[ccpw id="136103"]
Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται για «πολιτικό κάμπινγκ» στον Γράμμο για ένα τριήμερο, από 7 έως 9 τρέχοντος μηνός Αυγούστου.

Εκεί θα μυηθούν τα μελλοντικά κομματικά στελέχη του στην ιδεολογία και στη δράση του υπό τον πολιτικό έλεγχο του ΚΚΕ «Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας».

Το γεγονός καθαυτό είναι συγκλονιστικό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προβάλλει ως κυρίαρχη ιδεολογία του αυτήν που οδήγησε στην αιματοχυσία του Εμφυλίου 1946-49, στην προσπάθεια του ΚΚΕ να κατακτήσει ενόπλως και πραξικοπηματικά την εξουσία.

Διερωτάται κανείς πόσοι από το εκτιμώμενο σήμερα 20% περίπου των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, ή το 32% των περασμένων εκλογών, συμφωνούν με τη συγκεκριμένη ιδεολογία.

Οταν το ΚΚΕ Εσωτερικού ήταν στο 2-3%, η υπό τον Μπ. Δρακόπουλο και Γιάννη Μπανιά ομάδα, πρόγονος του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν της άποψης να «αναβαθμιστεί» το κόμμα, να διατηρήσει τον κομμουνιστικό χαρακτήρα του και παράλληλα να επιδιώξει τη «ριζοσπαστικοποίησή» του.

Η εν λόγω ομάδα, μαζί με άλλες της Αριστεράς και της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, εξελίχθηκαν στον «Συνασπισμό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς» (ΣΥΡΙΖΑ).

Αυτός σήμερα δεν προβάλλει την ιδεολογία του, μια και επιδιώκει να αγρεύει ψήφους από κάθε ιδεολογικό χώρο.

Απόδειξη ότι ευρωβουλευτές, βουλευτές και στελέχη στον ΣΥΡΙΖΑ προέρχονται από το κόμμα του κ. Καμμένου, από το ΠΑΣΟΚ, από τη Νέα Δημοκρατία…

Στην ουσία η εξουσιάζουσα τον ΣΥΡΙΖΑ ομάδα στο βάθος της είναι ιδεολογικός απόγονος του «Δημοκρατικού Στρατού» και γυρνάει την Ελλάδα πίσω, σε χρόνια αιματηρού διχασμού.

Και τίθεται το ερώτημα:

Πέρα από το ποσοστό των οπαδών του πρώην ΚΚΕ Εσωτερικού, οι υπόλοιποι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ ποια ιδεολογική σχέση μπορούν να έχουν με ένα κόμμα που έχει ιδεολογική συγγένεια με τον «Δημοκρατικό Στρατό»;

Ποια σχέση μπορούν να έχουν με τον ΣΥΡΙΖΑ οι ιδεολογικοί απόγονοι των Ελ. Βενιζέλου, Νικ. Πλαστήρα, Γεωργίου Παπανδρέου του πρεσβυτέρου;

Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησε τον τόπο ως «λαϊκό μέτωπο», με το κόμμα του κ. Καμμένου, χωρίς εφαρμογή των επιδιώξεων του «Δ.Σ.», αλλά πραγματοποίησε το όνειρο πολλών κομμουνιστών με την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, για την ψήφιση της οποίας χρησιμοποίησε «ανεξάρτητους», αλλά στην ουσία στρατευθέντες, βουλευτές…

Οι περισσότεροι από αυτούς εξυπηρέτησαν το σκοπό του ΣΥΡΙΖΑ και μετά έπεσαν στην ανυπαρξία. Οι λίγοι, που επιβίωσαν, θα εξαφανιστούν στις επόμενες εκλογές.

Οι νεοκομμουνιστές τηρούν απαρέγκλιτα τον κανόνα να χρησιμοποιούν τους οπορτουνιστές προς ίδιον όφελος και μετά να τους πετάνε, ως στυμμένες λεμονόκουπες…

Με τα όσα αποκαλύπτονται στη Δικαιοσύνη, στην υπόθεση Νοβάρτις, στο Πυροσβεστικό Σώμα αγανακτεί κανείς με τον ΣΥΡΙΖΑ και με τον τρόπο που αντιδρούν τα στελέχη του.

Η αναίδειά τους στηρίζεται στην πίστη τους ότι οι Ελληνες δεν θέλουμε να γνωρίζουμε σε βάθος τα γεγονότα και έχουμε ασθενή μνήμη.

Σαν απάντηση, όλοι μας και ιδιαίτερα οι μη κομμουνιστές ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να καταλάβουμε αυτό που είπε ο Ουγκώ:

«Η ελευθερία και η δημοκρατία αρχίζουν εκεί που τελειώνει η άγνοια».

Γράφει ο Γιώργος Ν. Παπαθανασόπουλος
eleftherostypos.gr

Πηγή http://politika-gr.blogspot.com/2020/08/blog-post_29.html