[ccpw id="136103"]

Για τους απαισιόδοξους να το εξηγήσουμε λίγο καλύτερα. Σκεφτείτε τα παρακάτω:

1) Αυτή τη στιγμή δεν έχει ούτε ένα εκδοτικό συγκρότημα που να τον υποστηρίζει. Με μια αυγή που δεν πουλάει ούτε 800 φύλλα, και μία συντακτών για τις καθημερινές φύλλο δεν κουνιέται. Όσο για το Ντουκουμέντο της Κυριακής πουλάει το 1/10 και λιγότερο από τον συμπολιτευόμενο τύπο.

2) Ακόμα χειρότερα δεν έχει ούτε ένα κανάλι δικό του. Πάει η ΕΡΤ, πάει ο Άλφα, τα γύρισε ο ΑΝΤ1, μακριά και αγαπημένοι το open. Τα όνειρα του Παπά γίνανε κομμάτια και θρύψαλα.

3) Οι μεγάλοι παίκτες της αγοράς (Λάτσης) ή είναι με τον Κυριάκο ή κρατάνε στάση αναμονής (Βαρδής). Δείτε και από την Παναγοπούλου, τη Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη μέχρι άπειρους εφοπλιστές ή βιομήχανους. Όλοι προσδοκούν μερίδιο από την ανάπτυξη. Οπότε φύλλο δεν θα κουνηθεί.

4) Οι ξένες <<μεγάλες>> δυνάμεις είναι με την κυβέρνηση. Ο αμερικανός πρέσβης ξέχασε ήδη τον αλέξη και λατρεύει τον Κυριάκο, η Μέρκελ το ίδιο και ήδη έχουμε καλύτερη αντιμετώπιση από όλους.

5) Ο ίδιος ο συριζα είναι καζάνι έτοιμο να σκάσει. Αφήνει τα μισά λεφτά στους βουλευτές του, τους παίρνει και τον έναν επιστημονικό συνεργάτη, δεν μπορεί να βολέψει μετακλητούς, δεν υπάρχει μαύρο χρήμα, σχόλασε ο γάμος.

6) Τεράστια παγίδα και μέγα μπούμερανγκ για τον ίδιο το συριζα αποδείχτηκε η σκευωρία της Νοβάρτις. Δικά του στελέχη θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν ενώ οι ᾽᾽δικοί του᾽᾽ εισαγγελείς και δικαστές (αν υπήρχαν), μαύρο φίδι που τους έφαγε τώρα. Σαμαράς και Μπένι δεν συγχωρούν.

7) Σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης είναι επίσης ανύπαρκτος. Με έξι δημάρχους (το κινάλ έχει καμιά 85αριά!) και κανέναν νομάρχη ούτε να βήξει δεν θα μπορεί.

8) Σε συνδικαλιστικό επίπεδο μια από τα ίδια. Ανύπαρκτος ήταν ο συριζα και ανύπαρκτος θα συνεχίσει να είναι. Ούτε κόσμο μπορεί να κατεβάσει στο δρόμο ούτε τίποτα.

9) Σε επίπεδο σοβαρών στελεχών δεν έχει τίποτα, γελάνε μέχρι και τα πεζοδρόμια. Άνθρωποι ανίκανοι να εμπνεύσουν ακόμα μεθυσμένο κουνάβι, χωρίς ειρμό στη σκέψη τους και τον λόγο τους.

10) Δεν είναι κυβέρνηση για να μοιράζει αριστερά δεξιά κρατικό χρήμα με τη σέσουλα και σε ειδικές πληθυσμιακές ομάδες, άρα πάνε και αυτοί οι υποστηρικτές.

11) και από τα σημαντικότερα. Ο αρχηγός τους έχει καταχωρηθεί στην πλειοψηφία της κοινής γνώμης ή ως αγράμματος ψεύτης, ή ως ανίκανος ή και τα δύο μαζί. Α και δεν έχει την χαριτωμενιά της ηλικίας που πούλαγε κάποτε.

Δύσκολοι καιροί έρχονται για την αντιπολίτευση. Πολύ δύσκολοι και δεν μπορώ να πω πως λυπάμαι.

George Athanasios Tsoukaladakis

Πηγή http://politika-gr.blogspot.com/2019/09/blog-post_829.html