[ccpw id="136103"]

Ούτε λίγες ώρες δεν πέρασαν από τη στιγμή που έγραφα για τους ρατσιστές στην Ελλάδα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και η επιβεβαίωση ήρθε.

Επιβεβαίωση για τον Γιάννη φυσικά που έχει ζήσει στο πετσί του τον ρατσισμό και ξέρει πολύ καλύτερα από εμάς τι σημαίνει να είσαι διαφορετικός σε μια χώρα που κρύβει κάτω από το χαλί τον μισανθρωπισμό της.

Το στέλεχος του υπουργείου Παιδείας βγήκε μπροστά για να μας αποδείξει ότι μπορεί κανείς να επιβιώσει στο ελληνικό οικοσύστημα, είτε είσαι ασπόνδυλο είτε ανεγκέφαλος.

Οι άθλιες αναρτήσεις του κατά του Αντετοκούνμπο έγιναν γνωστές απλά και μόνο γιατί κάποιος πήρε χαμπάρι ότι ένας καθηγητής του ΕΚΠΑ σκέφτεται περίπου όπως ο… Χίτλερ.

Ή όπως οι μικροί Χιτλερίσκοι που ευδοκιμούν στην Ελλάδα, έφτιαξαν και κόμματα, μπήκαν και στη Βουλή. Σίγουρα ο εν λόγω καθηγητής της ανοησίας θα βρει μια ζεστή αγκαλιά στη διαλυμένη μπάντα του Μιχαλολιάκου ή στο νεοφασιστικό μόρφωμα του Κασιδιάρη.

Τώρα που δεν έχει δουλειά θα καθίσει να σκεφτεί ότι μια πολιτική καριέρα θα μπορούσε να την έχει στη… χώρα των «μαύρων» μαϊμούδων.

Και γιατί να μην τον ψηφίσουν; Μια ματιά στο διαδίκτυο να ρίξει κανείς και θα καταλάβει πόσος ρατσισμός κρύβεται και φανερώνεται κάθε φορά που ένας Αντετοκούνμπο τολμά να λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Απόδειξη; Μπορεί ο καθηγητής της πεντάρας να καθαιρέθηκε, όμως, μπορεί να καθαιρεθεί ένας αρχηγός πολιτικού κόμματος;

Οι πολιτικοί απατεώνες

Πώς να τιμωρηθεί για παράδειγμα ένας πολιτικός που είναι γνωστός ρατσιστής, που θεωρεί μαγκιά να λέει ότι «Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι», που γράφει 10 λέξεις στα ελληνικά αλλά οι μισές είναι λάθος γραμμένες αλλά που θεωρεί τον εαυτό του πιο Ελληνα από τον κάθε Γιάννη;

Πώς να τιμωρήσεις τους πολιτικούς που ήταν ή είναι στη Βουλή επειδή εμείς τους επιλέξαμε;

Επειδή κάποιοι από εμάς τους ψήφισαν και τους στηρίζουν; Επειδή ο «σοφός λαός» δεν κάνει ποτέ λάθος και στέλνει άξιους να τον εκπροσωπήσουν;

Πώς να τιμωρήσεις, λοιπόν, έναν πολιτικό απατεώνα που ρίχνει τη χολή του και ξεδιπλώνει κάθε φορά το ρατσιστικό του μένος επειδή έχει πάρει την «έγκριση» από ένα μέρος του ελληνικού λαού;

Εγκληματίες μπήκαν στη Βουλή με την ψήφο μας.

Κουτσαβάκια, αμόρφωτοι, φασίστες και τρελαμένοι ήταν και είναι εκπρόσωποι του Εθνους και καμαρώνουμε γι’ αυτούς.

Ανθρωποι που πουλάνε κηραλοιφές κατά του κοροναϊού και μαντζούνια για τη φαλάκρα, αλλά είναι οι ίδιοι φαλακροί, πλασάρονται ως «σπουδαίοι», μορφωμένοι και «μπασμένοι» στα μεγάλα κόλπα.

Εμφανίζονται ως εκπρόσωποι μεγάλων δυνάμεων που θα σώσουν το ελληνικό γένος από τους μαύρους, τους Εβραίους, τους τουρκόφιλους, τον Σόρος, τον Γκέιτς και τους εξωγήινους που έχουν βάλει στο μάτι την Ελλάδα.

Κάτι απίθανοι τύποι ανέλαβαν κρατικά αξιώματα ενώ δεν θα μπορούσαν να κρατήσουν ούτε πάγκο στη λαϊκή αγορά.

Αρχηγοί κομμάτων, πρώην υπουργοί, βουλευτές και κομματικά στελέχη που έχουν… εγκέφαλο μέδουσας, η οποία ως γνωστό δεν έχει εγκέφαλο.

Και όλοι αυτοί η πολιτική υποκουλτούρα, ό,τι πιο λούμπεν μπορεί να βγάλει το πολιτικό σύστημα, βρίσκονται κουστουμάτοι στη Βουλή και αποφασίζουν για τις τύχες μας.

Παίρνουν μέρος στις συσκέψεις για τα κρίσιμα εθνικά θέματα ή έχουν βρεθεί σε καίριες θέσεις από τις οποίες κρίνεται το μέλλον του τόπου.

Ολοι αυτοί «πουλάνε» πατριωτισμό, θρησκεία, οικογένεια, ιστορία, κάνουν ότι τα ξέρουν όλα και είναι μέσα στα κόλπα. Θλιβεροί πολιτευτές που βρίσκουν γόνιμο έδαφος στην λουμπεναρία της ελληνικής κοινωνίας.

Σε αμόρφωτους ψεκασμένους που ενημερώνονται από το facebook αλλά δεν έχουν ανοίξει βιβλίο, πέραν κάποιων για τους «Ελ» και τα «Νεφελίμ».

Σε επικίνδυνους ψευτόμαγκες που κυκλοφορούν με όπλα και με μπόλικη ανοησία και καραδοκούν για να κάνουν κακό.

Σε ψεκασμένους «τραμπικούς» που αποθεώνουν την κάθε βλακεία του Πλανητάρχη. Ακόμη και το πώς να πίνετε χλωρίνη για να σκοτώσετε τον κοροναϊό…

Σε κάποιους που πιστεύουν ακόμη ότι τα καύσιμα των αεροπλάνων είναι αέριο μαζικής ύπνωσης κατά του «πανέξυπνου» ελληνικού λαού.

Εντάξει, λοιπόν, στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί ρατσιστές ανώνυμοι οι οποίοι προσπαθούν να αναδείξουν την ανοησία τους με post στα social media. Γιατί να τους δώσουμε σημασία, πέραν των 15 λεπτών δημοσιότητας που δικαιούνται;

Με τους φασίστες της Βουλής και του πολιτικού συστήματος τι θα κάνουμε όμως; Με τους επικίνδυνους πολιτικούς που έχουν την ευκαιρία να ρίξουν τη ρατσιστική σπορά τους, τι θα κάνουμε;

Το μόνο που μπορούμε είναι να μην τους επιτρέπουμε να αποκτούν αυτή την ευκαιρία.

Να ξέρουμε τι ψηφίζουμε και ποιους στέλνουμε να μας εκπροσωπούν στη Βουλή.

Να φιλτράρουμε τις επιλογές μας γιατί η ανοησία καραδοκεί.

Και όπως καλά ξέρουμε, η βλακεία είναι αήττητη.

Ομως, καημένοι. 

Ανοίξτε κάνα βιβλίο. Πηγαίνετε κανένα ταξίδι, ανοίξτε τα μάτια σας στον κόσμο. 
Μόνο έτσι πολεμιέται ο φασισμός και ο ρατσισμός.

Οσο για εμάς που ψηφίζουμε; Το έχει πει καλά ο Μαγιακόφσκι: «Φτύνε καλά, σημάδευε κέντρο».

Βασίλης Σ. Κανέλλης
in.gr

%%show_iframe%%