Τις προάλλες ασκήθηκαν κατηγορίες για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, σήμερα έφτασε στα χέρια των Εισαγγελέων Διαφθοράς το πρώτο πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για την υπόθεση της Novartis.

Προφανώς τα μαύρα μαντάτα που ήρθαν από τις Βρυξέλλες για την οικονομία, ανάγκασαν τους κυβερνώντες να επισπεύσουν τις διαδικασίες σπίλωσης των εχθρών σε μια απέλπιδα προσπάθεια να στρέψουν την επικαιρότητα στην σκανδαλολογία.

Ήδη τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζουν και έχουν προεξοφλήσει ότι οι εμπλεκόμενοι βρίσκονται ένα βήμα από την φυλακή.

Από την πλευρά μας δεν γνωρίζουμε αν όντως υπάρχουν τα στοιχεία για να πάνε φυλακή οι πολιτικοί αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό που ξέρουμε, όμως, είναι ότι ακόμη και να καταφέρουν να σύρουν τους εχθρούς τους σιδεροδέσμιους στον Κορυδαλλό, δεν πρόκειται να κάνουν τον λαό να ξεχάσει την καταστροφή που έφεραν στον τόπο.

Η σκανδαλολογία δεν πρόκειται, που να χτυπιoύνται κάτω, να αποτελέσει την πανάκεια για τον εθνομηδενισμό τους και την υποδούλωση της χώρας στα κοράκια – αποικιοκράτες.

Οι πολίτες πλέον, έπειτα από τέσσερα χρόνια καταστροφής, τέσσερα χρόνια που τσάκισαν τις ζωές τους και το μέλλον τους, τους έχουν σιχαθεί. Και το μόνο που περιμένουν είναι πότε θα έρθει η στιγμή για να τους «μαυρίσουν» στην κάλπη.

Συνεπώς, ας μην βαυκαλίζονται ότι με σκευωρίες και στημένες υποθέσεις θα αντιστρέψουν τα τετελεσμένα.

Καλύτερα να εγκαταλείψουν τις πλεκτάνες και να κοιτάξουν πως θα απολογηθούν για τα δικά τους σκάνδαλα.

Δυστυχώς… σύντροφοι η Νέμεσις πλησιάζει κι ό, τι κι αν κάνετε δεν πρόκειται να την αποφύγετε.

Η συνέχεια στις κάλπες…

antinews.gr

Πηγή

Share.