[ccpw id="136103"]


Πως γίνεται και κάτι δημοσιογράφοι (Πρετεντέρης) και κάτι επί μακρόν εκτός ΝΔ συντηρητικοί πολιτικοί να είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι η ΝΔ στις εκφάνσεις της, ..


…ενώ η παραδοσιακή ΝΔ είτε να είναι μουγγή, είτε να είναι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογραφικά, νοοτροπικά, πολιτισμικά; 


Τι κατάρα είναι αυτή;

Και άλλοι δημοσιογράφοι να συγχέουν την αγένεια με την επιλεκτικά “ακραία” “ανεξαρτητοποιημένη” “μαχητικότητα” στο πάνελ;

Αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιοι θα προτιμούσαν να πέσει “ο Koulis” αύριο διότι

…η παρουσία τους, η εμφάνισή τους, τα χνώτα τους, η μορφή τους, η παιδεία τους, ο πολιτιΖμός τους ταιριάζουν περισσότερο με τον ατημέλητο της απέναντι πλευράς που έχει τρεις κόρες στο Δημόσιο και τρεις άδειες ταξί κάπου στην “flyover Greece”,

…παρά με κάποιον που κοιτάει να φέρει επενδύσεις, πηγαίνει βήμα-βήμα και κοιτάει να ξεβολέψει τους βολεμένους με το να βάλει στο παιχνίδι τους αποκλεισμένους της Κρίσης αντί να τους δίνει ένα δελτίο συσσιτίου υπό τη μορφή “επιδομάτων”.

Οπότε ας ηρεμήσουν οι λαλίστατοι και αγενείς δημοσιογράφοι και σχολιαστές των Social Media, διοτι

…ενδέχεται ο κακός διάβολος με τη γραβάτα και τα γουρλωμένα μάτια να συμπληρώσει την τετραετία όπως το δικαιούται.

Και μπορεί και την επόμενη, ιδίως αν ΚΑΙ το “μεταναστευτικό” έχει διευθετηθεί με σκακιστικές κινήσεις και όχι τσαμπουκάδες.

Το ξέρουν καλύτερα από όλους μας τι διακυβεύεται στη ΝΔ,

…όπως το ξέρει και το τσουτσέκι που σκούζει με τη φωνή του “Ανδρέα” μπας και διχάσει λίγο ακόμα περισσότερο,

…το ξέρουν και εκείνοι που “τα λένε καλά” αλλά αν επρόκειτο να κυβερνήσουν θα τρώγανε τόσες διεθνείς σφαλιάρες από το δεξί μάγουλο που θα εκλιπαρούσαν μια στο αριστερό για συμμετρία, το ξέρουν ΟΛΟΙ.

Διότι κανείς δε νοιάζεται για τη χώρα και έχουν κάνει λάστιχο και την “αντικειμενικότητα”, και τον πατριωτισμό και τον αντίλογο. 

Και διότι επίσης το ξέρουν ότι ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ μια χώρα με τα τραύματα που υπέστη η Ελλάδα από την δεκαετή Κρίση.

Ιδίως δε με την πενταετία του νεοκομμουνιστικού τσίρκου, και ενώ έχεις να κάνεις

…με ασταθείς τύπου απερχόμενου σιγά-σιγά Τραμπ ή ψυχάκηδες τύπου Ερντογαν,

…και με τα τόσα συμφέροντα απέναντί σου (τρεις κόρες στο Δημόσιο, τρεις αδειες ταξί και άλλα πολλά, φυσικά τίποτα παραγωγικό και μακριά από εμάς startups και νέες δεξιότητες, αυτά είναι του διαβόλου- και άσε να λιώνουν οι αγωνιούντες για επενδύσεις και Ελληνικά, αυτά ξεβολεύουν, ανακατώνουν την ντράπουλα, βάζουν νεόυς δυναμικούς παίκτες στο παιχνίδι)

…και ΜΜΕ τα οποία διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα κατά το δοκούν.

Θέλεις δεξιότητα υπερσκακιστή και όχι γιούργια στον τορβά με τα κουλούρια ή απατεωνιές τύπου Τσίπρα-Βαρουφάκη.

Και φυσικά, μην ξεχνάμε πως πλησιάζουν τα γ@μοεόρτια του φθινοπώρου με Γρηγορόπουλους, Πολυτεχνεία και λοιπά.

Πολύ δουλειά και καλά κουράγια.

Και στην κυβέρνηση, και σε εμάς που θα υποστούμε την αντεπίθεση των Αρδεννών της πολιτικής γυφτιάς.

Και -επαναλαμβάνουμε- κόψτε τη μίρλα οι μεν και ΜΗΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΤΕ οι δε σε κάθε προβοκάτσια ή “στραβή” εφόσον δεν έχει τραγικές διαστάσεις και εφαρμόζεται ο νομος αντί να καταπατάται.

Είστε κυβέρνηση και καλά τα πάτε. 

Λίγο τις γκάφες προσέξτε κάτι βλακείες με “χασισοκαπνούς” στο Μαξίμου, κάτι κλάψες, κάτι αλήτικες δημοσιογραφικές τρικλοποδιές, Jokers και κατι τέτοια. 


ΑΛΛΟΙ είναι οι ένοχοι. 

Και αρχίστε επιτέλους να περνάτε το μήνυμα ότι είστε η νέα Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη διότι οι “αντικειμενικοί” σας μπερδεύουν με κάποιους που έλεγαν ότι “τον πάνε τον μικρό”.

Οπότε ο απολογισμός του Πρώτου Τριμήνου είναι πολύ καλός, το μεταναστευτικό θέλει προσοχή, όπως και το “βαθύ κράτος”.

Α ναι, και μη ξεχνάτε: καμία επιταγή δεν είναι λευκή. Όσο και εάν κάποιοι κακόβουλοι προσπαθούν να την εισπράξουν πριν την ώρα της και απαιτούν στο πρώτο τρίμηνο όσα πρέπει να γίνουν στην τετραετία.

Σας παρακολουθούμε.

Συνεχίστε. Με προσοχή.

ΚΚ2
Το Παρατηρητήριο

Πηγή http://politika-gr.blogspot.com/2019/10/blog-post_668.html