Η πρώην εισαγγελέας Εφετών κάνει λόγο για αποκυήματα νοσηρής φαντασίας αναφορικά με τα όσα δήλωσε ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης για Αγγέλου και Σαμαρά – Δηλώνει ότι επιφυλάσσεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη

Παντελώς ανυπόστατους και συκοφαντικούς χαρακτηρίζει η συνταξιοδοτηθείσα εισαγγελέας Εφετών, Γεωργία Τσατάνη, τους ισχυρισμούς που φέρεται να προέβαλλε στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής ο ελεγχόμενος τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για την υπόθεση Βατοπεδίου.

Σύμφωνα με αυτούς, η κ. Τσατάνη είχε εκμυστηρευθεί στον ίδιο (στον κ. Παπαγγελόπουλο) πως δέχθηκε πιέσεις από τον τέως πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για προφυλακίσει τον Γιάννη Αγγέλου στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση του Βατοπεδίου.

Σε γραπτή δήλωσή τους, δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της Θεμιστοκλή Σοφού, η κυρία Τσατάνη κάνει λόγο για αποκυήματα «νοσηρής φαντασίας» και δηλώνει ότι επιφυλάσσεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά, ολόκληρη η δήλωση της κυρίας Τσατάνη έχει ως εξής:

«Ως πληρεξούσιοι Δικηγόροι της κ. Γεωργίας Κων/νου Τσατάνη, Εισαγγελέως Εφετών Αθηνών ε.τ., δηλώνουμε ότι οι ισχυρισμοί του κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, τέως Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, ότι δήθεν του εκμυστηρεύθηκε πως είχε δεχθεί πιέσεις από τον κ. Αντώνη Σαμαρά, μέσω απεσταλμένου του, για να προφυλακίσει τον Γιάννη Αγγέλου για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου» είναι παντελώς ανυπόστατοι και συκοφαντικοί, ότι η αήθης και θρασύτατη επίθεση την οποία εξαπολύει είναι αποκύημα νοσηρής φαντασίας, ότι αρνείται ρητώς και κατηγορηματικώς την ανωτέρω αναφορά του κ. Παπαγγελόπουλου, καθώς επίσης ότι ουδεμία σχέση είχε ή έχει με τον κ. Αντώνη Σαμαρά, πρώην Πρωθυπουργό. Η κ. Γεωργία Κων/νου Τσατάνη επιφυλάσσεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής της, επιφυλασσόμενη παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός της».

Πηγή http://politika-gr.blogspot.com/2020/06/skeyvria-novartis.html

Share.