Ένας δημοσιογράφος καταδικασμένος για δυσφήμηση, που όμως κυκλοφορεί ανενόχλητος, εκδίδει ελεύθερα τα βρωμόχαρτά του, δυσφημεί, διασύρει και δέχεται, ως επιβράβευση των εμετικών “ερευνών” του, τα φιλιά και τις αγκαλιές μεγαλοστελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα σύστημα διαπλοκής που ξεκινάει από τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα, συνεχίζει στο βόθρο του DOCUMENTO και καταλήγει στα πολιτικά γραφεία των κκ. Κρέτσου και Παππά.

Ένα ύπουλο και δυσεξήγητο δημοσίευμα για την υπόθεση NOVARTIS, που εξαναγκάζει σε παραίτηση την εισαγγελέα διαφθοράς, κα Ράικου, τη στιγμή μάλιστα που υποτίθεται ότι θα αποκαλυπτόταν συμμετοχή Άδωνι στην ιστορία αυτή. 

Αντί όμως για Άδωνι μάλλον η έρευνα της κας Ράικου ανέδειξε άλλους “ανεπιθύμητους” εμπλεκόμενους, με αποτέλεσμα να ενοχληθεί το σημερινό σύστημα διακυβέρνησης και να επιστρατευθεί ο εκλεκτός “δημοσιογράφος” του.

Ξέρετε, όπου στην περιφέρεια αλλά και στην Αττική δεν υπάρχει αποχέτευση λειτουργούν βόθροι. 

Κάποιοι από αυτούς είναι αστεγανοποίητοι, χωρίς πάτο · και διοχετεύουν τα σκ@τ@ παντού στο υπέδαφος, μολύνοντας ό,τι βρίσκουν στο διάβα τους και πρωτίστως τους ζωτικούς ιστούς.

Ένας βόθρος δίχως πάτο … Μια άθλια λιβελοφυλλάδα … 

Αυτό είναι το DOCUMENTO.

Idiotες

Πηγή

Share.