«Το φως της Ανάστασης να φωτίσει τον ελληνικό λαό αλλά και τους Ευρωπαίους πολίτες» ευχήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη δήλωσή του μετά την Ανάσταση, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Χριστού, στην Καλαμάτα.
Για τους Ευρωπαίους πολίτες, ειδικότερα, ο κ. Παυλόπουλος επισημαίνει την ανάγκη «ώστε με την ετυμηγορία τους να υπερασπισθούν το ευρωπαϊκό οικοδόμημα έναντι των μορφωμάτων λαϊκισμού και ρατσισμού που το επιβουλεύονται».

Βρε βρε βρε, για δες τι πάθαμε με τους λαϊκιστές και τα μορφώματα τους. 


Να, εγώ θυμάμαι έναν από αυτούς που έλεγε με (προσποιητή) αγωνιώδη φωνή ότι πρέπει «να εξοντώσουμε τον Μινώταυρο του Φιλελευθερισμού διότι εξαιτίας του ολοένα και περισσότερο η οικονομία θυμίζει τον μυθικό Λαβύρινθο, με την έννοια ότι η είσοδος είναι ορατή, αλλά η έξοδος δαιδαλώδης και αδιευκρίνιστη».

Ενώ επίσης ο ίδιος λαϊκιστής φέρεται να μίλησε για “τις αγορές και το νεοφιλελεύθερο «μύθο» και για την ανάγκη μείωσης της κρατικής παρεμβατικότητας ως εχθρούς της δημοκρατίας, στο βαθμό που αφήνουν να ανθίσουν πολιτικά μορφώματα όπως ο ναζισμός και ο φασισμός”.

Και όλα αυτά συνέβαιναν την εποχή της “διαπραγμάτευσης” με τα πουκάμισα έξω, που τα αποτελέσματά της διέλυσαν τη μεσαία τάξη, μας έφεραν αχρείαστο μνημόνιο και κατέστρεψε ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρηματίες ΕΠΙΠΛΕΟΝ των όσων είχαν καταστραφεί ως τότε.

Οπότε μήπως ο κ Παυλόπουλος θα μπορούσε να πει σε εκείνο το λαϊκιστή και νεροκουβαλητή του πιο ποταπού καθεστώτος στην Ελλάδα μετά τη Χούντα,

…που παραμιλούσε για… Μινώταυρους και Ναζισμούς ενώ διαλυόταν το σύμπαν και άλλοι ετοίμαζαν bitcoins, ψηφιακές υποσχετικές και… μπούκες στο Νομισματοκοπείο (πόσο αλλήθωρος πια!), ενώ ο καθεστωτικός εταίρος εγγυόταν την ασφάλεια του εσωτερικού της χώρας με τον…στρατό(!!!),

…να… μην ξαναμιλήσει,

…διότι η επιλεκτική του μνήμη και αμνησία προκαλεί ΟΛΟΥΣ τους απροστάτευτους οι οποίοι κονιορτοποιήθηκαν ή πάνω που ανέκαμπταν έχασαν κάθε ελπίδα εκείνη την τραγική χρονιά του 2016.

Αμάν πια με αυτή την περίεργη “δεξιά”-νεροκουβαλητή του καθεστωτικού τσίρκου.

ΕΛΕΟΣ!

ΥΓ: Σχετικά στοιχεία στο σύνδεσμο εδώ όσοι έχετε υπομονή να διαβάσετε. https://www.liberal.gr/…/o-ptd-kai-oi-neofileleutheroi-ison…

Όπως καταλαβαίνετε, ο εχθρός είναι ΚΑΙ εντός των τειχών της αστικής τάξης. Δυστυχώς. 
Και για να πω και την αλήθεια, και μόνο το ότι ο Μητσοτάκης καταψήφισε την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου για την Προεδρία, τον ανέβασε πάρα πολύ στα μάτια μου και ενδέχεται να είναι αυτός ένας από τους λόγους που ενδέχεται να τον ψηφίσω.

ΚΚ2
Το Παρατηρητήριο

Πηγή http://politika-gr.blogspot.com/2019/04/blog-post_930.html

Share.