[ccpw id="136103"]

Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο Συριζαίος δημοσιογράφος και οι περί αυτόν είναι ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται ούτε για την αστήρικτη εκδοχή του περί «Novartis», ούτε για την προσπάθεια του να μεταφέρει το ανάρμοστο των πράξεων του Γεωργιάδη επάνω στη ΝΔ, ούτε για τη Μαρέβα, ούτε για τίποτα τέτοιο.

Τον ενδιαφέρει ότι αισθάνεται όμηρος ενός αδίστακτου και της αντιδημοκρατικής παρέας του οι οποίοι δε θα διστάσουν να τον καταναλώσουν σαν στατιστική μονάδα, ότι δεν νοιάζονται για το εάν το παιδί έφυγε στα ξένα, αν αυτός χάνει το σπίτι του και η μητέρα πέθανε στο νοσοκομείο από ενδονοσοκομειακή μόλυνση διότι λόγω περικοπών δεν καθαρίζονται (συχνά) τα νοσοκομεία. 

Για να μην πω για το Μάτι και την επιδημία γρίπης ή τις πλημμύρες στη Μάνδρα ή δεν ξέρω’ γω τι άλλο.

Τον ενδιαφέρει ότι

  • για χάρη ενός εσμού 5% +15% κορόιδων το πολύ, που έχουν μια υποσχετική και ξερογλύφονται, καθόσον ο Τσίπρας μόνο ένα 5% τον ενδιαφέρει πραγματικά, τους άλλους τους έχει για να εξαγοράζει την ψήφο τους, 
  • τον έχει ξεσκίσει στους φόρους, 
  • δεν έχει τηρήσει (ας καγχάσω!) ΚΑΜΙΑ από τις δεσμεύσεις του, και 
  • τον βρίζει όταν δεν του αρέσει η διαμαρτυρία του (ΠΧ Μακεδονικό ή άλλες διαμαρτυρίες).

Διότι επειδή γνωριζόμαστε και καλά μεταξύ μας, ξέρουμε ότι ακόμα και να μην ήταν ο Τσίπρας και το τσίρκο του ο εσμός των ποταπών και των αδίστακτων που είναι, από τη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στα άδυτα της εξουσίας και πέρασαν τις πόρτες των ισχυρών, ήταν θέμα χρόνου να διαφθαρούν.

Και μιλάμε για αρκετό διάστημα. Τέσσερα χρόνια.

Οπότε και αυτοί τώρα δίνουν αγώνα με το χρόνο να μην βγουν στον αέρα οι δικές τους ατασθαλίες και σκελετοί στην ντουλάπα. 

Να καθυστερήσουν τις δικές τους αποκαλύψεις με «σκάνδαλα», «βαλίτσες» κλπ έτσι ώστε ο απληροφόρητος λαός να τους δώσει ένα αξιοπρεπές ποσοστό στις εκλογές, να μείνουν στο παιχνίδι.

Με την ελπίδα ότι, όταν βγουν οι ατασθαλίες τους στο φως να έχουν γίνει οι εκλογές, να έχουν και την εκλογική δύναμη από όσα κορόιδα απέμειναν, αλλά και τον χρόνο να απορροφήσουν τους κραδασμούς, οπότε στις επόμενες εκλογές να μπορούν να επηρεάσουν πράγματα.

Βάζοντας ενδιάμεσα τα ενεργούμενα τους να καίνε, να κοπρίζουν και να ασχημονούν στη χώρα που τους γέννησε και -στανταράκι- να στηρίζονται στη θολωμένη κρίση του «σοφού» λαού, ελπίζοντας ότι αυτός μέσα στη σύγχυσή του, θα ξαναψηφίσει τους μεταμφιεσμένους δημίους του να τον σώσουν όπως το 2015…

Λησμονούν βέβαια ότι εδώ μιλάμε για παγιωμένη τάση 10+ μονάδων εδώ και ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ, η οποία σημαίνει ότι η πολυπόθητη πόλωση επήλθε μεν, αλλά ο κόσμος προτιμάει την αστική αντιπολίτευση η οποία δικαιούται οκταετία με αυτά που βιώσαμε, και σίγουρα τρομάζει στην ιδέα ενός διαλυμένου κράτους που η μόνη βοήθεια από τους ξένους είναι κάτι ηλίθιες «εκθέσεις» συμπαράστασης προς το κανίς τους, αλλά ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ επένδυσης! Πόσους μετακλητούς εκτός ΑΣΕΠ να διορίσεις πια;

Οπότε ας μην ματαιοπονεί ο κος δημοσιογράφος. Επονείδιστη η πράξη του κου Γεωργιάδη, κατάπτυστος και στο πυρ το εξώτερον (ΑΝ καταδικαστεί) αλλά η συνεχής αναφορά σε αυτό, με την σημερινή ΔΥΝΑΜΙΚΗ των πραγμάτων, κουράζει.

Και όσα έγιναν και χάθηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν ξεχνιούνται. Μην τα ξαναλέμε.

Βαρετοί καταντάτε. Και οι Κάλπες έρχονται.

ΚΚ2
Το Παρατηρητήριο

Πηγή