Διαβάστε αναλυτικά την απόφαση της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών – Η εταιρεία είχε προσφύγει μετά τον αποκλεισμό της από τον διαγωνισμό

Στην απόρριψη της προσφυγής της Hard Rock κατέληξε η Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών και ταυτόχρονα έκανε δεκτή την παρέμβαση της κοινοπραξίας της Mohegan για τον διαγωνισμό του καζίνο του Ελληνικού.

H Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) συζήτησε στις 26 Φεβρουαρίου την προσφυγή κι εν τω μεταξύ είχε αναστείλει την πρόοδο του διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού που διενεργεί η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, μέχρι να εξετάσει το σχετικό αίτημα.

Η Hard Rock International, είχε μείνει εκτός διαδικασίας και είχε ασκήσει για το λόγο αυτό και τη σχετική προσφυγή ήδη από τα τέλη Ιανουαρίου, ενώ το έτερο σχήμα αυτό των Mohegan- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έμεινε στη συνέχεια ο μοναδικός διεκδικητής.

Eφεξής oι Αμερικανοί της Hard Rock θα έχουν τη δυνατότητα να προσφύγουν κατά της απορριπτικής απόφασης στο Συμβούλιο της Επικρατείας σε διάστημα ενός δεκαημέρου από την κοινοποίησή της.

Από την πλευρά της, η αρμόδια Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων τηρεί στάση αναμονής για το άνοιγμα της τεχνικής προσφοράς του σχήματος της Mohegan- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έως ότου βγεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, διαδικασία που εκτιμάται ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα μήνα.

Η οικονομική προσφορά, κατά τις πληροφορίες, θα ανοίξει σε δεύτερο χρόνο, μετά το άνοιγμα και της τεχνικής προσφοράς.

Διαβάστε αναλυτικά την απόφαση της ΑΕΠΠ εδώ

Πηγή http://politika-gr.blogspot.com/2020/03/mohegan-hard-rock.html

Share.