[ccpw id="136103"]

Νόμιζαν οι δόλιοι ότι με τα τερτίπια τους θα ξεχαστεί η προδοσία. Κούνια που τους κούναγε.

Θα υποστούν μέχρι τέλους τα επίχειρα της προδοσίας.

Αυτό έδειξε το νέο γιουχάισμα πολιτών, αυτή τη φορά κατά της Όλγας Γεροβασίλη στην Πτολεμαΐδα.

Με συνθήματα όπως «η Μακεδονία είναι ελληνική», «γερά-γερά στα χνάρια του Μελά», χαρακτηρίζοντας ως προδότη τον πρωθυπουργό, κατέστησαν σαφές ότι το ξεπούλημα της Μακεδονίας δεν πρόκειται να ξεχαστεί τόσο εύκολα όσο νομίζουν στο Μαξίμου.

Φυσικά για να προστατευθεί η κύρια Γεροβασίλη, έβαλε για ασπίδα τα ΜΑΤ, τα οποία θα καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να σημειωθούν βίαιες συμπλοκές.

Δεν φτάνει δηλαδή που μίκρυναν την Ελλάδα με την επαίσχυντη συμφωνία, οδηγούν και σε σύγκρουση τον λαό με τα σώματα ασφάλειας, τα οποία υποτίθεται ότι πρέπει να τον προστατεύουν.

Βέβαια η κυρία Γεροβασίλη έσπευσε να δηλώσει ότι οι εξοργισμένοι πολίτες λόγω του ξεπουλήματος της Μακεδονίας είναι ακραίοι , ότι απειλείται η δημοκρατία και άλλα τινά.

Άραγε όταν οι σύντροφοί της εκμεταλλεύονταν άλλους αγανακτισμένους πολίτες, φωνάζοντας παρέα τα γνωστά περί γερμανοτσολιάδων, για να κατακτήσουν την εξουσία, κινιόντουσαν σε δημοκρατικά πλαίσια;

Προφανώς η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Σε κάθε περίπτωση, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις απέλπιδες προσπάθειές τους να φυμώσουν τον πατριωτισμό των Ελλήνων.

Πολύ φοβούμαστε, όμως, πως όσο πλησιάζει η ώρα τη κάλπης, τόσο θα αυξάνεται η απέχθεια για τον εθνομηδενισμό των κυβερνώντων.

Δυστυχώς… σύντροφοι δεν γνωρίζατε ότι η εθνική μειοδοσία, οδηγεί αυτομάτως στα πολιτικά Τάρταρα.

Και δεν επισκιάζεται μέσω οικονομικών ανταλλαγμάτων.

Τα αποτελέσματα των εκλογών θα σας το επιβεβαιώσουν.

antinews.gr

Πηγή