Μπορεί οι κυβερνώντες να προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο, όμως το δήθεν συνολικό επιχειρησιακό σχέδιο που παρουσίασαν για το μεταναστευτικό αυτό αντικατοπτρίζει.

Αν ήθελαν πραγματικά να λύσουν το πρόβλημα θα ανακοίνωναν απτές πρακτικές αποτροπής και δεν θα έδιναν εμμέσως το σήμα στους διακινητές να φέρουν κι άλλους μουσαφιραίους.

Ωστόσο, προφανώς αποφάσισαν να εκτελέσουν τις διαταγές του ευρωπαϊκού κονκλάβιου παίρνοντας για αντάλλαγμα τη μη επιβολή νέων μέτρων.

Άραγε πόσο τυχαίο είναι ότι την ώρα που ανακοίνωναν το υποτιθέμενο σχέδιο δράσης, από τις Βρυξέλλες ενέκριναν το προσχέδιο του προϋπολογισμού, δηλαδή τη συνέχεια της καταστροφικής οικονομικής πολιτικής των συριζαίων που βάφτισε αναπτυξιακή η ΝΔ;

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι πρόκειται για ωμή συναλλαγή, ανάλογη με αυτή που έκανε ο Τσίπρας και οδηγηθήκαμε στο σημερινό χάλι.

Πλανώνται πλάνην οικτράν, εντούτοις, αν νομίζουν ότι θα αποφύγουν τις συνέπειες και δεν θα έχουν το ίδιο τέλος με τον Τσίπρα.

Ας κοιτάξουν τις τελευταίες δημοσκοπήσεις στις οποίες μόλις το 20% των πολιτών εγκρίνουν την μεταναστευτική τους πολιτική μπας και ξυπνήσουν.

Μιλάμε για την απόλυτη πανωλεθρία.

Η κοινωνία βράζει, οι περιφερειάρχες οδηγούνται σε αδιέξοδο με την αναγκαστική επιβολή τετελεσμένων, έχουν καρατομηθεί επί της ουσίας τρεις υπουργοί με τον Μητσοτάκη να αναθέτει στον στρατό το μεταναστευτικό για να αποφύγει τον ανασχηματισμό και την πολιτική φθορά, κι αντί μετά από αυτό το χάος να κλείσει τα σύνορα επιμένει να λέει στους μετανάστες… ανοίξαμε και σας περιμένουμε για να μην του τραβήξουν το αυτί οι «εταίροι».

Έλεος!!!

Το παιχνίδι χάθηκε και πολύ φοβούμαστε ότι το έγκλημα που διαπράττει η κυβέρνηση θα την συντρίψει.

Και ποσώς ενδιαφερόμαστε αν θα καταφέρει να επιβιώσει. Η χώρα μας νοιάζει, η οποία ξαναπέφτει σε τέλμα μόλις άρχισε δειλά δειλά να στέκεται στα πόδια της.

Κι όλα αυτά, την ώρα που ο ταραξίας Σουλτάνος είναι έτοιμος να μπουκάρει στο Αιγαίο. Κι αν κρίνουμε από τις δηλώσεις Μπερνς, που μόνο συμπτωματικά δεν έγιναν, ότι η Ελλάδα θα είναι μόνη της αν ο κουμπάρος πατήσει το κουμπί, δεν χρειάζεται να έχει κανείς μαντικές ικανότητες για να δει το δυσοίωνο μέλλον που προμηνύεται.

Για να μην πούμε για τις απίστευτες και συνεχείς κωλοτούμπες όσον αφορά την επαίσχυντη Συμφωνία, που ενδέχεται να ανοίξουν τις αλυτρωτικές ορέξεις των γειτόνων με άγνωστες τις συνέπειες.

Θα μας πείτε, η ελεημοσύνη που θα μοιράσει η κυβέρνηση, για την οποία εξαπέλυε προεκλογικά μύδρους κατά του ΣΥΡΙΖΑ, θα επισκιάσει τα πάντα σε σημείο που θα αναγκάσει τους Έλληνες να αποδεχτούν τη νέα… μούλτι κούλτι πραγματικότητα που ευαγγελίζεται ο Μητσοτάκης.

Μ΄ αυτό το πλευρό να κοιμούνται…

Του Αδέξιου Δεξιού
antinews.gr

Πηγή http://politika-gr.blogspot.com/2019/11/blog-post_178.html

Share.