Διαβάζουμε:

Ένα ασανσέρ έπεσε στο Ιπποκράτειο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας γιατρός ο οποίος ήταν μέσα. Το ασανσέρ χρησιμοποιείται για τη μετακίνηση και των επισκεπτών, και των ασθενών αλλά και του προσωπικού.

Δεν ξέρω αν το”Μαξίμου” έχει ασανσέρ, αλλά αμφιβάλλω αν ποτέ αυτό θα κατέρρεε έτσι.

Όπως επισης ότι αν τα λεφτά που δόθηκαν για το γεύμα προς τους “πρόθυμους” υποψήφιους Ευρωβουλευτές στο Μαξίμου δινόταν για περαιτέρω συντήρηση του ανελκυστήρα, ίσως και να μην είχαμε το συγκεκριμένο συμβάν.

Διότι δεν θέλω, δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό συνέβη ένεκα περικοπών στη συντήρηση, όπως έχω την υποψία ότι και οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις λαμβάνουν χώρα για τον ίδιο λόγο.

Αν και κάποιοι θα πουν (και όχι αδίκως αλλά και πάλι όχι σε τέτοιο βαθμό) ότι “αυτά συνέβαιναν πάντα”.

Και φυσικά και θα τα βρούμε όλα και θα διαμοιράσουμε ευθύνες εν καιρώ.

Αφού όμως πρώτα “πάμε αίμα” τους “τωρινούς” σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις και στις βουλευτικές εκλογές και τους στείλουμε “στα τσακίδια” της πολιτικής και ιστορικής μνήμης της χώρας.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά διότι αν δε γίνει αυτό, κάποιοι θα είναι καταδικασμένοι να βλέπουν τα παιδιά τους στο Skype μέχρι να πεθάνουν. 

Διότι με μισθούς Μποτσουάνα και delivery σε φαλαφελατζήδικα, μην περιμένετε την “ανάπτυξη” που θα επαναπατρίσει ανθρώπους που τώρα ζουν σε κανονικές χώρες και στήνουν τις ζωές τους όπως ΠΟΤΕ δεν μπόρεσε να τους κάνει να τις στήσουν η συμπεριφερόμενη σαν κακιά μητριά πατρίδα τους.

Α ναι, και μετά θα κάνουμε και εκείνο το μικρό απολογισμούλη που έμεινε στη μέση από το 2010 ή το 2012 διότι είχε άλλα σχέδια το αγρίως επιδοτούμενο και σπονσοραριζόμενο από εμφανείς και αφανείς πηγές από το εσωτερικό και εξωτερικό, πολιτικό και κοινωνικό πεζοδρόμιο.

Και αφού όμως έχει καθαρίσει ο τόπος και δε θα έχουμε στα πόδια μας το βιολογικό, κοινωνικό και πολιτισμικό απόπατο που μας κατσικώθηκε εδώ και τέσσερα χρόνια και ο οποίος απειλεί ότι “θα μείνει” είτε το θέλει, είτε δεν το θέλει το 80% του Ελληνικού “λαού”.

Ο οποίος “λαός” ήταν καλός ως το 2016 και μετά έγινε “φασισταριό”, “όχλοι των συλλαλητηρίων”, “μενουμευρωπηδες” κλπ.

Πριονοκορδέλα στα καθάρματα σε ΟΛΕΣ τις εκλογικές αναμετρήσεις και μετά δουλειά να σώσουμε ότι μπορεί να περισωθεί. 

Διότι το χρωστάμε στα παιδιά μας και διότι δε μας άξιζε τέτοια τύχη.

ΥΓ: Και μην πει κάποιος τη χαζομάρα για “προηγούμενους” και τα τοιαύτα. 
Διότι όλη η “προηγούμενη” σαπίλα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ μετακόμισε ή μετακομίζει στο ΣΥΡΙΖΑ. 
Και αυτό βολεύει διότι ξεχωρίζει η ήρα από το στάρι και η εκλογή των αστών γίνεται ευκολότερη μπροστά στην κάλπη. 
Τουλάχιστον όλοι ξέρουν τι ΔΕΝ θα ψηφίσουν…

ΚΚ2
Το Παρατηρητήριο

Πηγή

Share.