Η τόσο επιτυχής προετοιμασία και εφαρμογή της πολιτικής της η κυβέρνηση, θα είναι κρίμα και άδικο να αποβεί σε αυτοχειρία.

Θα «πνίξουν» την χώρα – ΔΟΜ σε μετανάστες: «Ιδανικός προορισμός η Ελλάδα, θα γίνουν πράξη τα όνειρά σας! παρουσιάζεται η Ελλάδα από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης».

Έτσι περιγράφεται διεθνώς η αβελτηρία αυτή της Ελλάδος. Θα ανεχθούμε το εθνικό αυτό έγκλημα;

Είναι θέμα επιβίωσης του ελληνισμού, αν αφήσουμε να εξελιχθεί η απαράδεκτη και παράνομη αυτή κατάσταση.

Είναι γνωστό ότι το εθνικό αυτό έγκλημα το δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ, για δικούς του ιδεοληπτικούς λόγους και όχι μόνο, όταν άνοιξε την Αμυγδαλέζα, με την οποία το πρόβλημα ήταν διαχειρίσιμο, και υποδεχόταν μετά φανών και λαμπάδων όλους αυτούς τους παράνομα εισβάλοντες κάθε είδους, μορφής και σκοπούς λαθραίων αλλοδαπών, τους οποίους κακόπιστα ονομάζουν όλους ως πρόσφυγες.

Η μομφή και ενδεχομένως οι συνέπειες τις οποίες όφειλε να επιβάλει η Ε.Ε. στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, για την αναστάτωση όλης της Ευρώπης που δημιούργησε, αποφεύχθηκε, κατά την ταπεινή μου άποψη, με τη πλήρη υποταγή της και εκτέλεση υπάκουα, πιστά και γρήγορα των όποιων θελήσεων και αιτημάτων της Γερμανίας κυρίως.

Το να βγαίνουν τώρα όλοι αυτοί που γκρέμισαν το μεγάλο φράγμα νερού και κατακλίστηκαν τα πάντα με την ορμή του νερού, να ψέγουν τους παρόντες γιατί δεν σταματούν την ορμή του νερού από το σπασμένο αυτό φράγμα, ξεπερνάει κάθε ίχνος ντροπής, αξιοπρέπειας και αξιοπιστίας.

Αιδώς Αργείοι!

Η κυβέρνηση λοιπόν, οφείλει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα χωρίς να αισθάνεται ίχνος ευθύνης, αλλά με αίσθημα αποκατάστασης της τάξης και του ομαλού βίου πρωτίστως των Ελλήνων, που σας ανέδειξαν θριαμβευτικά σε κυβέρνηση.

Όταν υπάρχουν Έλληνες που επιβιώνουν ψάχνοντας στα απορρίμματα, όταν πολλοί Έλληνες κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς κατοικία, όταν η Ελλάδα γέμει ανέργων ή που ψωμοζούν με 400 ευρώ, δεν έχουμε περιθώρια να δείξουμε την αδιαμφισβήτητη ανθρωπιά μας, θυσιάζοντας απάνθρωπα τους ίδιους τους Έλληνες!

Να θέσουμε ένα απλό ερώτημα σε όλους αυτούς που παριστάνουν τους ανθρωπιστές, γιατί στην ουσία δεν είναι, αν βρούν δέκα ή και περισσότερους αλλοδαπούς μέσα στο σπίτι τους από την ανοικτή πόρτα που αφήνουν και χωρίς καν να τους ρωτήσουν ξαπλώνουν όπου βρούν, γιατί πρέπει να κοιμηθούν και ανοίγουν και το ψυγείο διότι δεν είναι ανθρώπινο να μείνουν νηστικοί, θα τους καλοδεχτούν διότι οι ταλαίπωροι πρέπει να ζήσουν;

Όποιος μας πει ότι αυτό είναι διαφορετικό και δεν το δέχεται, τότε είναι σίγουρα ακροδεξιός και φασίστας;

Το ίδιο δεν συμβαίνει με την εισβολή τους σε μια χώρα χωρίς άδειά και προπάντων χωρίς την δυνατότητα αντικειμενικά να τους υποδεχθεί και αντιδρούν δίκαια οι κάτοικοί της;

Σε τι διαφέρει ο Όρμπαν, ή όποιο άλλο κράτος, που δεν επιτρέπει άγνωστους να εισβάλουν στο κράτος τους χωρίς την άδειά τους, που δημιουργούν πρόβλημα στους κατοίκους τους και αναστατώνουν την κοινωνία τους;

Τη στιγμή που εδώ δεν μπορούμε να θρέψουμε και να στεγάσουμε τους ίδιους τους πολίτες μας, πως θα αντιμετωπίσουμε όλους αυτούς τους αλλόθρησκους με τον όποιο κίνδυνο κουβαλάνε; Τον χαρακτηρίζουμε ακραίο και ξεμπερδέψαμε. Τέτοια υποκρισία για τους αριστερούς και άγνοια για τους καλόπιστους!

Θα θέσουμε μερικά ερωτήματα για να δούμε αν υπάρχει ικανοποιητική απάντηση:

– Γιατί δεν κατευθύνονται προς τις πλούσιες ομόθρησκες τους χώρες της Αραβίας;

– Γιατί δεν ζητούν άσυλο στην πρώτη χώρα που μπαίνουν, όπως το προβλέπει η Συνθήκη;

– Αν φεύγουν από τη χώρα τους διότι υποφέρουν, γιατί γεννοβολούν στο δρόμο της εξορίας;

– Τα ασυνόδευτα ανήλικα,πως το κατόρθωσαν μόνοι τους, σε μια τόσο μεγάλη απόσταση;

– Όταν φεύγουν άρον άρον από τη χώρα τους, που βρίσκουν τα χρήματα για τους διακινητές;

– Αν έχουν χρήματα, γιατί δεν πάνε μόνοι τους σε ένα ξενοδοχείο, αφού είναι ελεύθεροι;

– Μήπως χρηματοδοτούνται από ισλαμικές οργανώσεις για να ισλαμοποιήσουν την Ετρώπη;

– Πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε και να εντοπίσουμε τους επικίνδυνους τζιχαντιστές ;

– Έχουμε δικαίωμανα προστατεύσουμετη χώρα μας και τους κατοίκους της από ανεπιθύμητους;

– Ως ταλαίπωροι και υποφέροντες, είναι διατεθειμένοι να βαπτιστούν χριστιανοί ; αν όχι γιατί;

– Είναι δίκαιο και ανθρώπινο να σου επιβάλλουν άλλοι τους φίλους σου και με ποιους θα ζήσεις;

Με ευνόητες τις απαντήσειςτων πιο πάνω ερωτημάτων, οφείλουμε να βρούμε το δέον γενέσθαι! 

Έχουμε τις εξής εναλλακτικές λύσεις λίγο πολύ τύπου «Γόρδιου δεσμού»:

1.- Να τους επιστρέψουμε όλους στην Τουρκία, λόγω αντικειμενικής αδυναμίας εξετάσεως του αιτήματος ασύλου, με το σκεπτικό της Συμφωνίας Ε.Ε.- Ερντογάν, ότι όσοι δεν παίρνουν άσυλο επιστρέφονται, και επομένως η Τουρκία «επιτρέπει» να έρχονται μόνο γιαόσους μπορούμε να εξετάσουμε το αίτημα ασύλου, Αν δεν το περιέχει η συμφωνία, να ζητήσουμε να συμπεριληφθεί!

2.- Να μεταφερθούν όλοι στα κλειστά κέντρα, που να φτιαχτούν το γρηγορότερο, αρχής γενομένης από την Αμυγδαλέζα, όπου υπάρχει η υποδομή. Η διάκριση σε «ευάλωτους» σε δεύτερο στάδιο, αλλά και αυτοί σε κλειστό χωριστό κέντρο με κάποια καλύτερη φροντίδα.

3.- Να απελαθούν οι μη ευάλωτοι στις πατρίδες τους, δίνοντας τους ένα καλό ποσό χρημάτων, αυτά που θα ξοδευόταν αν παρέμεναν εδώ μέχρι να εξεταστεί το αίτημά τους για άσυλο.

4.- Να εφαρμόσουμε το σύστημα της Αυστραλίας, να τους πηγαίνουμε όλους σε κάποιο ξερονήσι, όπως στην Μακρόνησο που υπάρχει η υποδομή, με κάποιο εκσυγχρονισμό.

Τι να μην κάνουμε: 

(α) Τους συσσωρευμένους στα νησιά, να μην τους μετακινούμε στην εσωχώρα με τα γνωστά και δίκαια παράπονα των κατοίκων.
(β) Να μην τους ξεχωρίζουμε σε ευάλωτους και μη σε πρώτο στάδιο, αφού όλοι εισέβαλαν παράνομα,
(γ) Η φροντίδα μας να καλύπτει τις στοιχειώδεις ανάγκες τους, για να φύγει το ανάλογο μήνυμα και
(δ) Κανείς ελέυθερος, ούτε δουλειά ούτε σχολεία, που υποκρύπτει μονιμότητα.

Νίκος Αναγνωστάτος
Last Point

Πηγή http://politika-gr.blogspot.com/2019/11/blog-post_350.html

Share.