Ο κ. Βρούτσης αποκάλυψε ότι η 7ήμερη εργασία και μάλιστα στο δημόσιο έχει την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς παρουσίασε σχετική τροπολογία με την οποία την επιβάλει.

Ειδικότερα, η τροπολογία που παρουσίασε ο κ. Βρούτσης και φέρει την υπογραφεί του υπ. Οικονομικών αφορά τους υπαλλήλους που θα συμμετάσχουν στις υπό συγκρότηση ομάδες εργασίας για την επιτάχυνση απονομής των συντάξεων του Δημοσίου και προβλέπει εργασία τόσο τα Σαββατοκύριακα όσο και τις εξαιρέσιμες ημέρες για τους υπαλλήλους του ΓΛΚ και του ΕΦΚΑ.

«Γι’ αυτό λέμε ότι είστε υποκριτές. Ή θα ζητήσετε συγγνώμη από τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ ή θα αποσύρετε τώρα την τροπολογία», 

…υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Από την πλευρά του, ο Τάσος Πετρόπουλος έκανε λόγο για «λαθροχειρία» του αρμόδιου τομεάρχη της ΝΔ.

«Επιχειρείτε να δημιουργήσετε ομίχλη για να κρύψετε το ατόπημα ή την εσφαλμένη διατύπωση όπως προσπαθείτε την παρουσιάσετε ενώ είναι πολιτική στόχευση για σταθερή και χωρίς όρια απασχόληση», 

…υπογράμμισε ενώ παραδέχτκε ότι η ρύθμιση προβλέπει τη δυνατότητα εργασίας τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, οι ώρες συνολικής εργασίας κι όλες οι λεπτομέρειες θα καθοριστούν με Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Πηγή http://politika-gr.blogspot.com/2019/05/7.html

Share.