Ο άνθρωπος έχει ξεπεράσει τον Μαυρογιαλούρο. Τώρα λέει ψέματα και στον εαυτό του! Και καταγγέλλει τους άλλους γι αυτά που κάνει ο ίδιος!
Δεν πρόκειται πια για θέατρο. Αλλά για ιατρική περίπτωση.

Ο πρωθυπουργός πληροφόρησε χτες τους βουλευτές του ότι η κυβέρνηση προχωράει εδώ και 4 χρόνια παρ όλο που έχει εναντίον της την πλειονότητα των ΜΜΕ.

Το θράσος του δεν έχει όρια. Το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ στηρίζουν απροκάλυπτα την κυβέρνηση για στεγνούς οικονομικούς λόγους. Και για να είμαι σαφής, όποιος βλέπει ειδήσεις διαπιστώνει ότι ΑΝΤ1, ALFA, OPEN, STAR, KONTRA και φυσικά οι τέσσερις ΕΡΤ (1,2,3 και ERTWORLD) είναι απολύτως φιλοκυβερνητικές.

Μιλάμε για το 90% του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, αν συμπεριλάβουμε και τον REAL. Εφημερίδες, έτσι κι αλλιώς δεν διαβάζει πια ο εξυπνότερος λαός του κόσμου.

Υπάρχει η αρπακόλα του internet. Ξεπέτα.

Η εφημερίδα ήθελε και να ξέρεις λίγα γράμματα. Ήταν επίσης «πουλημένη». Ενώ οι σελίδες στο internet είναι αντικειμενικές και αδέσμευτες!

Άμα θέλει η αμορφωσιά να βρει αιτίες να δικιολογηθεί έχει μυριάδες.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός πληροφόρησε τους βουλευτές του ότι η κυβέρνηση προχωράει έχοντας απέναντί της τους Έλληνες ολιγάρχες (!) και κεφαλαιούχους. Οι οποίοι δεν θα είναι και τόσο ευτυχείς για την αγνωμοσύνη του αυτή.

Εκτός αν κάνουν απλώς τη δουλειά τους και δεν τον συνερίζονται. Γιατί όλες σχεδόν οι κεφαλαιοκρατικές οικογένειες της χώρας στηρίζουν Τσίπρα αναφανδόν.

Ο επιχειρηματικός κόσμος μέχρι στιγμής στηρίζει Τσίπρα. Και σιωπά και ανέχεται σκανδαλωδώς κάθε ασχετοσύνη και κάθε κωλυσιεργία του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης και κάθε ερασιτεχνισμό. Την ώρα που είχε κρεμάσει ανάποδα όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις των μνημονίων για κάθε στραβοτιμονιά.

Γιατί ο Τσίπρας είναι ο φίλος του κεφαλαίου. Ο άνθρωπος που δεν τους έχει χαλάσει χατίρι. Τόσο φιλολαϊκός.

Μετά, ο πρωθυπουργός πληροφόρησε τους βουλευτές ότι η αντιπολίτευση διχάζει επικίνδυνα το λαό, αντιδρώντας στη συμφωνία των Πρεσπών! Αυτή που υπέγραψε ο ίδιος κρυφά από κόμματα και λαό, διχάζοντας το λαό και ελεηνολογώντας εναντίον όσων δεν συμφωνούσαν!

Χαρακτηρίζοντάς τους ακόμα και σήμερα εθνικιστές και φασίστες. Το 70% του λαού! Δε δίχασε αυτός, πουλώντας τα ιστορικά και οικονομικά δικαιώματα της Μακεδονίας για να τον χαϊδεύουν οι Αμερικάνοι και οι Γερμανοί. Δίχασαν αυτοί που αντιδρούν!

Μετά, ο πρωθυπουργός πληροφόρησε τους βουλευτές του, ότι η αντιπολίτευση σπέρνει ψέματα πως στους δρόμους επικρατεί ανομία, ενώ, κατά τον Τσίπρα (το κύριος το’ κοψα για να μην προσβάλλονται οι κύριοι) χάρη στη διακυβέρνηση υπάρχει πια ησυχία στους δρόμους σε αντίθεση με το χάος που επικρατούσε πριν το 2015!

Παραλείποντας ο αρχιψεύταρος να πει ότι το χάος σταμάτησε γιατί αυτοί που προκαλούσαν το χάος έγιναν κυβέρνηση!

Ξεχνώντας επιλεκτικά να τους πει ότι η ησυχία διακόπτεται όταν εργαζόμενοι ή οικογένειες με παιδιά διαδηλώνουν για εργατικά αιτήματα ή για τη Μακεδονία. Οπότε η ησυχία διακόπτεται από την αγριότητα των ΜΑΤ και τον καταιγισμό των ασφυξιογόνων δακρυγόνων.

Και ξεχνώντας να τους πει ότι παραδίπλα από τα φυλαγμένα σπίτια τους, οι κλέφτες και οι ληστές κάνουν πάρτυ με την περιουσία των άλλων πολιτών, μια και δεν υπάρχουν αστυνομικοί να φυλάνε τους πολίτες γιατί φυλάνε τους υπουργούς, τους βουλευτές και τους «ολιγάρχες» κεφαλαιούχους.

Στο τέλος ο πρωθυπουργός μού θύμισε τις καλύτερες στιγμές του Παπαδόπουλου. Ο οποίος μάζευε κι αυτός τους πανεπιστημιακούς, τους ακαδημαϊκούς και όσους ήταν κλακαδόροι και τους ανέλυε πόσο ωραία ήταν η οικονομία και πόσο κακοί και ψεύτες ήταν οι κομμουνιστές και οι ξένοι που έλεγαν ότι η χώρα πάει στα βράχια.

Όλη η οικονομία του Τσίπρα και του μαρξιστή (λέμε και καμιά ανοησία να περνάει η ώρα) Τσακαλώτου στηρίζεται σε μία και μοναδική μέθοδο. Μαζεύει φόρους από τους πολίτες και ζει το κράτος και τις υποχρεώσεις του.

  • Ανάπτυξη μηδέν. 
  • Επενδύσεις μηδέν. 
  • Πρόγραμμα μηδέν. 
  • Σχέδιο μηδέν. 

Δηλαδή, ιδεολογικό, έστω, πλάνο μηδέν.

Επειδή ο πρωθυπουργός ως κατ επάγγελμα σκασιάρχης μπορεί και να μην το ξέρει, αυτή τη μέθοδο την εφαρμόζει και ένα 10χρονο. Δεν χρειάζεται καμιά γνώση.

Απλή πρωτόγονη σκέψη. Σαν αυτή που έχουν σαν ιδεολογία οι βουλευτές που τον ακούνε. Και τους οποίους, φυσικά, ψηφίζει ο ελληνικός λαός.

Όλη αυτή η αηδία της διαστροφής και της υποκρισίας φτάνει και περισσεύει για να βρεθεί κανείς απέναντι από έναν απατεώνα.

Αλλά, η ελληνική κοινωνία, γαλουχημένη εδώ και μια 30ετία στη χυδαιότητα της απουσίας κάθε αξίας εκτός από την οικονομική επιδίωξη, που αναπαράγεται στο διαφθορείο της που λέγεται σχολείο, έχει φτάσει στο κατάντημα, ακόμα και σήμερα, τουλάχιστον ένας στους 4 ψηφοφόρους πολίτες να ακολουθεί αυτό το χυδαίο, αντικοινωνικό και αντιδημοκρατικό πρότυπο.

Το πρόβλημα της νεοελληνικής κοινωνίας είναι η αμορφωσιά της. Που παράγουν τα σχολεία της από τις κυβερνήσεις της.

Η αμορφωσιά της επιλέγει ηγέτες που είναι ανίκανοι να διοικήσουν περίπτερο.

Η αμορφωσιά της ψηφίζει για κυβερνήτες πρότυπα που δεν θα τους ήθελε ούτε για γαμπρούς στο σπιτικό της.

Κι αυτό είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να το λύσει μόνη της. Και επειγόντως.

Γιατί υπάρχουν και χειρότερα.

Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης
liberal.gr

Πηγή

Share.