[ccpw id="136103"]
Φαντάσου να είχε παρασύρει ο Τσίπρας όλο τον κόσμο στα φίδια τύπου το «ευρώ δεν είναι φετίχ» και να είχαμε να αντιμετωπίσουμε τους Τούρκους στον Έβρο και τον κορωνοϊό ολομόναχοι.

Φαντάσου να είχαμε υπουργό Εθνικής Άμυνας τον Καμμένο και να έκανε ότι και το 2015. Να άφηνε δεκάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών να περάσουν τα σύνορα και μετά να απειλούσε τους Ευρωπαίους ότι θα τους στείλει εκεί.

Φαντάσου να είχαμε υπουργό Εσωτερικών τον Σκουρλέτη και να του έλεγαν οι ειδικοί να πάρει μέτρα. Ναι, θα το δούμε να το συζητήσουμε, κάτσε να περιμένουμε να εξελιχθεί, ας μην τρομοκρατούμε τον κόσμο και αυτή τη στιγμή οι Ιταλοί και οι Ισπανοί θα γέλαγαν μαζί μας.

Φαντάσου να είχαμε υπουργό Υγείας τον Πολάκη και να έβγαινε με τις τσιγαριές σε συνέντευξη τύπου και να έλεγε ότι δεν τρέχει μια και όλα είναι υπό έλεγχο και ότι η ελληνική λεβεντιά δεν καταλαβαίνει από ιούς.

Φαντάσου να είχαμε υπουργό Οικονομικών τον Βαρουφάκη και να έπρεπε να πάρει μέτρα και άμεσα. Να έκλεινε τα μαγαζιά και να έβγαζε IOU, με ολίγη από δημιουργική ασάφεια, να προσπαθούσε διάφορα chicken games, θα φώναζε ενθουσιασμένος «αγάπη μου τις ξανάκλεισα τις τράπεζες» . τέλος, όπως πάντα άλλωστε, φταίνε οι Ευρωπαίοι, η τρόικα και το μνημόνιο.

Φαντάσου να είχαμε πρωθυπουργό τον Τσίπρα που θα έπρεπε να δράσει άμεσα, να πάρει μέτρα και να είχε το ανάστημα να πάρει πάνω του το θέμα με την Εκκλησία. Ακόμα θα το συζήταγε.

Φαντάσου να είχαμε υπουργό Εξωτερικών τον Κοτζιά. Θα είχε ανοίξει τα σύνορα, περάστε όλοι, είμαστε αλληλέγγυοι και καλή μας τύχη.

Φαντάσου να είχαν μπει όλοι οι λάθρο μέσα, ο κορωνοϊός θα έκανε τρελό πάρτι, τις ΜΕΘ θα τις είχαν πιάσει αυτοί και όλοι οι υπόλοιποι αντίο ζωή.

Σου φαίνεται παράλογο;

Σου θυμίζω πως οι Ζαίοι χειρίστηκαν κρίσεις πολύ μικρότερης κλίμακας όπως το Μάτι, τη διαρροή του πετρελαίου από το πλοίο, και τη Μάνδρα.

Σου φαίνεται εφιαλτικό;

Κι όμως. Για λίγους μήνες τη γλιτώσαμε.

Ο Θεός λυπήθηκε την Ελλάδα και ήρθε ένας Κούλης που απεδείχθη ΚΥΡΙΑΚΟΣ με εκατό κιλά καρύδια.

http://suspect-enjoys-the-silence.blogspot.com/2020/03/blog-post_29.html

Πηγή http://politika-gr.blogspot.com/2020/03/blog-post_605.html