Είναι ντροπή μετά από

  • τέσσερα χρόνια εξαθλίωσης και στυγνής λιτότητας,
  • 29 πρόσθετους φόρους για τον Έλληνα που έχουν εκμηδενίσει την αγοραστική του δύναμη,
  • αυξάνοντας μάλιστα το κόστος μισθοδοσίας του κράτους κατά €2 δισεκατομμύρια,
  • ενόσω όλη η δημόσια περιουσία του ελληνικού κράτους περιήλθε στη διαχείριση των δανειστών με το Υπερταμείο του ΣΥΡΙΖΑ (δηλαδή μετέτρεψαν σε ενυπόθηκο το διακρατικό δάνειο σε Αγγλικό δίκαιο) και
  • με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για υπερ-πλεονάσματα ως και πάνω από 4% του ΑΕΠ, και
  • capital controls που ακόμη δεν έχουν αρθεί πλήρως και συνεχίζουν να ζημιώνουν την παραγωγική οικονομία.
Με αυτά δεδομένα, 
  • με 100 νεκρούς από την πυρκαγιά στο Μάτι υπό εισαγγελική έρευνα, 
  • με 24 νεκρούς στην πλημμύρα στη Μάνδρα, και 
  • ανάμεσα στη γενική κατακραυγή για τους ανθρώπους που μετέτρεψαν τις βλέψεις των Σκοπιανών σε πρόβλημα των Ελλήνων για τα επόμενα 100 χρόνια, 
…η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-Μεγαλοοικονόμου-Κουΐκ καλείται να πάει σε 4 εκλογικές αναμετρήσεις.

Τα επιτεύγματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Μεγαλοοικονόμου δεν μπορεί να τα ανταγωνιστεί καμία κυβέρνηση από την απαρχή του Νέου Ελληνικού Κράτους, σε καταστροφικότητα και αντιλαϊκότητα. 

Τίποτε από όσα έλεγαν ότι θα κάνουν δεν έκαναν. Μόνον τα αντίθετα έκαναν, 

…με εξαίρεση τη ρεβάνς του εμφυλίου, όπου τελικά πέρασε το δικό τους και πλήγωσαν ανεπανάληπτα την ελληνικότητα της Μακεδονίας, της πραγματικής Μακεδονίας, της Ελληνικής Μακεδονίας, και όχι αυτής που ψυχανεμίστηκε ο Στάλιν και ο Τίτο βορείως της Ελλάδας στα μεσα του προηγούμενου αιώνα.

Με αυτό το βιογραφικό, η παρούσα κυβέρνηση πάει για απόλυση σε οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση από τις 4 που θα γίνουν μέσα στο 2019.

Επειδή προφανώς αντιλαμβάνεται ότι η ήττα θα ξεπεράσει κάθε αρνητική προσδοκία της (και γι αυτό δεν βρίσκει και υποψηφίους να συμπληρώσει τα ψηφοδέλτιά της) έχει ξεκινήσει και τις προληπτικές συλλήψεις αλά χούντα, για να προφυλάξει τα στελέχη της από τη δίκαιη οργή του κόσμου.

Το πρώτο καμπανάκι που θα χτυπήσει στην κυβέρνηση θα είναι στις ευρωεκλογές (στις οποίες με τίμησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με πρόσκληση στο ευρωψηφοδέλτιο, αλλά για αυτό θα γράψω σε επόμενο άρθρο). 

Αυτή θα είναι η πρώτη ευκαιρία του ελληνικού λαού να εκφράσει την αποδοκιμασία του για την κοροϊδία και την εξαθλίωση που υπέστη από τη σημερινή κυβέρνηση, την φτωχοποίηση σχεδόν 50% του ελληνικού πληθυσμού, την ανομία και την εθνική ήττα στο σκοπιανό.

Είναι ξεκάθαρο άλλωστε, καθώς ο επόμενος πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι ήδη στα μάτια των πολιτών καταλληλότερος πρωθυπουργός όχι μόνο από τον εν ενεργεία πρωθυπουργό (για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε η μέτρηση) αλλά και από τον “κανένα”.

Δηλαδή δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καταλληλότερος άνθρωπος στην Ελλάδα για να την επαναφέρει στην κανονικότητα από τον Κυριάκο.

Όλα τα υπόλοιπα είναι θόρυβος και αυτό θα το δούμε στις ευρωεκλογές.

Στο πρώτο καμπανάκι!

Του Άγη Βερούτη. Ο Ά.Β. είναι μικρομεσαίος επιχειρηματίας, μηχανολόγος μηχανικός, και είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία
capital.gr

Πηγή

Share.