[ccpw id="136103"]
Η εξάπλωση του κορωνοϊού ανησυχεί τους περισσότερους, γι’ αυτό και ανατρέχουν στους επαΐοντες προκειμένου να ακούσουν ερμηνείες και να υιοθετήσουν προφυλάξεις.

Υπάρχει όμως και μία μεγάλη μερίδα «ψαγμένων» που δεν θέλει να συντονιστεί «με αυτά που μας σερβίρουν» και αναζητά «τι παίζει» σε «αλήθειες» που «είναι κρυμμένες» και, επειδή δεν τις βρίσκει, τις κατασκευάζει.

Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά.

Νέα χιλιετία, παντού σκοτάδι

Με το που σκάει το μιλένιουμ, η ανθρωπότητα έρχεται αντιμέτωπη με μία ολική παγκόσμια καταστροφή.

Σύμφωνα με τη θεωρία που κυκλοφορεί ευρέως, οι κατασκευαστές των υπολογιστών δεν είχαν προνοήσει για ένα απλό γεγονός. Ότι δηλαδή, όταν με το κακό θα έρθει το 2000, τα ηλεκτρονικά ημερολόγια θα γράψουν «00», όμως οι μηχανές δεν θα το αναγνωρίζουν ως «2000» και έτσι θα γυρίσουν -και θα γυρίσουμε- στο 1900!

Οι προβλέψεις είναι εφιαλτικές:

Την ώρα που αλλάζει ο χρόνος τρελαίνονται τα δίκτυα και αυτό προκαλεί έναν γενικό όλεθρο διότι, κοντά στα άλλα, αποσυντονίζονται όλες οι πηγές ενέργειας. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα η Γη βυθίζεται στο σκοτάδι για τα επόμενα χρόνια και αυτό είναι το τέλος του ανθρωπίνου είδους.

Ηλεκτρομαγνητικό τσουνάμι

26 Δεκεμβρίου 2004. Ένας καταστροφικός σεισμός στον Ινδικό Ωκεανό προκαλεί τσουνάμι που τα κύματα του φτάνουν μέχρι τα 30 μέτρα και πλήττει 15 χώρες.

Τις επόμενες μέρες κάποιοι ψυλλιάζονται ότι το φαινόμενο δημιουργήθηκε από τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που συνεργάστηκαν με την ινδική κυβέρνηση και πράκτορες του Ισραήλ, με ξεκάθαρο στόχο να εξολοθρεύσουν την φτωχολογιά και να καταπολεμηθεί μιά και καλή ο υπερπληθυσμός στον τρίτο κόσμο.

Η υποψία έγινε βεβαιότητα στις χώρες όπου κυριαρχεί το μουσουλμανικό στοιχείο. Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού πείστηκε ότι με αυτό τον τρόπο άρχισε η επίθεση κατά του Ισλάμ, δηλαδή με ένα υποθαλάσσιο πείραμα που επίτηδες έγινε σε μία πυκνοκατοικημένη μουσουλμανική γωνιά της νοτιοανατολικής Ασίας.

(Από την ερμηνεία του σεισμού δεν έλειψαν και αυτοί που ήταν σίγουροι ότι οι εξωγήινοι προκάλεσαν το τσουνάμι, γιατί ήθελαν να διορθώσουν την ασταθή πλανητική περιστροφή της Γης).

Ο τυφώνας ρίχνει βόμβες

Τον Αύγουστο του 2005 ο τυφώνας «Κατρίνα» αφήνει πίσω του τεράστιες καταστροφές, κυρίως στην πόλη της Νέας Ορλέανης. Το γεγονός οδηγεί στη δημιουργία μιας θεωρίας που υποστηρίζει ότι τα τηλεοπτικά πλάνα από τον τυφώνα είναι ψεύτικα και στην πραγματικότητα η Νέα Ορλεάνη βομβαρδίστηκε μέσα στα πλαίσια της γενοκτονίας των μουσουλμάνων που κατοικούν στα πέριξ. Την θεωρία προωθούν με ιερό φανατισμό ο Louis Farrakham, ηγέτης του κινήματος Nation of Islam και ο σκηνοθέτης Spike Lee.

Η κλιματική αλλαγή είναι απάτη

Μετά το 2005 αρχίζει μια μεγάλη διεθνής συζήτηση για την κλιματική αλλαγή και το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Αυτοί που δεν ανησυχούν καθόλου είναι όσοι ασπάζονται την θεωρία ότι η θερμοκρασία της Γης αλλάζει ελάχιστα και αποκλειστικά εξαιτίας των επεμβάσεων που γίνονται από τα αμερικανοσιωνιστικά εργαστήρια. Μέσω αυτής της απειλής θέλουν να τρομοκρατήσουν την ανθρωπότητα και έτσι να περνάνε στα μουλωχτά υψηλές φορολογίες και νόμους που περιορίζουν τις ελευθερίες και τα δικαιώματα.

(Στο πέρασμα του χρόνου η κλιματική αλλαγή έγινε αντικείμενο διεθνών πρωτοβουλιών, αλλά πολλαπλασιαάστηκαν και αυτοί που δεν την αναγνωρίζουν. Σε σχετικά πρόσφατη ανακοίνωσή της, η προοδευτική ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ συνεχάρη τον Τραμπ για τη λεβεντιά του να μη συμμετέχει στις παγκόσμιες προσπάθειες περιορισμού του φαινομένου, γιατί «η κλιματική αλλαγή είναι απλά μια κινεζική συνωμοσία».)

Η γρίπη των χοίρων μας μετατρέπει σε δεινόσαυρους

Το 2009 εμφανίζεται η γρίπη των χοίρων, η οποία συνοδεύεται από μία εντυπωσιακή θεωρία για την δημιουργία της: Πριν από εκατομμύρια χρόνια υπήρχε ένας ιός ο οποίος ήταν τόσο δυνατός που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους.

Ο ιός αυτός, αφού έκανε την καταστροφική δουλειά του κρύφτηκε στην Ανταρκτική, αλλά κατά τύχη τον βρήκε ένας επιστήμονας που έσκαβε στα χιόνια. Ο ίδιος τον μετέφερε στο Μεξικό, προκαλώντας έτσι μια παγκόσμια επιδημία, από την οποία η ανθρωπότητα δεν υπήρχε περίπτωση να την βγάλει καθαρή.

Σύμφωνα με την ίδια θεωρία, από τη γρίπη των χοίρων θα επιζήσουν οι ελάχιστοι που ανήκουν σε ένα νέο εργαστηριακό βιολογικό είδος, ανώτερο και από τους δεινόσαυρους. Οι υπόλοιποι το πολύ να αντέξουν δύο έως τρία χρόνια αλλά με το που θα φτάσει το 2012 η ανθρωπότητα θα εξαφανιστεί.

Ο σεισμός στην Αιτή είχε στόχο το Ιράν

Τον Ιανουάριο του 2010 ισχυρός σεισμός πλήττει την Αιτή. Το φαινόμενο εξηγεί ο Ούγκο Τσάβες και τη θεωρία του υιοθετούν οι ανά τον κόσμο οπαδοί του. Όλα οφείλονται στην αμερικανική AARP η οποία κάνει πειράματα με σκοπό την μελέτη της ιονόσφαιρας για τη χρήση της ως κεραία ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων.

Με αυτό τον τρόπο οι αμερικανοί θέλουν να εξαφανίσουν όλες τις εστίες αντίστασης και όταν μπαίνει το ερώτημα γιατί το έκαναν στην Αιτή που εστία αντίστασης δεν την λες, έρχεται η αποστομωτική απάντηση: Ποιoς μας λέει ότι αμερικάνοι δεν είχαν στόχο να προκαλέσουν σεισμό στο Ιράν, αλλά έκαναν λάθος στους υπολογισμούς τους;

Η ημέρα της πετρελαιοκηλίδας

Το 2010 δημιουργείται στο Μεξικό μία τεράστια πετρελαιοκηλίδα που απειλεί το οικοσύστημα της περιοχής. Αμέσως οι συνωμοσιολόγοι την αποδίδουν στους οικολόγους, οι οποίοι πέταξαν επίτηδες το πετρέλαιο στη θάλασσα ώστε να γιορτάσουν με αυτό τον τρόπο την «Ημέρα της Γης»!

Ήρθε το τέλος, το είπαν οι Μάγια

Στη δύση του 2012 η Γη γίνεται μπουρλότο και εδώ δεν παίζουμε, υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία, δηλαδή μία προφητεία των Μάγια. Οι Μάγια προέβλεπαν ότι οι θεοί έχουν δώσει περιθώριο 5125 ετών για τον «μεγάλο κύκλο», ο όποιος τελειώνει στις 21 Δεκεμβρίου 2012 και μόλις ξημερώσει ο κόσμος θα καταστραφεί.

Για να γίνει ακόμα πιο πειστική αυτή η θεωρία, κυκλοφορεί η πληροφορία ότι μέσα στις επόμενες ώρες η NASA θα ανακοινώσει αυξημένη ηλιακή δραστηριότητα που οφείλεται σε έναν κομήτη ο οποίος μετά από ελάχιστες ώρες να συγκρουστεί με τη Γη.

(Στις 22 Δεκεμβρίου δεν έγινε τίποτα από αυτά που είχαν προβλέψει οι Μάγια, οπότε έγιναν νέοι υπολογισμοί. Η συντέλεια πήρε αναβολή γιατί ο «μεγάλος κύκλος» τελικά ολοκληρωνόταν τον Δεκέμβριο του 2019).

Ομπρός της Γης οι ψεκασμένοι

Όσοι είχαν απογοητευτεί γιατί το 2012 δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, ανακάλυψαν μια νέα θεωρία ώστε να ησυχάσουν. Αυτή τη φορά κοίταξαν ψηλά στον ουρανό και προβληματίστηκαν για τις άσπρες γραμμές που αφήνουν πίσω τους αεροπλάνα.

Ήταν θέμα ωρών να τις αποδώσουν σε αεροψεκασμούς που γίνονται από την παγκόσμια κυβέρνηση η οποία σχεδιάζει, μέσω τοξικών και βιολογικών παραγόντων, να ελέγξει τις συνειδήσεις και να επιτύχει την μαζική πλύση των εγκεφάλων.

(Στην Ελλάδα η θεωρία αυτή απέκτησε πολιτική διάσταση με τη δημιουργία του κόμματος των ΑΝΕΛ, αλλά ο αρχηγός τους, τέως σύντροφος Πάνος Καμμένος την απέδωσε στους κομμουνιστές, συγκεκριμένα στον μετέπειτα Υφυπουργό του σ. Φώτη Κουβέλη).

Όσα δεν απεκάλυψε ο Κραουνάκης


Το 2020 σφραγίζεται από την πανδημία του κορωνοιού. Η εμφάνιση των πρώτων κρουσμάτων στην Κίνα, έδωσε την ευκαιρία να αναπτυχθούν τρεις διαφορετικές θεωρίες.


Σύμφωνα με την πρώτη, όλα ξεκίνησαν από την βρωμερή συνήθεια των Κινέζων να τρώνε νυχτερίδες, κυκλοφόρησε μάλιστα σχετικό βιντεάκι που γρήγορα αποσύρθηκε γιατί οι υποτιθέμενοι κινέζοι ήταν κάτοικοι του Παλάου της Μικρονησίας. 


Η δεύτερη σχετίζεται με την κινητή τηλεφωνία. Οι κινέζοι προωθούν το δίκτυο 5G, το οποίο δεν δέχεται ο Τραμπ και έτσι τους βομβάρδισε με ιούς για να μάθουν.

Η τρίτη διακινείται από τους ακραίους ρεπουμπλικάνους (χαρακτηριστική περίπτωση η Joanne Wright) που καταγγέλλουν ότι Αμερική κινδυνεύει γιατί ο Σόρος, ο Μπιλ Γκέιτς και το ίδρυμα Χίλαρι Κλίντον δημιούργησαν στα εργαστήρια τους έναν αντιαμερικανικό ιό που τον έριξαν στην Κίνα για ξεκάρφωμα.

Στα καθ’ ημάς Βαλκάνια η ερμηνεία του κορωνοιού περιλαμβάνει αμερικάνους, ιμπεριαλισμό, καπιταλισμό και ταξικούς εχθρούς.

Η ανάρτηση του σ. Παπαδημούλη, η παρέμβαση του σ. Πολάκη και τα διαφωτιστικά κείμενα του σ. Σταμάτη Κραουνάκη κινούνται μέσα σε αυτά τα πλαίσια, αλλά στην Κύπρο διαθέτουν περισσότερα στοιχεία.

Σύμφωνα με τον σ. Κατσουρίδη του ΑΚΕΛ, δεν είναι τυχαίο ότι ο ιός ξεκίνησε από την Nuham, στην οποία λειτουργεί ένα κέντρο ιολογίας του Σόρος, το οποίο μάλιστα είναι μεσοτοιχία με την αγορά τροφίμων!

(Είναι φανερό ότι για να καταπολεμηθεί ο ιός πρέπει να αλλάξουν τα κοινωνικά συστήματα. Ο σλοβένος διανοούμενος Σλάβο Ζίζεκ φρονεί ότι «η επιδημία προσφέρει μία ευκαιρία να χτυπηθεί ο καπιταλισμός και να οδηγηθεί η ανθρωπότητα σε μία επανεφεύρεση του κομμουνισμού». Με τις υγείες μας).

Βαγγέλης Περρής
athensvoice.gr

Πηγή http://politika-gr.blogspot.com/2020/03/blog-post_385.html