[ccpw id="136103"]

Τον Μάρτη μας έκλεισαν μέσα και καλά μας έκαναν, γιατί κανένας δεν είχε ιδέα τι σκατά ήταν αυτός ο ιός και πόσες επιπλοκές θα μπορούσε να δημιουργήσει.

Αν δεν το είχαν πράξει, οι ΜΕΘ θα είχαν γεμίσει σε ελάχιστο χρόνο και θα είχαμε το “προνόμιο” να βλέπουμε τους δικούς μας να πεθαίνουν αβοήθητοι σε κάποιο θάλαμο, χωρίς αναπνευστήρα και χωρίς να μπορούμε καν να είμαστε δίπλα τους.

Μετά από 45 μέρες μας άφησαν σιγά-σιγά να βγούμε έξω, ενώ η Παγκόσμια Επιστημονική Κοινότητα έκανε προόδους στην έρευνα για τον ιό, που κανονικά θα γίνονταν μέσα σε μια 5ετία, (για να μην πω 10ετία).

Σαν να έχεις ένα μωρό παιδί υπό την προστασία σου, και κάπου στα 12-13 του, του επιτρέπεις να κυκλοφορεί μόνο του έξω, ελπίζοντας ότι όσα του έμαθες για να προφυλάσσει τον εαυτό του ήταν αρκετά για να μην του συμβεί κάτι κακό.


Και τί κάναμε εμείς, μέσα στην υπέρτατη σοφία και παραγωγή παντός είδους αποψάρας, που είναι χαρακτηριστικό της ράτσας μας;

Απλά

  • ξεχάσαμε τον ιό, 
  • συμπεριφερόμαστε σαν να μην υπάρχει γύρω μας και 
  • εκτοξεύουμε κατάρες σε κάθε αρμόδιο που προσπαθεί να φρενάρει την εξέλιξη της επιδημίας σε επίπεδα μη ελεγχόμενα.

Για να κινήσουμε την οικονομία, είπαμε να πάρουμε κάποια μέτρα προφύλαξης του εαυτού μας, αλλά και προστασίας των διπλανών μας.

Τι πιο απλό και λογικό;

Αλλά όοοοοοχι, τίποτα δεν είναι απλό, ούτε λογικό μέσα στα μυαλά κάποιων συμπολιτών μας, που θεωρούν ότι η επίδειξη απειθαρχίας, μαγκιάς και ξερολίασης αντισταθμίζει την έλλειψη λογικής, μόρφωσης και συνείδησης που θα χαρακτήριζε κάθε νοήμονα Πολίτη.

Κοινώς, έντυσαν τη βλακεία τους με θεωρίες του κώλου και μας τη σερβίρουν ως “αντίθετη άποψη”.

Και τώρα που τα κρούσματα ήδη έφτασαν τα 200 καθημερινά, κατηγορούν τους τουρίστες ότι τα έφεραν, ενώ αυτοί ευθύνονται ΜΟΝΟ για το 5-10% των συνολικών κρουσμάτων.

Δεν μας πτοούν τα νούμερα, φίλοι μου, είμαστε λαός με αποψάρα!!

Δεν εύχομαι το κακό κανενός ανθρώπου, όσο βλάκας κι αν είναι, αλλά μερικοί ίσως θα έπρεπε να ζήσουν μία (1) ημέρα σε αναπνευστήρα, με τη μόνη σκέψη στο μισοναρκωμένο τους μυαλό να είναι αν θα ξαναδούν τα παιδιά και τους συντρόφους τους, για να καταλάβουν επιτέλους ότι ο κόσμος ΔΕΝ θα παραμείνει ο ίδιος επειδή απλά το θέλουν.

Και θυμάμαι μια ταμπέλα που είχε βάλει ο καθηγητής του Air Pollution Control Dr. Hesketh, φανατικός αντικαπνιστής, έξω από το γραφείο του και σκέφτομαι ότι ίσως είχε δίκιο. “Cancer cures smoking“…

O κορωνοϊός θεραπεύει τη βλακεία…..

YΓ. Δεν θέλω καν να σκεφτώ ότι ανάμεσά μας υπάρχουν κατακάθια που επιχαίρουν γι αυτή την κατάσταση, εκλαμβάνοντάς την με πολιτικά κριτήρια ως “ήττα” των αρμοδίων. Τέτοια άτομα θα ήταν κατάλληλα μόνο για να δοκιμάζουν οβίδες με ένα σφυρί….

Κώστας Κάπος

%%show_iframe%%