Politics

Πανούσης: «Πολιτικοί σχετίζονται με τρομοκράτες – Υπήρχε σχέδιο φυσικής εξόντωσής μου – Ο Τσίπρας ΞΕΡΕΙ»

Σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσής του αποκαλύπτει ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης σε συνέντευξή του στο “Πρώτο Θέμα”.

“Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου”, φέρεται να δήλωσε ο κ. Πανούσης, ενώ πρόσθεσε:

“Το πόσο ψηλά είναι κι ως πού μπορούν να φτάσουν εναντίον μου, τα έχω κατατεθειμένα σε συμβολαιογράφο μήπως μου συμβεί κάτι”

Οι αποκαλύψεις του καθηγητή της Εγκληματολογίας, ο οποίος κλήθηκε να διαχειριστεί τις υποθέσεις της Αστυνομίας αλλά και των μυστικών υπηρεσιών της χώρας κατά την πρώτη περίοδο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., καθίστανται ακόμη πιο σημαντικές καθώς στο σχέδιο εναντίον του πρωταγωνιστούν όχι μόνο άνθρωποι του υπόκοσμου από τον χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας, αλλά και κυβερνητικά στελέχη της “Πρώτης φοράς Αριστερά”, όπως μεταδίδει το protothema.gr.

Το πιο εντυπωσιακό, μάλιστα, είναι ότι ο τέως υπουργός αφήνει σαφώς να εννοηθεί και στο κείμενό του αλλά και σε συνέντευξή του στο “ΘΕΜΑ” ότι γνώστης όλου του ασύλληπτου πολιτικο-αστυνομικού παρασκηνίου που σχετίζεται και με οικονομικές δοσοληψίες, τις κατά το κοινώς λεγόμενο μίζες, είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο με έμμεσο τρόπο… ευχαριστεί επειδή τον απομάκρυνε από το πόστο του.

Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης καταγγέλλει ευθείες απειλές από οργανωμένες ομάδες με έδρα τις φυλακές, τρομοκράτες αλλά και από κυκλώματα αξιωματικών μέσα στην αστυνομία που έχουν σχέσεις με διεφθαρμένα άτομα που ασχολούνται με την πολιτική.

Όπως λέει ο κ. Πανούσης όσα γνωρίζει και όσα έχει ζήσει τα έχει καταγράψει σε ένα βιβλίο με ψευδώνυμα ενώ για λόγους ασφαλείας δικής του και της οικογένειάς του έχει καταθέσει τα πραγματικά ονόματα σε συμβολαιογράφο.

“Το κείμενό μου καθιστά φανερό τί έχει γίνει. Τί έχει γίνει δηλαδή στο παρασκήνιο. Όχι στο προσκήνιο. Τί έχει γίνει με την τρομοκρατία, πού υπάρχουν διασυνδέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία και με ποιόν τρόπο αυτοί οι πολιτικοί απειλούν εμένα. Γιατί απειλούν τη ζωή μου” λέει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Ο πρώην υπουργός είχε μπει πολλές φορές στο στόχαστρο φυλακισμένων τρομοκρατών και μάλιστα με επιστολή τους κρατούμενοι του Κορυδαλλού είχαν επιτεθεί εναντίον του μετά από έρευνα στα κελιά μελών της οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

“Η έρευνα έγινε κατά παραγγελία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και συγκεκριμένα μετά από εντολή των κύκλων του υπ. Πανούση. Είναι η πολλοστή φορά που ο Πανούσης προσπαθεί να εμφανιστεί ως υπερυπουργός Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης” αναφέρονταν μεταξύ άλλων η επιστολή.

Τότε ο Γιάννης Πανούσης είχε ζητήσει από τον αρμόδιο υπουργό Δικαιοσύνης να λάβει θέση, κάτι που όμως δεν έγινε.

Ο υπουργός μιλώντας στο MEGA υπενθύμισε τις απειλές και τις παρεμβάσεις που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, με κύκλωμα αξιωματικών στη διεύθυνση Αλλοδαπών και τις σχέσεις του με υψηλόβαθμους αξιωματικούς αλλά και άτομα που ασχολούνται με την πολιτική και είχαν προαποφασίσει πόσο χρόνο θα μείνει στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

“Ο υπουργός Γιάννης Πανούσης θα φύγει σε ένα τετράμηνο. Τις τοποθετήσεις των αξιωματικών θα τις τακτοποιήσει ο ‘ψηλός’, θα τελειώσει το θέμα ο ‘ψηλός’ εσωκομματικά” φέρεται να είχε πει μέλος του κυκλώματος.

Πηγή

Popular

To Top