Real opinions

Οι μεγαλόστομοι να βουτάνε καλύτερα τη γλώσσα στο μυαλό τους

Ενα tweet του δημοσιογράφου Άρη Χατζηστεφάνου έδωσε αφορμή στον Josef Kapa για το πρώτο «¨…παρισινικο» σχόλιό του: 
«Οι αριστεριστές που συντονίζουν τον ιδεολογικό βηματισμό στο ασύντακτο ασκέρι ψευδοσοσιαλισμού που δημιουργήθηκε στο Σύνταγμα, αντί να σιωπήσουν μπροστά στον Παρισινό όλεθρο, σηκώνουν το δάχτυλο αποδίδοντας ευθύνες».

Τα έχουμε πει για τον Χατζηστεφάνου. Χωρίς μέτωπα και αντιδραστική ρητορεία αδυνατεί να υπάρξει.

Η ενδόμυχη ανάγκη του για επιβεβαίωση μέσω της διαφοροποίησης,τον οδηγεί πια σε σκοτεινά μονοπάτια.

Σε ένα από τα σοβαρότερα ολισθήματα του ως τώρα,ωστο συγκεκριμένο τγουίτ, εσκεμμένα στοχοποιεί την Γαλλία ως υπεύθυνη για την ύπαρξη των ισλαμιστών νομιμοποιώντας κατ αυτόν τον τρόπο την χθεσινή επίθεση στο Παρίσι.

»Βρήκαν τρόπο» κατά τον ΑΧ να σταματήσουν την ροή προσφύγων…Ποιοί ρε φίλε βρήκαν τον τρόπο, θα μας πεις;

Και κυρίως ποιόν τρόπο βρήκαν; Την δολοφονία Γάλλων πολιτών;

»Η Ευρώπη προκάλεσε» την ροή προσφύγων δλδ τον πόλεμο, άρα της αξίζει να λουστεί τα επίχειρα;

Το θλιβερότερο γεγονός είναι ότι οι αριστεριστές που συντονίζουν τον ιδεολογικό βηματισμό στο ασύντακτο ασκέρι ψευδοσοσιαλισμού που δημιουργήθηκε στο Σύνταγμα, αντί να σιωπήσουν μπροστά στον Παρισινό όλεθρο, σηκώνουν το δάχτυλο αποδίδοντας ευθύνες.

Οι τοίχοι μας, υπό την καθοδήγηση του Χατζηστεφάνου της Ραχήλ κτλ, γέμισαν από χθες με άθλιους λαϊκούς δικαστές που αφού καταδίκασαν και καταράστηκαν Γερμανούς και Μερκελιστές το καλοκαίρι ξεκίνησαν τώρα να ουρλιάζουν για τις ευθύνες των Γάλλων και των Αμερικάνων.

Σκόπιμα φυσικά δεν διαχωρίζουν τους πολίτες που δολοφονήθηκαν από τις ηγεσίες που ενδεχομένως έλαβαν τις όποιες αποφάσεις.

Και έτσι αφού οι »Γάλλοι» χρηματοδότησαν τους ISIS κατά την στυγνή αριστερίστικη ρητορεία οι »Γάλλοι» θα υποστούν τις συνέπειες.

Δεν ξέρω αν υπάρχουν αντίστοιχοι θύλακες μισαλλοδοξίας σε άλλα ευρωπαικά κράτη.

Πάντως επειδή τα πράγματα από δώ και μπρός δυσκολεύουν, καλά θα κάνουν οι μεγαλόστομοι να βουτάνε καλύτερα τη γλώσσα στο μυαλό τους.

Πριν διαλέξουμε πλευρά, κάποιοι με τους πρόσφυγες και κάποιοι άλλοι εναντίον τους ας αντιληφθούμε την πραγματικότητα.

Οι Σύροι πρόσφυγες και οι Γάλλοι νεκροί,είναι θύματα του ίδιου εχθρού.

Των φανατικών Ισλαμιστών.

Αυτά που ζούμε στην Γαλλία τα έζησαν οι Σύροι πρόσφυγες στο πολλαπλάσιο στην πατρίδα τους και γι αυτό εξαναγκάστηκαν σε φυγή.

Το γεγονός ότι κάποιοι τρομοκράτες διείσδυσαν στο προσφυγικό ρεύμα και βρέθηκαν στην Ελλάδα και μετά στην Γαλλία,δεν ενοχοποιεί όλους τους πρόσφυγες.

Οι τζιχαντιστές κυνήγησαν τα πιο μορφωμένα κοινωνικά στρώματα της Συρίας, αυτά που θα προέβαλαν αντίσταση στον σκοταδιστικό φονταμενταλισμό τους.

Γιατί εχθρός τους δεν είναι η δυτική πλευρά του χάρτη αλλά η ελευθερία, η δημοκρατία και ο πολιτισμός που υπήρχε ΚΑΙ μέσα στην χώρα τους.

Ας μην τα βάζουμε λοιπόν με τους πρόσφυγες. Ας διαχωρίσουμε εξ αρχής τους φιλήσυχους μουσουλμάνους από τα τζιχαντιστικά κτήνη.

Ευθύνη του πολιτισμένου κόσμου είναι η επέλαση κατά των τζιχαντιστών, η αποκατάσταση της δημοκρατίας στην χώρα και ο επαναπατρισμός όλων των προσφύγων στην εστία τους.

Η Συρία έχει ανάγκη τους ανθρώπους της για να μπορέσει να ξαναγίνει κράτος.

Josef Kapa
thecaller.gr

Πηγή

Popular

To Top