[ccpw id="136103"]
Την αρχή έκαναν τα γνωστά και ιδιαίτερα δραστήρια στο . τρολ του ΣΥΡΙΖΑ (ανάμεσά τους και ορισμένα στελέχη) με το hashtag απειλή-προειδοποίηση #Μετα_θα_λογαριαστουμε, με το οποίο «υπόσχονταν» σκληρή (αντ)επίθεση στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού πρώτα περάσει η δύσκολη δοκιμασία του κορονοϊού.

Τη σκυτάλη άρπαξε στη συνέχεια ο «επίσημος σχολιαστής» –επί κυβέρνησης Τσίπρα– στην ΕΡΤ, Σωτήρης Καψώχας, που σαν άλλος Γεώργιος Καραϊσκάκης, λόγω εθνικής επετείου, αναφώνησε διαδικτυακά:

«Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και όταν γυρίσω θα τους γα…σω»!

Ετσι λιτά και «πολάκεια», διότι, όπως εξήγησε ο πρώην σχολιαστής της κρατικής τηλεόρασης, «οι καιροί δεν προσφέρονται για μετωπική αντιπαράθεση» με την κυβέρνηση.

Μπροστά στον σάλο που προκάλεσε η «προειδοποίηση» του δημοσιογράφου στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, την «κατέβασε» ο ίδιος άρον άρον, κατηγορώντας, όπως ήταν επόμενο, αυτούς που «απομόνωσαν τη φράση» του.

Και αν το λεκτικό αυτό κρεσέντο ενός ανθρώπου που ισχυρίζεται ότι κρατά τη δημοσιογραφική πένα, μπορεί να μην είναι και τόσο σημαντικό, το νέο μότο του ΣΥΡΙΖΑ, «όταν γυρίσω θα σας…», εξέλαβε άλλη βαρύτητα – σημασία, όταν το χρησιμοποίησε ένας εκ των εκλεγμένων ευρωβουλευτών του, o Στέλιος Κούλογλου.

«Μένω σπίτι αλλά όταν γυρίσω θα τους γ@μήσω!» ήταν φράση που μοιράστηκε στο . ο κ. Κούλογλου μέσω σκίτσου του Γιάννη Δερμεντζόγλου για το TVXS (δείτε το κάτω), για να στηλιτεύσει τη δυνατότητα που δίνεται στους πληττόμενους λόγω κορονοϊού εργοδότες να καταβάλλουν το 50% των μισθών στους υπαλλήλους τους.

Και για μία ακόμη φορά ο ηρωικός Καραϊσκάκης μετατράπηκε σε επικοινωνιακό όχημα άσκησης (φθηνής) αντιπολίτευσης. 

ΝΔ: Διαγωνισμός χυδαιότητας στον ΣΥΡΙΖΑ – να πάρει θέση ο Τσίπρας

Η ανάρτηση Κούλογλου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας που κάλεσε προσωπικά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, να πάρει θέση.

«Τις τελευταίες ώρες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, επιδίδονται σε διαγωνισμό χυδαιότητας, την ώρα που η χώρα δίνει σκληρή μάχη με όλες της τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση γι’ αυτές τις χυδαιότητες. Αν δεν τις αποδοκιμάσει, σημαίνει ότι τις υιοθετεί. 

Αυτές τις κρίσιμες στιγμές χρειάζεται ενότητα κι ομοψυχία κι όχι μίσος και χυδαιότητα. 


Αλλά κάποιοι, όπως . παρελθόν, ποντάρουν στον πόνο μήπως κερδίσουν πολιτικούς πόντους. 

Πηγή http://politika-gr.blogspot.com/2020/03/blog-post_899.html