[ccpw id="136103"]
Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες θύματα πολεμικών συρράξεων του Πρώτου και του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου,νησιώτες και στεριανοί κατέφυγαν,πρόσφυγες και οικονομικοί μετανάστες στις ΗΠΑ για να επιβιώσουν.

Στο νησί Έλλις πέρασαν μόνον όσοι ήσαν υγιείς για να προσφέρουν χειρονακτικές εργασίες σε ορυχεία,εργοστάσια,χαμοδουλειές.

Δεκάδες χιλιάδες έφτασαν εκεί και στα νεότερα χρόνια σπουδασμένοι και πλούτισαν την Αμερικανική Κοινωνία.

Δεκάδες χιλιάδες πήγαν χειρόνακτες στη σκληρή δουλειά των ορυχείων της Δυτικής Ευρώπης.Για να ακολουθήσουν χιλιάδες νεαροί φοιτητές και επιστήμονες,που διακρίνονται στις Χώρες υποδοχής τους.

Το ίδιο και μαζικότερο κίνημα έφθασε στις αραιοκατοικημένες και υπό ανάπτυξη χώρες του Καναδά και της Αυστραλίας,

Σε καμιά Χώρα υποδοχής δεν απετέλεσαν αρνητικό στοιχείο.Για εγκληματικότητα και παραβατικότητα ποτέ και πουθενά δεν έγινε λόγος.

Τιμούν τις Χώρες υποδοχής και συμβάλλουν στην ανάπτυξή τους και αγαπούν την μαρτυρική πατρίδα της Μικρασιατικής Καταστροφής , του Ολοκαυτώματος των Ποντίων και την ηρωική μητέρα πατρίδα Ελλάδα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου,για την οποία ακούστηκαν τα καλύτερα από επιφανείς Άγγλους,Αμερικανούς και Νεοζηλανδούς.

Δεκάδες χιλιάδες οικονομικούς και όχι μόνον Αλβανούς μετανάστες δέχθηκε η Χώρα(ομογενείς και μη την περίοδο των Πυραμίδων).

Οι περισσότεροι από αυτούς,έξυπνοι,εργατικοί και συγγενούς ψυχολογίας,δεν σωρεύθηκαν στις μεγάλες πόλεις,έγιναν γεωργοί,κτίστες,από βοηθοί τεχνιτών έγιναν τεχνίτες ,καταστηματάρχες, σπούδασαν τα παιδιά τους,ήρθαν σε γάμους με Έλληνες. Υιοθέτησαν τον τρόπο ζωής μας.Συγχωνεύτηκαν.

Μιά όχι ευκαταφρόνητη μερίδα αυτών όμως δηλητηριάσε για εύκολο και πλούσιο χρηματισμό με ναρκωτικά τη νεολαία μας και επεδόθη στην διάπραξη των πιό αποτρόπαιων και απεχθών εγκλημάτων,με εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου,απαγωγές,ληστείες, διαρρήξεις,κλοπές.

Μιά άλλη μεγάλη κατηγορία προσφύγων,μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ και τον Εμφύλιο στη Γεωργία,μετέφερε, με πολλούς κινδύνους,ως ώφειλε, και αγκάλιασε ,μετανοήσαντες του εμφυλίου και όσους εμφανίζονταν ως ομογενείς, κυρίως Ποντίους, η φτωχή Μητέρα Πατρίδα.

Οι άνθρωποι αυτοί,αρκετοί από τους οποίους δεν ήσαν ομογενείς,σε αντίθεση με τους Αλβανούς, ασχολήθηκαν αποκλειστικά με το εμπόριο στις λαϊκές αγορές ειδών που έφερναν από τη Γεωργία και μόνον,χωρίς να συμβάλλουν στην

Οικονομία της Χώρας.Τη χρηματική βοήθεια που τους έδωσε το Κράτος δεν την αξιοποίησαν.Νέες τέχνες δεν έμαθαν.

Πιστεύω ότι και το Κράτος μας δεν έδωσε τη δέουσα μορφή επιμορφώσεως.

Οι γυναίκες περιορίζονταν στο καθάρισμα των σπιτιών και στη φύλαξη ασθενών και γέρων αντί μαύρου χρήματος.

Τα Ελληνικά Δημόσια Νοσοκομεία επιβαρύνθηκαν και για τους “Ομογενείς” και για τους Αλβανούς με ένα τεράστιο οικονομικό βάρος.

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά,όλοι οι ανάπηροι και οι Ρομά των Βαλκανίων σωρεύθηκαν στη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Β.Ελλάδος.

Ταυτόχρονα έδειξε τη σκληρότητά της στη φιλοξενούσα Χώρα, με κάθε είδους αποτρόπαια εγκλήματα, για εύκολο χρηματισμό,μετά την Αλβανική και η λεγόμενη Γεωργιανή μαφία.

Σε όλους αυτούς,με τα πολλά παιδιά και τα λίγα ένσημα,στους τυπικά άνεργους και ουσιαστικά άεργους και ασχολημένους με την μαύρη αγορά,πήγαιναν τα επιδόματα και τα συσσίτια της Φωτίου και του ΟΑΕΔ.

Αυτή ήταν η βασική κομματική πελατεία του Σύριζα και οι αποκτήσαντες την ελληνική υπηκοότητα με μεγάλη ευκολία Πακιστανοί.

Για να μην κοροϊδευόμαστε.

Ελάτε μαζευτήκαμε τρελού το βιός να φάμε ήταν η πολιτική Σύριζα.

Η όλη κατάσταση απαιτούσε αύξηση των αστυνομικών δυνάμεων,αύξηση των φυλακών και των φυλάκων και φυσικά των δαπανών για τον εξοπλισμό,την τροφή,την καθαριότητα των φυλακισμένων.

Και όταν δεν υπήρχαν οι αναγκαίοι χώροι,για τις διακρίσεις των φυλακισμένων ανάλογα με τη φύλο και τη φύση των εγκλημάτων,αλλάζαμε και τον Ποινικό Κώδικα και αφήναμε πολλούς ελεύθερους.Για να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους.

Με ανοικτές αγκάλες όλος ο συρφετός του Σύριζα ,με προεξάρχοντες την Τασία Χριστοδουλοπούλου,το Μουζάλα,το Δουζίνα και τον Ξυδάκη υποδεχόταν τα ταξικά τους αδέλφια που διοχέτευε ο Ερντογάν από διάφορες εμπόλεμες και μη Χώρες της Ασίας και Αφρικής στην Ευρώπη. Λαθρομετανάστες, πρόσφυγες, οικονομικοί μετανάστες.

Παινεύονταν μάλιστα ότι αυτοί οι αμόρφωτοι και μαχαιροβγάλτες θα μας έλυσαν το δημογραφικό.Βέβαια τα χρήματα που έδιναν διεθνείς οργανώσεις, η Ε.Ε. και πολλοί ιδιώτες ήσαν ότι έπρεπε για να βολευτούν οικονομικά χιλιάδες νέοι,δήθεν,ανθρωπιστές,δήθεν αλληλέγγυοι,δήθεν οικολόγοι ψηφοφόροι του Σύριζα και όχι μόνο.

Την Ελλάδα κατέκλυσαν και διαφέντευαν κάθε Εξουσία της Χώρας ipso jure αγνώστου προελεύσεως,ιδεολογίας και σκοπού δεκάδες ΜΚΟ.

Μόνο όταν τα Κράτη της Κεντρικής Ευρώπης,περιλαμβανομένης και της Γερμανίας άρχισαν να κλείνουν άμεσα ή έμμεσα τα σύνορά τους κατάλαβε ο Σύριζα ότι πιάστηκε κορόιδο. Ότι πιάστηκε σαν ποντίκι στη φάκα.

Και άρχισε να διαμαρτύρεται,μετά το ξέσπασμα της αγανακτήσεως και των διαμαρτυριών του απλού λαού , και να κάνει λόγο για Ευρωπαϊκό πρόβλημα και ανάγκη ανάλογης συμμετοχής όλων των Χωρών της Ε.Ε. στην υποδοχή του ρεύματος των “παράτυπων”.

Ήταν όμως πλέον αργά.Το μόνο που πέτυχε ήταν να εισπράξει ,την κατανόηση απλά της Γερμανίας ,που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου ,αλλά και τα κροκοδείλια δάκρυα των λοιπών εταίρων.

“Δεν είναι εύκολες οι θύρες όταν η χρεία τες κουρταλεί”.

Ο Σύριζα τιμωρήθηκε από τον ελλληνόφρονα λαό.

Αλλά οι προαναφερόμενες μάζες, στις οποίες στήριξε την λαϊκή πολιτική του,δεν τον έριξαν στο βάραθρο ,από τον οποίο ξεκίνησε.

Και τη διακυβέρνηση της Χώρας ανέλαβε η Ν.Δ.

Ήταν τότε που η τουρκική λίρα άρχισε να κατρακυλάει και η πίεση και οι απειλές του Ερντογάν στη Γερμανία,ότι αν δεν του καταβληθούν τα χρήματα που του έταξαν,θα πλημμυρίσει την Ε.Ε.με το τσουνάμι εκατομμυρίων μεταναστών όλων των ειδών και των Χωρών.

Βέβαια το σχέδιο του Ερντογάν δεν ήταν μόνο αυτό. Σε όλα τα σχέδιά του όμως πρώτος πρός πλήξη στόχος ήταν η Ελλλάδα,η Κύπρος και ο κίνδυνος διασπάσεως της Χώρας του από τη συνένωση των Κούρδων.

Κύριος στόχος της Νέας Ελληνικής Κυβερνήσεως ήταν η αναδιάρθρωση της Διοικήσεως και η οικονομική ανάπτυξη της καθημαγμένης από τα μνημόνια Χώρας.Τα σημεία ήσαν ευοίωνα. Η κυβερνητική οργάνωση τεχνοκρατική και δραστήρια.

Ήθελε όμως και την κατανόηση και τη συμπαράστασή των εταίρων της Ε.Ε.και κυρίως της Γερμανίας. Όχι μόνο δεν την πήρε, αλλά από ότι εισέπραξα και το έγραψα από τη συνάντηση Μητσοτάκη- Μέρκελ, ήταν ότι για να τύχουμε κάποιας συμπαράστασης στον οικονομικό τομέα,έπρεπε να κρατήσουμε το νέο τσουνάμι μεταναστών εισβολέων του Ερντογάν,που διογκωνόταν καθημερινά, με τη ναυαγοσωστική και μόνο προσπάθεια της ΦΡΟΝΤΕΞ,και να το εντάξουμε στη Χώρα μας.

Οι εισερχόμενοι δεν έρχονταν στα κουτουρού.

Έρχονταν ως εισβολείς σε έρημη Χώρα, ασφαλείς, σίγουροι, διαβασμένοι όσον αφορά τα δικαιώματα που τους παρέχουν οι Διεθνείς Συνθήκες και δικτυωμένοι με πολλούς από τη Χώρα μας.

Το πιθανότερο είναι ότι δεν ήταν προορισμός τους η μικρή και φτωχή Ελλάδα. Αλλά αυτή πλήρωσε ελέω Σύριζα και πληρώνει τη νύφη.

Τα νησιά μας- νησιά που το ποσοστό του ΚΚΕ και των άλλων αριστερών κομμάτων ήταν πάντα υψηλό- βούλιαξαν.Οι άνθρωποι αγανάκτησαν.

Άρχισαν με το πλιάτσικο,την επιθετικότητα των μαχαιροβγαλτών να φοβούνται. Να είναι μιά ανυπεράσπιστη μειοψηφία.

Το άγριο έγκλημα στη Χώρα έγινε συνήθεια σε πόλεις και απομακρυσμένα χωριά.

Η διασπορά των εισερχομένων σε όλη τη Χώρα για την αποσυμφόρηση των νησιών-βούτυρο στο αντιπολιτευτικό ψωμί του Σύριζα ,που το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται είναι η επανακατάληψη παντοίω τρόπω της εξουσίας-ενέτεινε το καθημερινό πρόβλημα των κατοίκων και έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλειά τους.

Αφού τους κατέστησε ακούσιους μάρτυρες πολλών καθημερινών μαχαιροκαυγάδων των διαφόρων φυλών Ασιιατών και Αφρικανών.

Το αναπόφευκτο ράγιασμα των οπαδών της Ν.Δ,από κάποιες αχρείαστες δηλώσεις, ευτυχώς δεν πήρε διαστάσεις.

Νουνεχείς άνθρωποι είναι και η φιλοπατρία πάνω από όλα.

Όμως η νυχτερινή επανάληψη μιας εκπομπής με ανησύχησε ακόμη μια φορά.

Στη ζούλα κάτω υποτίθεται υπό την επίβλεψη του Κωνσταντίνου Ζούλα η μαεστρική προπαγάνδα του Σύριζα συνεχίζεται με θέματα ιθαγένειας και υπηκοότητας,ενώ υπάρχει απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου Επικρατείας, Περί των απαραιτήτων προϋποθέσεων και ενώ η Κυβέρνηση δηλώνει ότι οι περισσότεροι από όσους εισέρχονται δεν είναι πρόσφυγες και θα προβεί στην μεταφορά τους σε κλειστούς χώρους μέχρι επιστροφής τους.

Δήλωση που προκάλεσε την αντίδραση του Σκουρλέτη ,ότι δεν πρέπει να γίνει η Ελλάδα Γκουαντανάμο.

Στην εν λόγω κουτοπόνηρη εκπομπή ,για το κερασάκι της εξυπνης προπαγανδιστικής τούρτας, αναφέρθηκε στο τέλος, από τον καθ’όλα άγνωστο σε μένα χαμηλών τόνων ομιλητή και ο Γιάννης Αντετοκούμπο.

Μιά οικογένεια με ήθος που ήρθε μεμονωμένα από την Νιγηρία,ενστερνίστηκε και γαλουχήθηκε από τον Ελληνικό πολιτισμό και τρόπο ζωής και απόδειξε αξιοζήλευτο και από πολλούς έλληνες ήθος και πάθος.

Ας προσέξει πολύ η Ν.Δ.. Αν δεν θέλει να επαναφέρει στην εξουσία το Σύριζα, με την όποια μάσκα διαλέξει.

Agisilaos Labas

Πηγή http://politika-gr.blogspot.com/2020/02/blog-post_30.html