[ccpw id="136103"]

Λίγο να απέχεις από την σχολιογραφία σε πλακώνουν τα νέα διότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι δεν κάνουν ρεπό στη βλακεία. 
Τι είναι αυτό βρε παιδιά! Δεν κουράζονται;

Ο Τσίπρας αναφωνεί:

“Με την συμφωνία των Πρεσπών ανακτήσαμε το χαμένο έδαφος. Είμαστε μια χώρα που έχουμε ανακτήσει, επαναλαμβάνω, το κύρος μας στην ευρύτερη περιοχή, τη σημασία μας, πράγμα το οποίο προμηνύει θετικές εξελίξεις στο απώτερο μέλλον. Τρέχουμε για να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες και να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος. Και η σημερινή μέρα, λοιπόν, είναι μια σημαντική μέρα που αποδεικνύει ότι βρισκόμαστε στον ορθό δρόμο.”

Η Θεσσαλονίκη δεν έχει συγκοινωνίες αλλά η Νοτοπούλου αναγγέλλει “Μουσείο ερωτικού προσανατολισμού”!!!

Ο Κώστας Γαβράς διαμαρτύρεται γιατί όπως λέει:

“Κάνω ταινίες εδώ και πενήντα χρόνια. Έχω κριθεί τόσο εγώ όσο και οι ταινίες μου με τον χειρότερο αλλά και με τον καλύτερο τρόπο. Ποτέ όμως δεν γράφτηκε ότι χρηματοδοτήθηκα από μια κυβέρνηση για να προωθήσω την πολιτική της ή τα σχέδια της. Συνέβη αυτό στην Ελλάδα όπου ήρθα να γυρίσω ταινία για πρώτη φορά. Ένα μέρος του τύπου της χώρας από την οποία κατάγομαι με προσβάλει με τον χειρότερο τρόπο”.

Ναι αλλά ΚΟΥΒΕΝΤΑ για το εάν ετέθη θέμα χρηματοδότησης της ταινίας του για τον Βαρουφάκη με 630.000 Ευρώ από τους φόρους μας, ούτε για το αν είναι ηθικό το να προχωράς σε προεκλογική περίοδο στη δημιουργία προπαγανδιστικού φιλμ (γιατί περί αυτού πρόκειται) για μια περίοδο που κόστισε 100 δισεκατομμύρια Ευρώ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, ενώ φυσικά αποσιωπάς όλα τα υπόλοιπα.

Α ναι, για να μη μιλήσω και για τη Δούρου που μετά μια εκτεταμένη θαλάσσια μόλυνση, 120 νεκρούς σε διαδοχικές καταστροφές Χειμώνα-καλοκαίρι, έκλαψε μόνο όταν ο αρχιψυχάκιας την ξέπλυνε στη μεγάλη κομματική κολυμβήθρα.

Πριν ΟΥΤΕ μια συγνώμη. ΟΥΤΕ ΜΙΑ.

Κατά τα άλλα προχωράει η σοσιαλδημοκρατικοποίηση με ταχείς ρυθμούς.

Ε κύριε Καθηγητά και οι λοιποί πολιτικορθάκηδες, ισαποστασάκηδες και ΣΥΡΙΖΑίοι με πολιτικά;

Δεν καταλαβαίνω. Βολευτήκατε που βολευτήκατε, γιατί δεν “το ράβατε” το ευλογημένο το στοματάκι σας;

Το τυράκι το είδατε (Ποτάμι, Κιναλάκι, “Καραμανλικοί” λένε ότι είναι αλλά χωρίς όμως τον Καραμανλή – δεν ξανάγινε, σύμπλευση με κόμμα εξουσίας, τα όποια οφέλη), τη φάκα δεν την είδατε;

Ότι επενδύετε στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης η οποία βρίσκεται σε αποδρομή;

Ότι σας έχει για κολατσιό;

Ότι θα σας μασήσει και θα φτύσει το κοκαλάκι σας στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας όπως έκανε με όλους τους προηγούμενους που χρησιμοποίησε και τώρα σκούζουν πεταμένοι στην απέξω;

Τι δεν καταλαβαίνετε;

Και εσείς οι υπόλοιποι που διαβάζετε και οργίζεστε:

Κρατήστε την οργή σας για τις κάλπες. Όσες και όποτε είναι.

Και δέκα Κυριακές να μας βάλουν να ψηφίσουμε, δέκα Κυριακές θα τους στείλουμε στον αγύριστο.

Και τις δέκα: Και αν δεν “σας πάει το χέρι” ή το πόδι ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, σκεφτείτε τα παιδιά σας τα αγέννητα ή μη, και το ότι αν δεν γίνει κάτι ΤΩΡΑ, θα τα βλέπετε εφ’ όρου ζωής και μέχρι να πεθάνετε στο Skype ή ότι άλλο ανάλογο θα υπάρχει μετά από χρόνια.

Διότι να τα διορίσουν όλα σαν μετακλητούς αποκλείεται.

Οι τύποι δεν παίζονται, είναι εμφανώς επικίνδυνοι και το να πάνε από εκεί που ήρθαν δεν είναι πλέον θέμα “ηθικής δικαίωσης” ή εκδίκησης.

Είναι θέμα ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ! Το είπανε εξάλλου και κανείς δεν το άκουσε:

“Είμαστε ΕΜΕΙΣ και ΑΥΤΟΙ”.

Τώρα ελπίζω να καταλάβατε ποιους και τι εννοούσαν. Αλλιώς κρίμα τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά, κρίμα οι ώρες στο μετερίζι της επιχείρησης, κρίμα τα 12ωρα στο γραφείο.

Οπότε δέκα Κυριακές με τρεις κάλπες την καθεμία;

Δέκα Κυριακές θα τους στέλνουμε στο διάβολο, με τον οποίο στο κάτω-κάτω ο ψυχάκιας αφεντικό τους είχε πει ότι αν μπορούσε θα συμμαχούσε εναντίον μας!

ΚΚ2
Το Παρατηρητήριο

Πηγή http://politika-gr.blogspot.com/2019/04/blog-post_402.html