Ψευδώς ισχυρίστηκε οτι ο Άδωνις Γεωργιάδης διατηρούσε off shore εταιρία και μάλιστα οτι αυτή συνδεόταν δήθεν με διαφθορά στο ΚΕΕΛΠΝΟ χαρακτηρίζοντας τον ως «ανθρωπάκι της αρπαχτής και λαμογιάς»

Άλλη μια πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση για προσβολή προσωπικότητας πρόσθεσε στην συλλογή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας κ. Πολάκης. Αυτή την φορά με την υπ’ αριθμ 442/20 απόφαση του πολυμελούς Πρωτοδικείου ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης με δικηγορο τον βουλευτή της ΝΔ Θάνο Πλεύρη καταδίκασε τον «αψύ Κρητικό» σε 15.000 ευρώ γιατι ψευδώς ισχυρίστηκε οτι ο Άδωνις Γεωργιάδης διατηρούσε off shore εταιρία και μάλιστα οτι αυτή συνδεόταν δήθεν με διαφθορά στο ΚΕΕΛΠΝΟ χαρακτηρίζοντας τον ως «ανθρωπάκι της αρπαχτής και λαμογιάς».

Το δικαστήριο αναφέρει επι λέξει οτι πρόθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη ήταν να συκοφαντήσει και να εξυβρίσει τον Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς επίσης υποχρεώνει τον Παύλο Πολάκη να αναρτήσει την καταδικαστική απόφαση στον λογαριασμό του στο Facebook.

Δείτε την απόφαση

A_2

Β

parapolitika.gr

Πηγή http://politika-gr.blogspot.com/2020/06/blog-post_34.html

Share.