Ένα τρόλεϊ στοιχίζει περίπου 100.000 ευρώ.

Φυσικά, οι «προοδευτικοί» δημοσιογράφοι και οι διανοούμενοι της Αριστεράς ουδόλως ενδιαφέρονται για την καταστροφή δημόσιας περιουσίας από την δράση των «συγγενών» τους.

Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να μην πάθουν κάτι τα «παιδιά».

Κατανοώ ένας αριστερός να μην ενδιαφέρεται για την ιδιωτική περιουσία των άλλων. (Την δική του την προστατεύει και θέλει να την αυγατίσει).

Αλλά για την δημόσια περιουσία; Είναι δυνατόν;

Αν οι αντιεξουσιαστές κατέστρεφαν κρατική περιουσία στις σοσιαλιστικές χώρες, δεν χρειάζεται να πω τι θα πάθαιναν.

Εντυπωσιάζονται οι αριστερούληδες από το πανεπιστήμιο Λεμονόσοφ, αλλά δεν τολμούν να απαιτήσουν, οι ίδιες συνθήκες τάξης και καθαριότητος που επικρατούν εκεί, να επικρατήσουν και στα Ελληνικά πανεπιστήμια.

Είδατε καμία αριστερή οργάνωση να διαμαρτύρεται για τις καταστροφές που προκαλούν οι αντιεξουσιαστές;

Απόλυτη σιωπή.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να καταγγέλλουν την ΕΛΑΣ, που επιχειρεί να προστατέψει την δημόσια περιουσία.

Θα είχε ενδιαφέρον αν κάποιος μπορούσε να υπολογίσει το κόστος των ζημιών που προκάλεσαν στο Ελληνικό Δημόσιο οι αντιεξουσιαστές, από την Μεταπολίτευση και μετά. Ενα κόστος που το πληρώνουν όλοι οι φορολογούμενοι. Έτσι, οι αντιεξουσιαστές πουλάνε μαγκιά με τα λεφτά των άλλων.

Ίσως θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό, αν ο λογαριασμός των καταστροφών τους χρεωνόταν κατευθείαν στο ΑΦΜ του πατέρα τους. Όσων βέβαια μπορούσε να συλλάβει η ΕΛΑΣ.

Αν πλήρωναν οι γονείς τις παραβατικές συμπεριφορές των κανακάρηδων τους, θα ήταν πιο συνεπείς στα καθήκοντα της διαπαιδαγώγησης τους.

Δυστυχώς, σήμερα, το μόνο που απασχολεί συγκεκριμένα ΜΜΕ και ψυχοπονιάρηδες καλλιτέχνες είναι η δράση της ΕΛΑΣ, που έχει δαιμονοποιηθεί. Είναι ευαίσθητοι στα δικαιώματα των μπαχαλάκηδων, αλλά αναίσθητοι στην θέα ενός καμένου τρόλεϊ ή ενός καταστήματος δημόσιου οργανισμού.

Δεν τους περνά από το μυαλό πως, σε τελική ανάλυση, και αυτοί οι ίδιοι, μέσω της φορολογίας, πληρώνουν τα σπασμένα αυτών που προστατεύουν.

Είναι αλήθεια πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προσπαθεί να περιορίσει τα φαινόμενα της ανομίας των αντιεξουσιαστών. Απέναντι της έχει ένα ανεπαρκές νομικό οπλοστάσιο και ένα μέρος των ΜΜΕ. 


Φαίνεται πως η δράση των μπαχαλάκηδων αποτελεί μια σταθερά της Μεταπολιτευτικής μας δημοκρατίας, που δύσκολα ξεριζώνεται. Είναι όμως μια νοσηρή σταθερά που την ανέχτηκαν τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας.

Ίσως θα πρέπει η κυβέρνηση, μέσω μιας επικοινωνιακής καταιγίδας, να ενημερώσει τον πολίτη πως αυτός τελικά πληρώνει το τρόλεϊ που έκαψαν οι αντιεξουσιαστές. 

Πηγή http://politika-gr.blogspot.com/2019/12/blog-post_524.html

Share.