Κάποιοι από αυτούς που περιφέρονται ανεξέλεγκτα στην επικράτεια, είναι τρομοκράτες, κλέφτες, βιαστές, δολοφόνοι, κατάδικοι, έμποροι ναρκωτικών και φυσικά, φανατικοί ισλαμιστές με συγκεκριμένη αποστολή -να αιματοκυλίσουν την Ευρώπη και να προκαλέσουν όσο περισσότερα θύματα μπορέσουν…

Η είσοδός τους στην χώρα, δεν ελέγχεται από κανέναν κρατικό μηχανισμό του ανύπαρκτου και αδαούς υπουργείου Υγείας, για πιθανές μεταδοτικές ασθένειες αλλά και για κανένα άλλο ιστορικό, ούτε ακόμα και αυτών που τους δίδεται από το ελληνικό κράτος άδεια αφορολόγητης εργασίας, εις βάρος βέβαια των Ελλήνων. 

Από τη στιγμή που περνούν τα σύνορα, τους παρέχεται τροφή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, στέγη, μηνιαίο επίδομα που ξεπερνά το επίδομα ανεργίας των Ελλήνων και όλα αυτά, φυσικά με την πλήρη επιβάρυνση των Ελλήνων φορολογουμένων, που κανένας δεν τους ρωτάει, ούτε ενδιαφέρεται για την άποψή τους!

Επίσης, υπάρχει επιδότηση/χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση σε ό,τι αφορά τους λαθρομετανάστες, στους οποίους μάλιστα δίδεται και ένα καθόλου ευκαταφρόνητο χαρτζιλίκι με την άφιξη τους.

Βέβαια το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των χρημάτων με το οποίο επιχορηγείται η χώρα για τη διαχείριση του λαθρομεταναστευτικού, είναι γνωστό πως καταλήγει στις τσέπες ημετέρων, φίλων και συγγενών της κυβέρνησης Τσίπρα!

Ο Έλληνας νέος όμως, που σπουδάζει στην Ελλάδα, με την συμπλήρωση της ηλικίας του 18ου έτους, είναι υποχρεωμένος να υποβάλει φορολογική δήλωση ακόμη και για εκείνα έξοδα που τα πληρώνει ο οικογενειακός κορβανάς.

Από την άλλη, τόσο ξέφραγο αμπέλι είναι η χώρα, όπως την κατάντησαν οι ιδεοληψίες των Συριζαίων αλληλέγγυων, που όταν λαθρομετανάστες απελαύνονται από τη χώρα, μπορούν εύκολα να επιστρέψουν ανενόχλητοι, όποτε το θελήσουν.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποσιωπηθεί το γεγονός του μένους τους κατά των Ελλήνων που αντιδρούν σε αυτή την κατάσταση και που κατηγορούνται ως ρατσιστές, με την κυβέρνηση να θέτει σε λειτουργία αυστηρούς αντιρατσιστικούς νόμους, προσφέροντας τους ουσιαστικά τα όπλα εκείνα που τους επιτρέπουν να αποθρασυνθούν!

Φθάσαμε στο σημείο να δαιμονοποιείται η Ορθόδοξη πίστη και τα σύμβολά της…

Ο σταυρός της Μυτιλήνης, όταν τοποθετήθηκε, είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις πολιτών και ιδιαίτερα μελών της Κίνησης “Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο”, οι οποίοι χαρακτήριζαν την πράξη προσβλητική, ρατσιστική και μισαλλόδοξη, λόγω του ότι στην ακτή αυτή συχνάζουν στη διάρκεια του καλοκαιριού εκτός των Ελλήνων και πολλοί λαθρομετανάστες.

Έτσι λοιπόν, κάποιοι γκρέμισαν το σταυρό, χωρίς ποτέ η αστυνομία να επιληφθεί του περιστατικού! Όταν όμως κάτοικοι του νησιού τον ξανατοποθέτησαν, η αντίδραση της κυβέρνησης ήταν άμεση -συνελήφθησαν για ρατσιστική συμπεριφορά! Ουσιαστικά, με τον καιρό επιβάλλονται με το έτσι θέλω…

Προσπαθούν οι σημερινοί κυβερνώντες, με τον εξαναγκασμό σε σιωπηλή αποδοχή των Ελλήνων, ώστε να μην μπορέσει κανείς πλέον να αντισταθεί στην ισλαμική λαίλαπα…

Τα αισθήματα και οι σκέψεις των ανθρώπων θα λογοκρίνονται και θα καθοριστούν νέα ήθη κι έθιμα. Δεν μένει λοιπόν, παρά να αναβιώσει και η Μεσαιωνική Ιερά Εξέταση με τη σφραγίδα όμως της ισλαμικής σαρίας.

Δεν θα ήταν υπερβολή εάν λέγαμε ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι εκείνος που προέρχεται από τους λαθρομετανάστες.

Σε όσους θεωρούν ακραία αυτή την άποψη, ας φέρουμε στη μνήμη μας, τα γεγονότα του Δεκεμβρίου 2008 και του Μαΐου 2009 στα οποία είχε ενεργό συμμετοχή μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών καθώς επίσης και η συμπεριφορά τους στις περιοχές των Αθηνών στις οποίες κατοικούν, είναι ενδεικτικά της απειλής που ήδη αντιμετωπίζει η χώρα μας και δεν μας αφήνουν κανένα πλέον περιθώριο να εθελοτυφλούμε.

Συνήθως υποστηρίζεται η άποψη ότι για κάθε σφάλμα το οποίο διαπράττουμε θα μας δικάσουν οι επόμενες γενεές, κυρίως όταν θα βλέπουν την χώρα μας να αποτελεί σκιά του παρελθόντος της.

Πολύ φοβούμαι ότι εάν ανεχθούμε την μη αντιμετώπιση από την πολιτεία της απειλής των λαθρομεταναστών, θα είμαστε αληθινοί της μοίρας μας.

Δεν θα μας δικάσουν μετά θάνατον και θα μας καταδικάσουν οι επόμενες γενεές των Ελλήνων διότι, απλά, αυτές μάλλον δεν πρόκειται να υπάρξουν, όπως υπήρχαν μέχρι σήμερα!…

Δεν ήταν τυχαία η κουβέντα του Ισραηλινού συνταγματάρχη και φίλου μου πριν από μερικές ημέρες: …εσείς μπορεί να έχετε τα ρολόγια! Αυτοί όμως διαθέτουν χρόνο -άπλετο!

Του Θοδωρή Γιάνναρου
capital.gr

Πηγή

Share.