Φαίνεται πως υπάρχει ένα μπετοναρισμένο 3-5% του εκλογικού σώματος που έχει αναλάβει τη διαρκή ανανέωση των παρατράγουδων στο ελληνικό κοινοβούλιο. 
Στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν Βασίλη Λεβέντη και Καμμένο Πάνο και τώρα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Πάμπλικ της Ίσιου (τη γράφω στα ελληνικά για να καταλαβαίνουν και οι άνθρωποι στους οποίους αναφέρομαι),

…είναι έτοιμοι να δώσουν το πολυπόθητο 3% στο κόμμα του Κυριάκου του Βελόπουλου, την «Ελληνική Λύση» (ένας τίτλος μάλλον ευφάνταστος, καθώς οι ηρωικοί Έλληνες φημίζονται μάλλον για την ευκολία με την οποία δημιουργούν προβλήματα και όχι για την ικανότητά τους να τα λύνουν).

Το αξιοσημείωτο φυσικά δεν είναι ότι κάποιοι συμπολίτες θα επιλέξουν έναν ακόμα τέτοιο τύπο για εκπρόσωπό τους.

Ούτε ότι μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως ο ένας στους 20 Έλληνες είναι πνευματικά κομοδίνο.

Στο κάτω-κάτω ο Κυριάκος ο Βελόπουλος έχει ξανακοσμήσει με την παρουσία του το Κοινοβούλιο, από το 2007 μέχρι το 2012, τότε που στον ρόλο του ρυθμιστή αντί για τον Καμμένο Πάνο ήταν ο Γιώργης ο Καρατζαφέρης.

To αξιοσημείωτο είναι ότι αν αυτή τη φορά ο Κυριάκος ο Βελόπουλος ρίξει ακόμα πιο χαμηλά το κοινοβουλευτικό επίπεδο με την παρουσία του, θα το κάνει ως ο άνθρωπος που χάρισε στους Έλληνες τις «χειρόγραφες επιστολές του Ιησού».

Επειδή καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να νομίζετε πως κάνω πλάκα (λες και χρειάζεται με τέτοιους ψηφοφόρους και τόσα παρατράγουδα), αυτό είναι το βίντεο από τα Ελληνικά Hoaxes στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε τον Κυριάκο τον Βελόπουλο να προσφέρει (με το αζημίωτο φυσικά) τις χειρόγραφες επιστολές του Ιησού Χριστού και τον ίδιο άνθρωπο να κατηγορεί ως συκοφάντες όσους λένε ότι προσέφερε τις χειρόγραφες επιστολές του Ιησού Χριστού.


Δεν χρειάζεται να (ξανα) γράψω πως τη μεγαλύτερη ευθύνη για φαινόμενα τύπου Βελόπουλου την έχουν οι δημοσιογράφοι που τον καλούν στις εκπομπές τους, τον αντιμετωπίζουν ως αξιόλογο συνομιλητή και τον κανονικοποιούν. 

Αυτά ισχύουν για κάθε παρατράγουδο και για κάθε παπατζή και για κάθε επικίνδυνο που έχει εμφανιστεί τις τελευταίες δεκαετίες, έχει διαφημιστεί από δημοσιογράφους και έχει γοητεύσει τα πιο αφελή κομμάτια του εκλογικού σώματος.

Αυτό που χρειάζεται, είναι να σας παρακαλέσω να βάλετε κι εσείς ένα χεράκι και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να εμποδίσουμε τον Βελόπουλο να μπει στη Βουλή. 

Ο τρόπος είναι απλός κι ελπίζω να φανεί και αποτελεσματικός: δείξτε αυτό το βίντεο σε όσους περισσότερους μπορείτε. 
Οι πιθανοί ψηφοφόροι του Βελόπουλου μπορεί να είναι πνευματικά κομοδίνα, μπορεί να καταλαβαίνουν για την οικονομία πιο λίγα και από τον πρωθυπουργό μας και για την πολιτική πιο λίγα κι από τον ΓΑΠ, αλλά σίγουρα θα είναι χριστιανοί ορθόδοξοι. 
Και ως χριστιανοί ορθόδοξοι μπορεί να ενοχληθούν αν δουν να εμπορεύεται την πίστη τους κάποιος πέραν της επίσημης αντιπροσωπείας, της Εκκλησία Α.Ε. 
Και μπράβο τους.

Πηγή

Share.