Real opinions

Μέρος και όχι η λύση του προβλήματος – Η τοξική αριστερά …

Πλέον όλοι, ακόμα και οι πιο δύσπιστοι συνειδητοποιούν την απλή αλήθεια ότι ο Τσίπρας δεν ήταν η λύση του προβλήματος αλλά μέρος του, η τελευταία πράξη του. 
Δεν ήταν το τέλος της μεταπολίτευσης των 40 χρόνων αλλά η τελευταία της μεταμόρφωση. 
 
Σαν ΤΟ ΚΑΚΟ, σαν το διάολο που περιφέρεται από σώμα σε σώμα μέχρις ότου τον ξορκίσει η από την κοινωνία η ίδια η πραγματικότητα.

Ενώ εδώ χαλάμε τις καρδιές μας με φίλους αναγνώστες λοιδορώντας ΚΑΙ τον Σαμαρά των Ζαππείων, ΚΑΙ τον Καραμανλή τον Β’ τον Νωθρό που λέμε ότι μας φέσωσε €80 δις σε πέντε χρόνια, έρχεται ο άνθρωπος που μας έκανε την ίδια ζημιά σε πέντε μήνες, όχι σε πέντε χρόνια αλλά σε ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ χωρίς κανένα μα ΚΑΝΕΝΑ αντίκρυσμα και όφελος, και με ταχυδακτυλουργικό τρόπο προσπαθεί μέσω πρόωρων εκλογών να γλυτώσει την προϊούσα φθορά, προσπαθεί ο υποκριτής να μας πείσει ότι “δεν είναι αυτό που νομίζουμε”. Ότι λάθος κάναμε.

Μέσα στο φιλοΕυρωπαϊκό χώρο υπάρχουν πολλές τάσεις και πολλές προσεγγίσεις. Σίγουρα υπάρχουν και διαφορές. Εκείνο όμως που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι το ότι ενδεχομένως δεν υπήρξε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μια πιο αποτυχημένη κυβέρνηση με έναν πιο ευτελισμένο ηγέτη από αυτή που παραιτήθηκε πριν δυο μέρες.

Συνειδητοποιήστε το: 

 
Κανένας, ούτε οι μεγαλοκαναλάρχες, ούτε ο Β’ ο Νωθρός, ούτε οι μνημονιακοί πρωθυπουργοί, δε μας κόστισε τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα όσο ο Αλέξης Τσίπρας. Κακώς μέχρι το 2010 πολλοί δεν πήγαν φυλακή, κακώς πολλοί δεν λογοδότησαν, κακώς ο Χριστοφοράκος έφυγε μέρα μεσημέρι και μόνο που δεν του πλήρωσαν το ταξί για το αεροδρόμιο οι τότε άρχοντες. 
 
Δυστυχώς όμως αποδεικνύεται ότι όσο και διεφθαρμένες (με την ανοχή μας, δε θυμάμαι να έγινε ποτέ καμιά διαδήλωση κατά της διαφθοράς) να ήτανε οι προηγούμενες κυβερνήσεις, όσο και κακοδιαχείρηση να γινόταν, κάποια μπόσικα τα κρατούσαν, αυτό δε συγκρίνεται με τίποτα με την τοξική διάλυση που επέφερε ΠΑΝΤΟΥ η “πρώτη κυβέρνηση” της “αριστεράς”.

Ποτέ σε μια κυβέρνηση και στη βουλή δεν μαζεύτηκαν τόσοι πολλοί κυνικοί, προπετείς, ελλειμματικοί ερειστικοί, μνησίκακοι, κομπλεξικοί, κακόψυχοι άνθρωποι σε μια κυβέρνηση και μια βουλή. 

 
Λες και άνοιξαν οι καταβόθρες της κολάσεως, λες και όντως όλες οι καταχθόνιες δυνάμεις έδωσαν για άλλη μια φορά τα ρέστα τους, μην τύχει και σηκώσουμε κεφάλι.

Ευτυχώς, τα μηνύματα που δειλά-δειλά αχνοφαίνονται συνηγορούν ότι το λάθος αυτό δεν θα επαναληφθεί. 

 
Πως το λέγατε να δεις: 
 
“Να φύγουν ΑΥΤΟΙ και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε”. Ιδού λοιπόν.

ΥΓ: Αν και κάποια στιγμή το θύμα που ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ μα ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ πιάνεται κορόιδο και μετά τα σπάει στο Σύνταγμα όταν έρχεται ο λογαριασμός, θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι με τη στάση του και τη νοοτροπία συμβάλλει και αυτό στη θυματοποίηση του. Λέω.

 

ΚΚ2
facebook.com

Πηγή

Popular

To Top