Αποκαλύψεις για το σχέδιο και τις δράσεις της Τουρκίας να “πνίξει” την Ελλάδα σε μετανάστες

491
SHARES
1.4k
VIEWS

Διαβατήρια και ταυτότητες ανδρών και γυναικών ανεξαρτήτως ηλικίας, διπλώματα οδήγησης, διαβατήρια ασύλου, οχήματα, καταλύματα, χάρτες με αστυνομικά μπλόκα και μονοπάτια διαφυγής, από οδηγίες διαβίωσης σε δάση, πως να αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά τους μέχρι και υπηρεσίες τηλεφωνίας, οι Τούρκοι διακινητές στα καραβάνια των παράνομων αλλοδαπών παρέχουν τα πάντα. Μέσα από ένα τεράστιο δίκτυο που απλώνεται σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι ευρωπαϊκές υπηρεσίες ασφαλείας έχουν αρχίσει να σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Από τη μια είναι όλο και πιο συχνές οι ανακοινώσεις για κοινές αστυνομικές επιχειρήσεις και εξάρθρωση κυκλωμάτων, και από την άλλη τα δίκτυα διακινητών ανασυστήνονται συνεχώς με νέα μέλη. Από τον σχεδόν δεκαετή πόλεμο στη Συρία και την κατάρρευση των κρατικών υπηρεσιών, οι Τούρκοι διακινητές έχουν εξασφαλίσει άγνωστο, αλλά πάντως πολύ μεγάλο, αριθμό εγγράφων από πτυχία, διπλώματα, πιστοποιητικά γέννησης μέχρι ταυτότητες και διαβατήρια.

Τα μέλη των κυκλωμάτων πουλάνε σαν να είναι από χρυσάφι τις συριακές ταυτότητες, τα διαβατήρια και άλλα έγραφα, με τα οποία μπορεί ο οποιοσδήποτε να «ταυτοποιηθεί» ως Σύριος.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms below to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.