Δεν συνηθίζω να αποκαλύπτω τις δημοσιογραφικές μου πηγές, αλλά επειδή το θέμα αφορά την δημόσια υγεία αναγκάζομαι να ομολογήσω ότι εμένα μου το σφύριξε μια κυρία ονόματι Κουτσή Μαρία, η οποία ξέρει τα υπόγεια των καπιταλιστικών εργαστηρίων καλύτερα και από τα ντουλάπια της κουζίνας της.

Με έσωσε βεβαίως με τις πληροφορίες της η κυρία Κουτσή Μαρία, καθότι με προέτρεψε να μην πουλήσω τα χαρτιά που διατηρώ στην Wall Street και στην Σοφοκλέους.

Όπως μου εξήγησε, οι καπιταλίστες (με τον τόνο στο ι κι όχι στο ε), πρώτα έφτιαξαν το εμβόλιο και μετά τον κορονοϊό. Φυσικά, άφησαν ελεύθερο τον ιό να σαρώνει ενώ το εμβόλιο το κρύβουν σε κάποιο σκοτεινό πηγάδι στα βάθη της Μογγολικής Κίνας ή της ερήμου της Νεβάδας στην Αμερική.

Ίσως και στα δυο μέρη παράλληλα. Περιμένουν πρώτα να γίνει πανδημία και μετά να το φανερώσουν, πουλώντας το σε εξωφρενικές τιμές.

Κυρίως όμως περιμένουν να δώσω εγώ πρώτα εντολή πώλησης των μετοχών μου στο ένα εκατοστό της πραγματικής του τιμής και μετά να το ρίξουν στην αγορά.

Μ’ έναν σμπάρο δυο τρυγόνια δηλαδή. Και ξεπουλάνε (σε πλανητικό επίπεδο) και με καταστρέφουν (σε προσωπικό επίπεδο).

Κάτι τέτοια λοιπόν κάνει ο καπιταλισμός και με δαιμονίζει, πάνω που είχα αρχίσει να τον βλέπω με άλλο μάτι μετά τις αριστερές κατραπακιές που έφαγα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως τώρα που το ξανακοιτώ το πράγμα, όσο μυωπική και ιδεοληπτική κι αν ήταν η Τσιπρική θεωρία και πράξη, πάλι δεν θα έφτανε ποτέ στο σημείο να αμολήσει έναν θανατηφόρο ιό πάνω στην ανθρωπότητα, μόνο και μόνο για να κονομήσουν μερικοί διαπλεκόμενοι κεφαλαιοκράτες.

Και εν πάσει περιπτώσει, μπορεί ο Τσακαλώτος και ο Κατρούγκαλος να με πτώχυναν, αλλά το ‘καναν σιγά-σιγά και σε βάθος χρόνου, όχι μέσα σ’ ένα πρωινό όπως πήγε να κάνει με το shell off της Δευτέρας η παγκόσμια καπιταλιστική συνωμοσία που εξυφάνθη εναντίον μου.

Αυτό δεν θα του το συγχωρήσω ποτέ του καπιταλισμού. Ούτε στην ελεύθερη αγορά θα δώσω συγχωροχάρτι, διότι οι δικοί της νόμοι είναι αυτοί που γεννούν τους κορονοϊούς.

Κι αν δεν με πιστεύετε, ρωτήστε τον Κραουνάκη να σας το επιβεβαιώσει.

Η παγκόσμια ιστορία άλλωστε μας τα διδάσκει αυτά, μην κοιτάτε που οι γκλομπαλιστές τα κρύβουν επιμελώς για να μην μάθει ο λαός τα εγκλήματα τους.

Και η Ισπανική γρίπη του 1918 που σκότωσε 20 εκατομμύρια ανθρώπους, κατασκευή των πρωτόγονων εργαστηρίων της εποχής ήταν.

Έτσι πίστευε ο κοσμάκης τότε, έτσι σιγόνταραν οι εφημερίδες, οι συνωμοσιολόγοι, οι γνώστες και οι ξύπνιοι της εποχής. Απλώς οι Αγγλογάλλοι έλεγαν ότι ήταν ιός κατασκευασμένος απ’ τους Γερμανούς και οι Γερμανοί απ’ τους Αγγλογάλλους, είχαν πόλεμο βλέπετε τότε μεταξύ τους και η γρίπη θέριζε και τα δυο στρατόπεδα.

Το ίδιο έλεγαν και το 1350, όταν η πανούκλα θέρισε τον παγκόσμιο πληθυσμό σκοτώνοντας πάνω από 200 εκατομμύρια ανθρώπους.

Τότε βέβαια δεν υπήρχαν πολυεθνικές και εργαστήρια, υπήρχαν όμως οι Εβραίοι στους οποίους αποδόθηκε η πανδημία.

Και κάψανε τότε 30.000 Εβραίους σε όλη την κεντρική Ευρώπη, προς δόξαν της κάθε Κουτσής Μαρίας, του κάθε αντιπρύτανη και του κάθε βαρεμένου ή κακεντρεχούς τραγουδιάρη της εποχής εκείνης, η οποία εποχή μοιάζει μεν πολύ μακρινή, σκοτεινή και μαύρη σε σύγκριση με το 2020, αλλά που τελικά ίδια κι απαράλλαχτη με το σήμερα είναι.

Δημήτρης Καμπουράκης
liberal.gr

Πηγή http://politika-gr.blogspot.com/2020/03/blog-post_399.html

Share.