[ccpw id="136103"]
Δηλαδή, καλά έκαναν.

Την κωμωδία με το άνοιγμα των σχολείων πέραν της Γ’ Λυκείου για 20 -μόλις- μέρες, θα τη ζήσουμε πιθανότατα για να δημιουργηθεί μια αίσθηση “κανονικότητας” και να πάμε νωρίς τον Σεπτέμβριο με δήθεν “ανοιχτά τα σχολεία” και Κυβέρνηση που χειρίστηκε “άψογα” την Κρίση, πριν το δεύτερο κύμα του Βάιρο, σε Εθνικές Εκλογές.

Ουσιαστικα σ’ αυτές, το ερώτημα θα είναι αν

“Θέλετε Κανονικούς Ανθρώπους ή Ντενεκέδες Παλιανθρώπους να σας κυβερνούν μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο;”.

Αν είναι να ξεμπλέξουμε οριστικά απ’ τον Αριστερό Υπεραπατεώνα, διότι θα είναι πολλές πλέον οι σερί Πολιτικές μάχες που θα έχει χάσει, ειδικά αν οι επόμενες εκλογές είναι διπλές, και αν δηλαδή τον σφουγγαρίσουν τα λυσσασμένα Μπολσεβίκια, σε βάθος χρόνου, καλό θα είναι για τη χώρα μας.

Δεν μπορεί να υπάρξει Κυνερνητική σοβαρότητα για πολύ, χωρίς μια -έστω λίγο- σοβαρή Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Όλα αυτά, αν φυσικά οι Σιχαμένοι δεν βάλουν μετά για αρχηγό τους κανάν ακόμα χειρότερο, διότι έχουν και πολλά άχρηστα σαπάκια στον πάγκο, πανάθεμά τους.

Ο Βελόπουλος είναι πιο γραφικός ακόμα και απ’ τους ΑΝΕΛ, επομένως από Χρυσαύγουλα προς το παρόν δεν κινδυνεύουμε, τα έχει με τις Επιστολές του Ιησού στο Εθνολαϊκιστικό μαντρί του μαζεμένα.

Οι Κουτσούμπες τα γνωστά τους, σταθερά στο 5% των λοβοτομημένων Υπερσυντηρητικών της Κοινωνίας.

Ο Φαλακρός Δόκτορας κολλημένος στο “Υπερήφανο” πρώτο 6μηνο του 2015 με την “Κακή Ευρώπη” και ακόμα με το “Αντιμνημόνιο” χωρίς Μνημόνιο, δεν φαίνεται ότι θα ξαναμπεί στη Βουλή, ενώ

…για εξελίξεις στο “Προοδευτικό” Κομμωτήριο, δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2021, διότι το Τρίτο Πιστολάκι φαίνεται να έχει γατζωθεί για τα καλά στην κομμωτική καρέκλα.

Πηγή http://politika-gr.blogspot.com/2020/04/blog-post_524.html