφήτη γιατί δυστυχώς όλα όσα περιγράψαμε ότι θα γίνουν, όλα έχουν συμβεί και όλα τα υφίσταται η πατρίδα μας.
Και δυστυχώς, σήμερα κανείς μας δεν ξέρει, κανείς μας δεν γνωρίζει, κανείς μας δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα βγούμε από αυτό τον εφιάλτη στον οποίο μας έστειλε η αριστερά του κυρίου Αλέξη Τσίπρα».
Για τους πλειστηριασμούς:
«Ήταν 2 χρόνια πριν, όταν στη Βουλή των Ελλήνων συζητάγαμε τον περίφημο νόμο Χατζηδάκη, για την προστασία της 1ης κατοικίας.
Τότε, εκεί στη Βουλή των Ελλήνων, οι του ΣΥΡΙΖΑ αρνούμενοι να ψηφίσουν το νόμο Χατζηδάκη που προέβλεπε την πλήρη προστασία της 1ης κατοικίας από αντικειμενική αξία 320.000 ευρώ και κάτω, φώναζαν μέσα στη Βουλή, οι ψεύτες, φώναζαν μέσα στη Βουλή, οι απατεώνες: Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.
Και σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι φέρνουν στη Βουλή των Ελλήνων την άδεια για τον εκπλειστηριασμό του 80% των σπιτιών της 1ης κατοικίας των Ελλήνων. Οι ίδιοι που φώναζαν, κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Θα τη διώξουμε την αριστερά. Θα την διώξουμε την αριστερά, γιατί αν δεν την διώξουμε, θα καταστραφεί η Ελλάδα».
Για την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς:
«Έχει έρθει η ώρα να ζήσουμε μία Νέα Δημοκρατία χωρίς σύμπλεγμα φόβου προς την αριστερά. Μία Νέα Δημοκρατία στην οποία θα μπορούμε και εμείς οι δεξιοί να το λέμε με υπερηφάνεια. Ναι, είμαι δεξιός. Και όσοι αισθάνονται μαζί μου δεξιοί, ελάτε να μετρηθούμε τη Κυριακή. Θα δώσω μερικά παραδείγματα από το τι θα πει ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς και που έχει οδηγήσει την πατρίδα μας.
Προσέξτε, που έχει φτάσει η χώρα μας. Να καίνε και να σπάνε 40 χρόνια τα πανεπιστήμιά μας, όποτε θέλουν, οι λεγόμενοι γνωστοί – άγνωστοι. Να τους βλέπουμε να μπαίνουν, να χτίζουν τις αίθουσες των καθηγητών, να πετάνε σκουπίδια, να δέρνουν και προσέξτε τι χώρα είμαστε. Εάν κάποιος από εμάς πει, εγώ παραδείγματος χάριν, ότι πρέπει να μπει η αστυνομία και να συλλάβει αυτούς οι οποίοι δέρνουν και σπάνε τα πανεπιστήμια, τότε περιέργως ακραίοι δεν είναι αυτοί που δέρνουν και σπάνε και καίνε, αλλά ακραίοι είμαστε εμείς που λέμε ότι πρέπει να συλληφθούν αυτοί που καίνε τα πανεπιστήμια.
Και σας ρωτώ. Βρείτε μου μία χώρα στο χάρτη, όπου αυτό μπορεί να συμβαίνει ατιμωρητί επί 40 χρόνια. Βρείτε μία χώρα. Όποια θέλετε. Δεν θα βρείτε καμία. Είναι μόνο η Ελλάδα. Και τους κοιτάμε και το θεωρούμε περίπου φυσιολογικό. Γιατί αυτά τα καλά παιδιά, είναι επαναστάτες. Είναι επαναστάτες της αριστεράς και πρέπει να δεχόμαστε τις ιδιορρυθμίες τους.. Σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση και σας ευχαριστώ για αυτό, γίνανε πολλοί Αδωνικοί και όσο περνάει ο καιρός, γίνονται ακόμα περισσότεροι».
Για τους «συστημικούς»:
«Γιατί εμείς είμαστε πράγματι χωρίς μηχανισμούς. Εμείς, κυρίες και κύριοι, είμαστε πράγματι χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Γιατί εμείς, κυρίες και κύριοι, είμαστε πράγματι κατά του συστήματος. Όχι σαν μερικούς, μερικούς που υποδύονται τους μη συστημικούς αλλά μοιράζουν δεξιά και αριστερά καρέκλες. Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά, για αυτό είστε εδώ, για αυτό θα με βοηθήσετε».

Α. Γεωργιάδης: Την Κυριακή λέμε όχι στην ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς 200362 photo
Για τους διορισμούς στον ΣΥΡΙΖΑ:
«Προσέξτε, μόλις πήραν τις καρέκλες, δεν πέρασαν 20 μέρες και οι μισοί υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ διόρισαν σε κρατικές θέσεις και κρατικούς οργανισμούς τις συζύγους ή τις συντρόφους, γιατί οι περισσότεροι είναι με σύμφωνο συμβιώσεως, τις συζύγους και τις συντρόφους των άλλων μισών.
Γύρναγα τα κανάλια και έλεγα: μα είναι δυνατόν ο Υπουργός Κατρούγκαλος να διορίζει τη σύντροφο του Υπουργού Παρασκευόπουλου στη διοίκηση του ενός Οργανισμού; Γίνεται ο Υπουργός Δρίτσας να διορίζει τη σύντροφο ή το σύντροφο της κυρίας Δούρου στον α Οργανισμό και στον β;
Φαντάσου να ήμουν εγώ Υπουργός Υγείας και να διόριζε ένας φίλος μου Υπουργός τη σύζυγό μου διοικήτρια σε ένα Οργανισμό. Και θέλω να σκεφτείτε τι θα γινόταν στην Ελλάδα. Σεισμός. Για τους Συριζαίους όμως δεν μίλησε κανένας. Ξέρετε γιατί δεν μίλησε κανένας; Γιατί αυτοί είναι καλοί άνθρωποι, έχουν το ηθικό πλεονέκτημα».
Για τον Αλέκο Φλαμπουράρη:
«Το 2015, το Πρώτο Θέμα, αποκάλυψε ότι το δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, είχε μια εταιρεία εις την οποία έπαιρνε έργα από το δημόσιο και πληρωνόταν κατά προτεραιότητα από το δημόσιο. Πληρώθηκε τώρα τον Σεπτέμβριο 3,5 εκατομμύρια ευρώ η εταιρεία του κυρίου Φλαμπουράρη. Παράνομο; Εντελώς παράνομο. Ξέχασε, μας είπαν μετά τις εκλογές, να το δηλώσει και στο πόθεν έσχες και του δώσανε, λέει, το δικαίωμα να κάνει συμπληρωματικό πόθεν έσχες.
Δεν μου λέτε; Βλέπετε την ίδια φασαρία στα μέσα για τον κύριο Φλαμπουράρη; Γίνεται καμία φασαρία; Ακούσατε έναν του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει μία δήλωση κατά του κυρίου Φλαμπουράρη; Ούτε μισή δήλωση εναντίον του κυρίου Φλαμπουράρη. Προσέξτε, λοιπόν, γιατί δεν έχει γίνει καμία δήλωση. Μα το είπε ο ίδιος. Όταν η εφημερίδα του ζήτησε την πρώτη δήλωση, την πρώτη μέρα ξέρετε τι είπε; «Μα τολμάτε και ρωτάτε εμένα που έχω 40 χρόνια αγώνες στην αριστερά;
Δηλαδή άμα έχεις αγώνες στην αριστερά μπορείς να κλέβεις, μπορείς να φοροδιαφεύγεις, μπορείς να κάνεις ψευδές πόθεν έσχες, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις γιατί έχεις το ηθικό πλεονέκτημα».
Για την αντιπολιτευτική τακτική της ΝΔ:
«Δεν μου λέτε, η Νέα Δημοκρατία που βρίσκεται σε όλα αυτά; Που είναι η Νέα Δημοκρατία ρε παιδιά; Τώρα λοιπόν πρέπει να σας πω το βασικότερο λόγο για τον οποίο πρέπει να με ψηφίσετε γιατί δεν είναι δυνατόν η Νέα Δημοκρατία να παραμένει σιωπηλή σε τέτοια φαινόμενα και να τα αφήνει να περνάνε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας έπρεπε να έχει πάει στην ΕΥΔΑΠ στην Αίγινα και να ζητήσει από τον Διευθυντή αυτόν να μας πει γιατί διέγραψε το χρέος του κυρίου Φλαμπουράρη. Αλλά μέχρι να το αποφασίσει αυτό η Νέα Δημοκρατία, θα έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ καμιά 30αρια ανάλογα σκάνδαλα ακόμα με τη ταχύτητα που τα κάνει.
Δεν είμαστε πολύ γρήγοροι στην αντιπολίτευση. Πρέπει να το παραδεχθούμε αυτό. Είμαστε λίγο αργοί και αυτό πρέπει να αλλάξει».
Για το φιλελεύθερο μοντέλο της οικονομίας:
«Η Ελλάδα δεν πάσχει από μεγάλη δόση φιλελευθερισμού. Η Ελλάδα πάσχει από τεράστια έλλειψη φιλελευθερισμού στην οικονομία της. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Προσέξτε, είμαστε η χώρα που κάθε ιδιωτικοποίηση πριν καν γίνει, μόνο και μόνο εάν ανακοινωθεί θεωρείται εκ των προτέρων ξεπούλημα. Θεωρείται εκ των προτέρων μείωση της εθνικής κυριαρχίας. Θεωρείται εκ των προτέρων εθνική προδοσία.
Ερώτηση: σε ποια άλλη χώρα της Ευρώπης συμβαίνει αυτό; Σε καμία. Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης οι κυβερνήσεις και τα κράτη προχώρησαν σε εκτεταμένες ιδιωτικοποιήσεις και σε εκτεταμένες φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις έτσι ώστε να μπορούν να προσελκύουν ξένες επενδύσεις, να δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας και να δίνουν προκοπή στα παιδιά τους. Σε όλες τις χώρες πλην μιας, της δικής μας όπου ακολουθεί μονίμως την ανάποδη πορεία. Γιατί ακολουθεί την ανάποδη πορεία; Λόγω της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς που μας έχει κάνει όλα να τα βλέπουμε ανάποδα».

Α. Γεωργιάδης: Την Κυριακή λέμε όχι στην ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς 200363 photo
Για τους επιχειρηματίες:
«Σε αυτή τη χώρα που ζούμε ο επιχειρηματίας θεωρείται εκ των προτέρων απατεώνας. Είχα πει κάποτε στη Βουλή ότι δίπλα εις το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, θα έπρεπε να στήσουμε και το μνημείο του Αγνώστου Επιχειρηματία ο οποίος τολμά ακόμα να επιχειρεί, να επιχειρεί σε μια χώρα, προσέξτε, που δεν ξέρει πόση εφορία θα πληρώσει για τη χρονιά που επιχειρεί. Σίγουρα όχι για την επόμενη.
Που δεν ξέρει όταν θα θελήσει να κάνει μια κίνηση πόσους μήνες θα κάνει για να πάρει την άδεια. Που δεν ξέρει αν βρεθεί στα δικαστήρια για οποιοδήποτε λόγο μετά από πόσα χρόνια θα μπορέσει να ξεκαθαρίσει την υπόθεσή του και θα μπορέσει να κάνει την επένδυση που σχεδιάζει. Που δεν ξέρει πότε θα είναι ανοιχτοί οι δρόμοι γιατί όποιος θέλει κλείνει τους δρόμους. Που δεν ξέρει αν θα του σπάσουν το μαγαζί μετά από μια διαδήλωση και αν κανένας ασχοληθεί με αυτόν την ώρα που θα καίγεται το μαγαζί του.
Και όμως, σε αυτή τη χώρα υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που τολμούν να επιχειρούν. Είναι οι αληθινοί ήρωες της Ελλάδας του 2015».
Για το μεταναστευτικό:
«Η κυρία Χριστοδουλοπούλου για να είμαστε δίκαιοι, έκανε αυτό ακριβώς που είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει. Άνοιξε τα σύνορα και από την ώρα που άνοιξε τα σύνορα, ξεκίνησε η μεταναστευτική ροή προς την Ευρώπη.
Πρέπει να έρθετε στη ψυχολογία αυτών των ανθρώπων. Είναι 3 χρόνια εκεί. Δεν μπορούν να ξεκινήσουν, δεν μπορούν να μετακινηθούν και ξαφνικά ακούνε, ότι μία Ευρωπαϊκή χώρα αποφάσισε να ανοίξει τα σύνορά της. Ξέρουν ότι αν δεν πάνε γρήγορα, μπορεί να αλλάξει η κυβέρνηση σε αυτή τη χώρα και τα σύνορα να ξανακλείσουν. Και τι έκαναν; Το λογικό. Ξεκίνησαν να έρχονται.
Για να καταλάβετε τη διαφορά, το 2014 για να περάσει ένας από τη Τουρκία στην Ελλάδα πλήρωνε στους διακινητές περίπου 6.000 δολάρια το κεφάλι. Ξέρετε πόσο πληρώνει φέτος; Κάτω από 2000 δολάρια. Κάτω από 2000 δολάρια γιατί τόσο πιο πολύ εύκολο θεωρείται να περάσεις φέτος στην Ελλάδα. Αυτό έκανε η Κυβέρνηση του κυρίου Αλέξη Τσίπρα».
Για τον Πάνο Καμμένο:
«Προφανώς και ο Καμμένος είναι ένοχος, αλίμονο. Πού είναι ο Καμμένος, δεν είναι σε αυτή την Κυβέρνηση; Σε αυτή την Κυβέρνηση είναι. Ο Καμμένος έλεγε ότι αν δοθούν τα δάνεια στους τραπεζίτες για την πρώτη κατοικία θα αυτοκτονήσει. Ε, μην έχουμε και αυτοκτονίες τώρα του Υπουργού Αμύνης.
Θα μου πείτε, πώς να αυτοκτονήσει κάποιος που δεν υπάρχει; Γιατί είχε πει ότι εγώ και η κατάργηση του μειωμένου Φ.Π.Α. στα νησιά δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε. Αλλά και αυτό τελικώς το είδαμε».
Για τις επιπτώσεις από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι:
«Ποιος μπορεί στα αλήθεια να προβλέψει τι θα γίνει στην Ευρώπη τους επόμενους μήνες αν αυτά που είδαμε να συμβαίνουν στο Παρίσι, την περασμένη εβδομάδα, ή σήμερα συνεχιστούν ή τα χθεσινοβραδινά στη Γερμανία ή στη Δανία, μια γενικότερη αναστάτωση υπάρχει παντού. Ένα αίσθημα ανασφάλειας κυριαρχεί σιγά-σιγά από το ένα άκρο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως μέχρι το άλλο.
Και μην έχετε αμφιβολία, αυτή η ανασφάλεια θα γεννήσει και πολιτικά γεγονότα. Πολιτικά γεγονότα που σίγουρα δεν θα μας αφήσουν εμάς ανεπηρέαστους. Πόσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε ότι η ελεύθερη μετακίνηση στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση από την Ελλάδα θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα;
Ξέρετε ότι φοβάμαι πάρα πολύ την ώρα που κάποιοι Ευρωπαίοι θα πουν η Ελλάδα δεν πληροί πλέον τα κριτήρια ασφάλειας της Συνθήκης του Σέγκεν και θα κλείσουν τα σύνορα για εμάς ως προς τα ταξίδια μας στην υπόλοιπη Ευρώπη; Ήδη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες αυτό συζητιέται. Όσο βλέπουν το χάος στα δικά μας σύνορα τόσο θα σκέφτονται να λαμβάνουν μέτρα για να μας απομονώσουν».

Α. Γεωργιάδης: Την Κυριακή λέμε όχι στην ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς 200364 photo
Για τον Αλέξη Τσίπρα:
«Αλλά οφείλω να πω, η πιο σουρεαλιστική δήλωση της εβδομάδος ήταν η δήλωση του κυρίου Αλέξη Τσίπρα ο οποίος είπε: να απομονώσουμε τους τρομοκράτες. Ακούστε ποιος το είπε αυτό. Ο κύριος Αλέξης Τσίπρας. Και του απαντώ από αυτό το βήμα: δεν σταματάτε καλύτερα να τους μιλάτε στο τηλέφωνο; Θα είναι ένα καλό πρώτο βήμα για να τους απομονώσουμε.
Σας θυμίζω τι άκουσε η Νέα Δημοκρατία πέρσι. Τι άκουσε αυτός ο Σαμαράς όταν είπε στη Βουλή, στον Τσίπρα, δεν θα σας αφήσουμε εσάς και τις συνιστώσες σας, που έχουν σχέση με την τρομοκρατία, να πάτε την Ελλάδα στο χάος. Τότε άρχισε να φωνάζει ο ΣΥΡΙΖΑ από κάτω: ντροπή, πώς το λέει αυτό ο Σαμαράς;
Η μισή Νέα Δημοκρατία, δεν λέω ονόματα, υπολήψεις δεν θίγω, έβγαιναν και λέγανε: ντροπή στο Σαμαρά, η θεωρία των δύο άκρων είναι απαράδεκτη, δεν πρέπει να οξύνουμε τα πολιτικά πάθη. Τα θυμάστε;
Αναρωτιέμαι τώρα που απεδείχθη ότι όχι μόνο έχουν συνιστώσες, όχι μόνο έχουν βουλευτές, όχι μόνο έχουν υπουργούς αλλά νομοθέτησαν στη Βουλή κατ’ εντολή των τρομοκρατών όλοι αυτοί οι ευαίσθητοι που βρίζανε πέρσι για τη θεωρία των δύο άκρων, πού είναι φέτος; Χαθήκαν όλα αυτά τα καλά παιδιά».
Για το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης:
«Θέλουμε να ρίξουμε γρήγορα τον Τσίπρα γιατί η παραμονή του στην εξουσία καταστρέφει τον τόπο μας. Για αυτό και είμαι αντίθετος σε κάθε συζήτηση συνεννόησης, σε κάθε συζήτησης συγκυβέρνησης, σε κάθε συζήτηση αν θέλετε συνομιλίας με ένα κόμμα και έναν Πρωθυπουργό που έχουν αποδείξει ότι δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το καλό του τόπου αλλά τους ενδιαφέρει μόνο η επικράτηση της ιδεοληψίας τους».
Για τον φόρο στο κρασί:
«Δείτε τι γίνεται σήμερα με την παραγωγή του οίνου. Πάνε να βάλουν φόρο για πρώτη φορά, ειδικό τέλος στην παραγωγή του οίνου. Ξέρετε τι επίπτωση θα έχει αυτός ο φόρος; Ένα κουτί κρασί, όχι μπουκάλι, από τα μεγάλα, που πωλείται σήμερα στο super market 9 έως 12 ευρώ, θα πωλείται, αν ψηφιστεί αυτός ο νόμος, 30. Αυτή είναι η διαφορά στο φόρο. 2,5 φορές πάνω στην τιμή του.
Μπορείτε να υπολογίσετε, αν αυτό ισχύσει, οι ελληνικές εξαγωγές οίνου πού θα πάνε; Στα Τάρταρα».
Για την Παιδεία:
«Πρέπει να έρθουμε και να αναμορφώσουμε γρήγορα την παιδεία μας, από το σχολείο μέχρι το πανεπιστήμιο. Να ξανά εμφυσήσουμε την έννοια της πειθαρχίας. Και ναι, να ξανά εμφυσήσουμε την επιβράβευση της αριστείας. Η αριστεία μπορεί να μην αρέσει στον κ. Μπαλτά αλλά η αριστεία φτιάχνει τα σπουδαία έθνη και τις σπουδαίες κοινωνίες. Και εμείς την αριστεία θα την ενισχύσουμε.
Με την παιδεία μας, λοιπόν, που δεν θα αφήνουμε τους κουκουλοφόρους να καίνε τα πανεπιστήμια. Ο πρώτος κουκουλοφόρος που θα μπει να κάψει πανεπιστήμιο με Πρωθυπουργό τον Άδωνι Γεωργιάδη θα συλληφθεί την ίδια στιγμή».

Πηγή

Popular

To Top