[ccpw id="136103"]

Τελικά αποδεικνύεται, για πολλοστή φορά, ότι η Αριστερά είναι ζυμωμένη με την υποκρισία και την εξαπάτηση του λαουτζίκου. 

Στόχος της είναι η φτωχοποίηση του λαού, ώστε αυτός να της είναι ευγνώμων για τα αναξιοπρεπή επιδοματάκια που του χορηγεί.

Θολώνουν τα νερά με τα επιδόματα για να μπορεί η ηγεσία και οι ινστρούχτορές της να ζουν ζωή χαρισάμενη.

Έχουν δεξιές τσέπες αλλά αριστερή καρδιά!

Αυτό δεν είναι απλά υποκρισία, είναι εξαπάτηση και διαστροφή.

  • Συνέβη στη Σοβιετία, όπου δύο εκατ. αετονύχηδες έπιναν επί δεκαετίες το αίμα 220 εκατ. ανθρώπων, 
  • συμβαίνει στη Βενεζουέλα όπου ο Μαδούρο τρώει αστακούς και ο λαός ψάχνει στα σκουπίδια, 
  • συμβαίνει στη Β. Κορέα και σε κάθε χώρα που βλέπει αριστερά οράματα και νύμφες να χορεύουν στα νερά των ποταμών και των λιμνών.

Υποκρισία πρώτη: 

Στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ο κ. Α. Τσίπρας εξήγγειλε παροχές 12 δισ., αλλά μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια διακυβέρνησης υπόσχεται δύο δισ., από τα οποία τα οκτακόσια εκατ. για το 2020, όταν δεν θα είναι πια στην κυβέρνηση! Για την επόμενη κυβέρνηση άφησε φυσικά και τη φλεγόμενη μπάλα των αναδρομικών των συνταξιούχων.

Υποκρισία δεύτερη: 

Μίλησε για επαναφορά της 13ης σύνταξης, η οποία στην πραγματικότητα για τους περισσότερους (αυτούς δηλαδή που παίρνουν συντάξεις άνω των 500 ευρώ) είναι ένα ευτελές επίδομα.

Ακόμα όμως και εάν θέλει κανείς να επιδείξει την καλύτερη των θελήσεων, δεν μπορεί να θεωρήσει την παροχή αυτή ως επαναφορά της 13ης σύνταξης, διότι οι χαμηλοσυνταξιούχοι στους οποίους ο κ. Τσίπρας δίνει από 350 έως 500 ευρώ είναι αυτοί από τους οποίους ο ίδιος περιέκοψε το ΕΚΑΣ. Τους αφαίρεσε δηλαδή ετήσιο εισόδημα 2.640, τους επιστρέφει 500 ευρώ και είναι περήφανος γι’ αυτό!

Επιπλέον επί των ημερών του περικόπηκαν οι επικουρικές συντάξεις και τα μερίσματα, επιβλήθηκαν για πρώτη φορά κρατήσεις εισφορών υγείας ύψους 6% στις επικουρικές συντάξεις και αυξήθηκε το ποσοστό κρατήσεων των εισφορών υγείας στις κύριες συντάξεις από 4% στ 6%.

Υποκρισία Τρίτη:

Εξήγγειλε μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από 24% στο 13%. Επανέφερε δηλαδή τον συντελεστή στο επίπεδο που ήταν το 2015, όταν αυτός ανέλαβε την εξουσία!

Υποκρισία τέταρτη:

Καμία πρόβλεψη για μείωση του ΕΝΦΙΑ, την κατάργηση του οποίου είχε κάνει σημαία προεκλογικά.

Υποκρισία πέμπτη: 

Βλέποντας ο κ. Τσίπρας ότι η Αριστερά μπαίνει ξανά στο σκοτεινό τούνελ της ιστορίας, όπου θα αναμετριέται αιώνια με τους δαίμονες και τα απατηλά οράματά της, υιοθέτησε ορισμένα μόνο μέτρα από το “νεοφιλεύθερο” πρόγραμμα του Κ. Μητσοτάκη.

Δυστυχώς μόνο αυτά που θεωρεί ότι θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην υποτιθέμενη πελατεία του και όχι αυτά που θα φέρουν επενδύσεις, ανάπτυξη και θα δημιουργήσουν αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας.

Καμία αναφορά δεν έκανε για αύξηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, για μείωση των πλεονασμάτων από το 3,5%, για μέτρα που θα ενισχύσουν την παραγωγή, την παραγωγικότητα, τις εξαγωγές, κ.λ.π.

Ακόμα και η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών που εξήγγειλε είναι μικρόψυχη. Αφορά μόνο τις θέσεις πλήρους απασχόλησης των νέων και όχι της μερικής, τη στιγμή που τα στοιχεία των σχετικών ερευνών δείχνουν ότι η πλειονότητα των νέων θέσεων που δημιουργούνται είναι μερικής απασχόλησης. Φθηνός στα πίτουρα και ακριβός στο αλεύρι δηλαδή.

Τελικά οι ηγέτες και οι ινστρούχτορες της Αριστεράς αποδεικνύεται πως έχουν τη συμπεριφορά της “πονετικής” μάνας της λαϊκής ρήσης με τα τέσσερα παιδιά που τους έδωσε για πρωινό από ένα βρασμένο αυγό, χωρίς να κρατήσει κάτι για τον εαυτό της.

Όταν το μικρότερο αθώο παιδί τη ρώτησε γιατί δεν κράτησε ένα για την ίδια, εκείνη απάντησε: “Δεν έχουμε άλλο, αγόρι μου. Εμένα μου αρκεί που θα φάτε εσείς.

Πάρτε εσείς από ένα και δώστε μου εμένα από μισό ο καθένας!”

Του Ανδρέα Μήλιου
capital.gr

Πηγή http://politika-gr.blogspot.com/2019/05/blog-post_465.html