[ccpw id="136103"]

Μια άποψη, η επικρατέστερη, είναι να τους “ντύσει” με την “φορεσιά” του ευρωπαϊστή (της πρώτης φοράς αριστερά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση…) που θα μεταλαμπαδεύει… πόρτα-πόρτα στην Ευρώπη την τεχνογνωσία ΣΥΡΙΖΑ (μοντέλο 2015 -2018) για το πώς μια παραγωγική κοινωνία, δεμένη στην αγροτική, τη βιομηχανική και τη βιοτεχνική παραγωγή μετατρέπεται, σε χρόνο – ρεκόρ, μιας 3ετίας!!! σε απέραντο ουζάδικο, κεμπαπτζίδικο και καφενείο για τον τουρισμό με το βραχιολάκι…

Δεύτερη άποψη, εξ ίσου επιφανής…, είναι να αναθέσει στο αμετανόητο και φανατικό 4% της αριστερής βάσης, εκπαιδευτικό ρόλο, ως επικεφαλής ειδικών μεταπτυχιακών σεμιναρίων… προς τους Ευρωπαίους ηγέτες για το

“Πώς χτίζεται σε μια κοινωνία (επίσης σε μια 3ετία) νέα τάξη πραγμάτων. Η τάξη των επιδοματούχων, διπλής χρήσεως”.

Η μια χρήση (της τάξης επιδοματούχων) είναι η κλασσική και γνώριμη και από το παρελθόν, ως πελατειακή σχέση κόμματος και ψηφοφόρου, ιστορική στην Ελλάδα από το 1827…

Η δεύτερη χρήση όμως (στο αλά-γκρέκα Know-How ΣΥΡΙΖΑ) είναι και η σωτήρια. Ενισχύει τη μαύρη οικονομία (χρησιμότατη για την άσπρη… οικονομία σε ποσοστό άνω του 60%) μέσω των παράπλευρων στηρίξεων… της μαύρης αγοράς εργασίας αφού το ειδικό αριστερό εργασιακό μοντέλο ΣΥΡΙΖΑ εξασφαλίζει, στην τάξη των επιδοματούχων, συμπλήρωμα από τα πάσης φύσεως μαύρα μεροκάματα, σε ημέρες και ώρες, που συμφωνούνται από κοινού με τον εργοδότη.

Η συγκεκριμένη εργασιακή τεχνογνωσία ΣΥΡΙΖΑ κάνει θραύση ειδικά στην επαρχία αφού η προσφορά μαύρου μεροκάματου (στα ασφυκτικά γεμάτα καφενεία) είναι αδύνατον να καλυφθεί από την πενιχρή ντόπια ζήτηση… με συνέπεια το πρόβλημα να το λύνουν αποκλειστικά οι μετανάστες.

Η τρίτη άποψη, (για το 4% της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ που είναι κομματικά υποχρεωμένο να ερμηνεύει με αριστερολογίες τα μεγαλουργήματα… της πρώτης φοράς αριστεράς στην Ελλάδα) συνιστά τη συγκρότηση ειδικών “πρυτανικών” ομάδων για τη διάδοση (προς τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση) του τεχνάσματος ΣΥΡΙΖΑ για το πώς μπορείς (πάλι μέσα σε μια 3ετία) να αυξήσεις τους μισθοδοτούμενος από το κράτος, κατά 80.000, αλλά, ταυτόχρονα, να πείθεις τους θεσμούς ότι έχεις και “μαξιλάρι” 30 δισ. ευρώ να πληρώσεις τα δανεικά σου…

Αυτήν τη “μοναδικότητα ΣΥΡΙΖΑ” να μισθοδοτούνται, κρατικοί υπάλληλοι, από τα 700.000 κατασχετήρια (ήδη εκτελούνται) και 20.000 πλειστηριασμούς ακινήτων (που διαμορφώνουν και νέες τιμές στην αγορά ακινήτων) μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε θέση να την κάνει πράξη. Συνεπώς έχει και τα αποκλειστικά δικαιώματα να πλασάρει την ειδική αριστερή τεχνογνωσία του στην Ε.Ε.

Να λοιπόν άλλη μία “εθνοσωτήριος” αποστολή που μπορεί να αναλάβει το 4% του ΣΥΡΙΖΑ τώρα που η ηγεσία του μεταμφιέζεται σε κεντροαριστερή δύναμη ανταγωνιστική του ΠΑΣΟΚ και εχθρική προς τις αυταπάτες του ΣΥΡΙΖΑ του 2015 συν τις γνωστές περιόδους Βαρουφακειάδας (σε πρώτη φάση) και της σημερινής Πολακειάδας… και ας πρόκειται να οηγηθεί σε ημερομηνία αναγκαστικής λήξης , όταν ολοκληρωθούν και τα τελευταία ψευταριστεριλίκια από το Μαξίμου και την Κουμουνδούρου.

Συμπληρωματικά το 4% της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ θα προσέφερε έργο στα καφενεία της επαρχίας, ως καθημερινός δείκτης δημοσκόπησης, αναλύοντας και προβάλλοντας αυτά που ο Αλέξης Τσίπρας, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και οι διατεταγμένοι από το Μαξίμου παρουσιάζουν αποκλειστικά μέσω ΕΡΤ ως έργο στην αναδιανομή πλούτου, ως μοναδική επιτυχία στη δίκαιη ανάπτυξη, και ως κορύφωση των επενδύσεων στην Ελλάδα.

Και να πως. 

Να αναλάβουν, ως 4% της βάσης, (εάν είναι σε θέση να παραμερίσουν τον προκλητικό εμπαιγμό στις αριστερές εμμονές, που εμπιστεύθηκαν στον Αλέξη Τσίπρα), το “αποστολικό” και συνάμα μαρτυρικό έργο… να πείθουν, τους υπόλοιπους θαμώνες κάθε καφενείου και ουζάδικου που συχνάζουν, ότι με την πρώτη φορά αριστερά στην Ελλάδα μεταμορφώθηκε η οικονομία, αναβαθμίσθηκε η παιδεία, άνοιξαν δρόμοι στους νέους. 
Και ότι οι 500.000 της νεολαίας μας, που βρίσκονται εκτός Ελλάδος δεν είναι μετανάστες αλλά απλοί πεισματάρηδες… 
Το “έργο” τους αυτό θα λειτουργήσει ως άριστη και μη αμφισβητήσιμη δημοσκόπηση καθώς ο δείκτης θα είναι το γιαούρτωμα… Και θα διαμορφώνεται τόσο σε ύψος όσο και σε νόημα… ανάλογα με τον αριθμό των γιαουρτιών. 
Δοκιμάστε το.

Του Γιώργου Κράλογλου
capital.gr

Πηγή