Politics

Παλιάνθρωποι !

Το “πρισκρη” παρακάτω, είναι μια απάντηση στο άρθρο της 3/7/2015 του Νίκου Κωνσταντάρα με τίτλο “Ο κατά Τσίπρα κόσμος”. (https://www.kathimerini.gr/822097/opinion/epikairothta/politikh/o-kata-tsipra-kosmos). 

Όπου ο έμπειρος αρθρογράφος γράφει τα αναμενόμενα για αστό δημοσιογράφο μπροστά στο ανείπωτο, το ασύλληπτο ενδεχόμενο ενός meltdown μιας Ευρωπαϊκής χώρας λόγω ομαδικής παράκρουσης της ηγεσίας και των πολιτών της.

Στο “πρισκρή” λοιπόν, ο δύσμοιρος πολίτης κάνει μια σκέψη την οποία πολλοί κάναμε για πολλά πράγματα τότε.

Και η οποία δικαιώθηκε από το γεγονός ότι όντως σε “48 ώρες” όπως γράφεται από τον άλλο απαντώντα, με μαγικό τρόπο ήρθαν τα πάνω κάτω, αλλά και πάλι at the expense που λένε και στην Αγουλινίτσα Τριφυλλίδας του μόνου απροστάτευτου παραγωγικού κομματικού της χώρας, που έφαγε άλλη μια από τις πολλές σφαλιάρες της περιόδου 2010-2020 (και το ξύλο συνεχίζεται διότι η κακή μας μοίρα το έφερε εκεί που σταματάει η μεταπολίτευση, να έρχεται ο κορωνοϊός).

Υπάρχει λοιπόν το ενδεχόμενο, λόγω καταιγίδας ανοικτών μετώπων και για λόγους κυβερνητικής στρατηγικής, ο Τσίπρας να γλυτώσει την παραπομπή.

Εκείνο που δε θα γλιτώσει όμως είναι η αίσθηση -σε αρκετά μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού τόσο, ώστε εν δυνάμει να μην ξαναδεί ΠΟΤΕ ΤΟΥ πρωθυπουργία- ότι θα έπρεπε να δικαστεί για εσχάτη προδοσία και να καταδικαστεί με τη μεγαλύτερη δυνατή ποινή για αυτό που μας έκανε.

Όσο και αν τον στηρίζουν απολιθωμένα σε μια Ελλάδα του χτες, “συμφέροντα” συνδικαλιστικά, επιχειρηματικά και δημόσιοι υπάλληλοι που το κουμπί “Enter” στο πληκτρολόγιο τους τρομάζει πιο πολύ και από το “ΙΤ” τις παιδικές ψυχές των ανήλικων ηρώων στο ομώνυμο έργο του Stephen King.

Και η δίκη αυτή, η αόρατη, έχει λάβει ήδη χώρα μέσα στην καρδιά και την ψυχή σε ενός μεγάλου κομματιού του πληθυσμού.

Που όντως κρατιόταν με νύχια και με δόντια μέχρι τις αρχές Ιουλίου 2015, όπως και πριν τον Κορωνοϊό έλεγαν ότι “τα πράγματα πάνε να φτιάξουν”.

Έλα όμως που δεν είχαν υπολογίσει ότι ένα αφιονισμένο βρωμόπαιδο με μια δράκα ψυχοπαθών τους ετοίμαζαν για ένα ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ rollercoaster ride σε ένα τσίρκο πολιτικού τρόμου.

Γιατι μπορούσαν! Γιατι έτσι!

Διότι οι ψυχοπαθείς, αντί για την πρόθεση να ωφελήσουν τη χώρα τους είχαν στο μυαλό τους “να αλλάξουν την Ευρώπη”, να ξαναοπλίσουν το όπλο που είχε αφήσει ο Ζαχαριάδης “παρά πόδα” (ο παλιός, ο original, όχι το τωρινό χαζούλικο) και να αρχίσουν τον “τρίτο γύρο” ή ότι άλλα περιττώματα είχαν στο κεφάλι τους.

Παιδάκια η δίκη που φοβάστε έχει ήδη γίνει μέσα μας.

Και να είστε σίγουροι ότι όσο περνάει από το χέρι μας, δε θα σας αφήσουμε ΠΟΤΕ να ξανακυβερνήσετε.

Ας κυβερνήσει ο Ντόναλντ Ντακ, ο Αστερίξ ή ο Λούκι Λουκ εν ανάγκη, δε μας ενδιαφέρει.

Μας ενδιαφέρει ΕΣΕΙΣ να ξεκουμιστείτε και να καταβαραθρωθείτε στις σπηλιές και τα λαγούμια της πολιτικής ιστορίας από όπου βγήκατε.

Παλιάνθρωποι!

King Kenway II (KKII)

%%show_iframe%%

Popular

To Top