Με την ακόλουθη σειρά: Λειτουργία εγκεφάλου. 
  • Δηλαδή ο προσωπικός μας «επεξεργαστής». 
  • Δηλαδή καρδιά, που σημαίνει αισθηματική ευφυία

Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει πως πρέπει να επεξεργαζόμαστε και να διασταυρώνουμε τις πληροφορίες που δεχόμαστε.

Σημαίνει πως δεν πρέπει να καταναλώνουμε, αμάσητες, τις πληροφορίες που μεταδίδουν και με αυτές μας σφυροκοπούν τα εγχώρια τηλεοπτικά κανάλια. Που συνήθως συμπεριφέρονται σα να απευθύνονται σε ιθαγενείς, τυφλωμένοι από πλαστικές χάντρες.

Και που σημαίνει πως με την αισθηματική μας ευφυία θα καταλάβουμε και θα υιοθετήσουμε την απλή λογική μιας συλλογικής αλληλεγγύης .ιχειώδους κοινωνικής συμπεριφοράς

Όπως είπε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας το «εμείς» πριν το «εγώ». 

Δηλαδή τηρώ τα μέτρα ώστε έτσι να μην μεταδώσω τον ιό στους άλλους. Τόσο απλό.

Πρώτα οι άλλοι ύστερα το «εγώ».

Το «εμείς» είναι το σύνολο.

Το «εγώ» είναι το άτομο. Η μονάδα. Ο περαστικός. Ο φιλοξενούμενος σ αυτόν τον πλανήτη.

Πάμε παρακάτω…

Το παρακάτω είναι θλιβερό, μελαγχολικό και αποκρουστικό.

Εκτός από τον αόρατο και ύπουλο ιό, υπάρχει πλήθος κατηγοριών και πλήθος συμπολιτών μας που πάσχουν από εγκεφαλοκορονοιό. 

Διαχρονική ασθένεια. Που καμία φαρμακευτική αγωγή, κανένα εμβόλιο και καμία επιστημονική, ερευνητική, κοινότητα, όσο και να προσπαθήσει, ποτέ δεν θα μπορέσει να την καταπολεμήσει.

Η βλακεία, η αμορφωσιά, η μπουρδολογία, όλα αυτά είναι ακατανίκητα…

Ποιες αυτές οι κατηγορίες; Ετσι σκόρπια θα τις ονοματίσω. Εκ πείρας.

Όπως οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα.

Όπως οι τυφλοί οπαδοί συνωμοσίας και κάθε τέτοιας θεωρίας.

Όπως όλοι εκείνοι που ακραδάντως πιστεύουν πως κάποια αόρατη δύναμη ψεκάζει τους Ελληνες προκειμένου με την διαδικασία μιας αόρατης λοβοτομής να σμπαραλιάσει τη λογική μας και να καταστρέψει τις αντιστάσεις μας

Όπως η πολυπληθέστατη κατηγορία χαμηλών στρωμάτων, με άδεια πορτοφόλια που χαζολογούν βλέποντας και απολαμβάνοντας τηλεοπτικές σαχλαμάρες.

Όπως η παλιά κατηγορία των οργισμένων της πλατείας Συντάγματος. Που κατηγορούσαν ως προδοτικές τις κυβερνήσεις. Και που παραλλήλως απαιτούσαν από τους Ευρωπαίους, ακόμα και από τους φτωχούς, συγκριτικά με εμάς, Σλοβάκους, να πληρώσουν τα χρέη. Κυρίως αυτά που προέρχονταν από το πληθωρικό στρώμα των νεόπλουτων, αραχτών και ξεσαλωμένων της Μυκόνου.

Όπως η επίσης πολυπληθής κατηγορία των Fashion Victims. Τα θύματα της μόδας. Πάσης φύσεως μόδας.

Όπως η άλλη κατηγορία χαμηλόμισθων υπαλλήλων που σπεύδουν να δανειστούν, να καταχρεωθούν προκειμένου πρώτοι εκείνοι να εξασφαλίσουν το τελευταίο μοντέλο του IPhone

Όπως η κατηγορία με τους τζάμπα μάγκες που τα ξέρουν όλα.

Όπως η κατηγορία των μπαχαλάκηδων, προερχόμενων, κυρίως από εύπορα στρώματα της καλής κοινωνίας των Βορείων προαστείων.

Όπως οι καταληψίες.

Όπως όσοι επιδίδονται, διαρκώς, σε οφθαλμόλουτρο και σε κουτσομπολιά γύρω από τον Τανιμανίδη και την Μπόμπα. Φερ ειπείν. Και πάει λέγοντας…

Ολοι αυτοί.

Όχι κατά ανάγκη της μίας η της άλλης κατηγορίας. Που μπορεί, και μάλλον είναι το πιθανότερο, αυτός που την βρίσκει με Τανιμανίδη ταυτοχρόνως να πιστεύει πως κάποιος τον ψεκάζει.

Πως όλοι οι κυβερνήτες είναι γερμανοτσολιάδες και πως οι Γερμανοί έχουν εξαπολύσει ύπουλο πόλεμο με στόχο να καταστρέψουν και στη συνέχεια να αγοράσουν, με φραγκοδίφραγκα, την Ελλάδα.

Όπως όλοι εκείνοι που σκέπτονται με μυαλό στραμμένο στο πρώην σοβιετικό Κρεμλίνο και που ταυτοχρόνως με βουλιμία κατασπαράσσουν να γεμίσουν τη στομάχα τους σε στυλ Μανχάταν.

Ολοι αυτοί και πολλοί άλλοι οι αιώνιοι, αθεράπευτοι ασθενείς ενός διαχρονικού εγκεφαλοκορωνοιού.

Τουτέστιν κάποτε ο Covid 19 θα καταπολεμηθεί. Θα τελειώσει. 

Όμως ποτέ δεν πρόκειται να τελειώσει ο επίσης αόρατος και ύπουλος εχθρός κορωνοιού του εγκεφάλου. Αυτός ο χειρότερος, αυτός ο ακατανίκητος, αυτός ο ανελέητος!

Δημήτρης Δανίκας
protothema.gr

Πηγή http://politika-gr.blogspot.com/2020/03/blog-post_843.html

Share.