«Πεθαίνουμε σπίτι» – Επειδή δεν γνωρίζουμε που ακριβώς κατοικεί ο Σ. Κούλογλου, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και δεν αναφερόμαστε αν ζει στις Βρυξέλλες ή στην Ελλάδα, από το τιτίβισμα του συμπεραίνει κανείς εύκολα ότι δεν πρέπει να ζει στον πλανήτη ΓΗ!

Τι ανέβασε ο κύριος Κούλογλου:

Χρειάζεται μεγάλη αυτοσυγκράτηση για να μην απαντήσει κανείς όπως χρειάζεται στον κύριο αυτό. Πρέπει να του εξηγήσει κάποιος ότι κακόγουστο χιούμορ με την ζωή και τον πόνο των ανθρώπων δεν κάνουμε. Και ειδικά τώρα μάλιστα που οι άνθρωποι αυτοί που χάνουν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό, την χάνουν με βασανιστικό και σχεδόν απάνθρωπο τρόπο. Και οι γιατροί αναγκάζονται να κάνουν πράγματα για να απαλύνουν τον πόνο των ανθρώπων αυτό που ίσως σε άλλες περιπτώσεις δεν θα το έκαναν.

Η αντιπολιτευτική εμπάθεια που βγαίνει από το τιτίβισμα του ξεπερνά κάθε όριο. Δεν βλέπει ούτε και την τακτική των χαμηλών τόνων που ακολουθεί ο πρόεδρος του κόμματος του κ. Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του κ. Κ. Μητσοτάκη.

Εν τω μεταξύ με το τιτίβισμα του «πεθαίνουμε σπίτι» διαψεύδει τον ίδιο του τον εαυτό γιατί σε συνέντευξη του μόλις πριν από δύο μόλις ημέρες δήλωνε: “Το lockdown είναι απαραίτητο αλλά δεν αρκεί. Ούτε στην Ελλάδα ούτε οπουδήποτε αλλού στην ΕΕ”. Δηλαδή κύριε Κούλογλου το lockdown είναι απαραίτητο, αλλά ο κόσμος που θα πάει αν δεν δουλεύει; Στο σπίτι του ή θα βγει έξω και θα τριγυρνά δεξιά και αριστερά;

Εκτός και αν θέλετε να μας πείτε ότι δηλαδή ότι θα πεθάνουμε όλοι ούτως ή άλλως… Οπότε μάλλον κάποιοι άλλοι πρέπει να ασχοληθούν μαζί σας και όχι εμείς.

Σταματάμε εδώ για μην ξεφύγουμε από τα όρια της ευπρέπειας. Άλλωστε αν δείτε τις απαντήσεις στο τιτίβισμα σας θα έπρεπε να πάτε κάπου και να κρυφτείτε. 

Γιατί ούτε η συγνώμη σας δεν είναι αρκετή. Και ο πλανήτης Άρης είναι κοντά. Καλύτερα να πάτε κάπου μακρύτερα!!

ereportaz.grΠηγή http://politika-gr.blogspot.com/2020/03/blog-post_344.html

Share.