Η Αριστερά, με οποιαδήποτε έκφανσή της, πωλούσε για ολόκληρες δεκαετίες …επανάσταση και… ηθικό πλεονέκτημα. Σε σημείο που αυτά τα κατέστησε «συνείδηση» σε τμήματα της κοινωνίας.

Η Αριστερά πωλούσε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και τελικά αποδείχθηκε ένα κουρελιασμένο και βρόμικο πουκάμισο.

Ένα κουρέλι που με παραμύθια, απύθμενα ψέματα, διαστρεβλώσεις, δολοπλοκίες, εκβιασμούς, αριβισμό και τυχοδιωκτισμό ήρθε στην εξουσία … και μάθαμε όλοι….

Υπό μια έννοια, ευτυχώς που κυβέρνησε κι όλες αυτές οι αηδίες γκρεμίστηκαν σαν πύργος από τραπουλόχαρτα…

Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη, μας έλεγαν.

Αφού οι άλλοι ήταν γερμανοτσολιάδες, προσκυνημένοι δοσίλογοι και κλέφτες…

Το τι έχει συμβεί στον τόπο εδώ και σχεδόν οκτώ χρόνια (μαζί με την περίοδο της θλιβερής πλατείας, της αγυρτείας και της πολιτικής προστυχιάς) το ξέρουμε όλοι πια.

Τώρα, καταρρέουν και τα τελευταία, τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…

Η περίπτωση της Μυρσίνης Λοΐζου, είναι ένα ακόμη κερασάκι στην τούρτα.

Πρόσωπο χωρίς κανένα κοινωνικό ή επαγγελματικό πρόσημο επελέγη να γίνει ευρωβουλευτής από τον ΣΥΡΙΖΑ με μόνο κριτήριο το βαρύ της επίθετο.

Ίσως να εντυπωσίασαν την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ κι οι «ευγενείς» παραινέσεις της προς τα θύματα της 17Ν να … ζητήσουν συγγνώμη από τους τρομοκράτες.

Ίσως κι επειδή ευχαριστούσε όσους έβαλαν τη βόμβα στον Παπαδήμο ή έγραφε για μπάτσους που καίγονται όμορφα!

Ίσως, ακόμη, κι επειδή είχε απαγορεύσει στο ΠαΣοΚ να χρησιμοποιεί το τραγούδι «Θα τον μεθύσουμε τον ήλιο» που συνέθεσε ο πατέρας της. Με την κατηγορία ότι είχε «βουτήξει» στα μνημόνια κι είχε εξαπατήσει τον λαό!

Χθες μάθαμε ότι η κυρία Λοίζου, δεν είχε καμιά αναστολή να εξαπατά η ίδια την κοινωνία, εισπράττοντας παρανόμως, επί πέντε χρόνια, τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της.

Προφανώς, μέσα στα πλαίσια του αντιμνημονιακού της αγώνα. Και των καθημερινών της μαχών εναντίον του καπιταλισμού, της ακροδεξιάς και των τοκογλύφων που επέβαλλαν λιτότητα… Κουνούσε και το δάκτυλο!

Όπως τόσοι και τόσοι όμοιοί της. Εδώ η άλλη, με 125 νεκρούς στην πλάτη, μας είπε ότι έτυχε στραβή στη βάρδια της…

Να χαρώ, εγώ, Αριστερό ηθικό πλεονέκτημα. Να χαρώ ιδεολογικό και πολιτικό πρόσημο.

Κι όταν ήρθαν στο φως όλα αυτά, μας είπε ότι «Ο φασισμός δεν θα περάσει»!

Προφανώς η ίδια, όπως και πολλοί όμοιοί της, να πιστεύουν ότι είναι ανώτεροι σε ένα κόσμο ηλιθίων.

Μας μίλησε για κανιβαλισμό κι ανθρωποφαγία των ΜΜΕ και της αντιπολίτευσης!

Για τη δική της απάτη, για την οποία κρίθηκε ένοχη τελεσίδικα, δεν είπε κουβέντα. Μόνο ότι έπαιρνε αντικαταθλιπτικά και …ξεχάστηκε! Με μάρτυρα τη Χαρούλα Αλεξίου (πούσαι νιότη πούλεγες πως θα γινόμουν άλλη) που κατέθεσε στο δικαστήριο ότι είναι έντιμο πρόσωπο.

Κι αντί μιας συγγνώμης, μας κοροϊδεύουν κιόλας.

Στην επιστολή παραίτησής της που συνετάχθη μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου από συνεργάτες του πρωθυπουργού, μας είπε ότι η ίδια δεν έχει ευθύνη για την παράνομη είσπραξη της σύνταξης επί 69 ολόκληρους μήνες, αφού είχε δηλώσει, τον θάνατο της μητέρας της, αλλά κάποιοι (προφανώς φιλεύσπλαχνοι κι ανθρωπιστές) γραφειοκράτες συνέχιζαν να της την δίνουν.

Οπότε τι να κάνει; Την έπαιρνε!

Μάλιστα λέει ότι η σύνταξη «καταβαλλόταν για κάποιο διάστημα». «Κάποιο διάστημα» τα πεντέμισι χρόνια;

Γελάει η κοινωνία.

Κάτι ακόμη.

Για ποιο λόγο είναι ανθρωποφαγία ένα γεγονός το οποίο την οδήγησε σε τελεσίδικη καταδίκη της κι αποκαλύφθηκε από τα ΜΜΕ; Δεν μας είπε ούτε η κυρία Λοϊζου ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Και μιας κι αναφέρθηκα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, θα ήταν καλό να μάθουμε τα κριτήρια που ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε κι ενέταξε την κυρία Λοΐζου στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του. Ένα άνθρωπο που δεν είχε δουλέψει ποτέ στη ζωή του, καθισμένο αναπαυτικά στα πνευματικά δικαιώματα του πατέρα της, που αμπελοφιλοσοφεί ιδεοληπτικά και που γράφει στα social media απίστευτες ανοησίες και κηρύγματα μίσους.

Ξέρετε ποιο είναι το συμπέρασμα;

Ότι κάποιοι αφελείς είχαν πιστέψει ότι αυτοί οι τύποι θα άλλαζαν τη χώρα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο!

Την αδικήσαμε την Λοΐζου. Με βάση το βιογραφικό της που αναφέρει ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ, λέγαμε ότι «τρώει» τα λεφτά του μπαμπά της….

Λάθος! Τελικά «έτρωγε» και της μαμάς της…

Με γνώμονα το Αριστερό ηθικό πλεονέκτημα…

Πηγή

Share.